ioanna karagianni
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Κρακοβία-Βαρσοβία
- Ταξίδι-Όνειρο
- ...Ιθάκη...
Απονομή μαγκούρας
Τώρα λοιπόν που τελειώσαμε σκέφτηκα να σας ανταμείψω για την υπομονή σας, τον ενθουσιασμό σας, και το κέφι σας απονέμοντας σας τις χρυσές μαγκούρες ευγενική χορηγία της Ρόζας ('Με τη μαγκούρα, πάμε για τζούρα'!!!!!)
εξήγηση: η Ρόζα χορήγησε την μαγκούρα – ιδέα, όχι την μαγκούρα αντικείμενο, μην κυνηγάτε την κοπέλα και απαιτείτε τις μαγκούρες σας.
Λοιπόν
- Μαγκούρα δημοσιών σχέσεων (Κυρία κυρία...εκείνο τον κολλητό μου τον ινδο λοχία να του πω καμιά κουβέντα Έρση
- Μαγκούρα τάξεως και ηθικής (Αυτός το χάλασε, κυρία!!! Να τον βάλετε να σταθεί στη γωνία με το ένα πόδι,…) Ρόζα
- Μαγκούρα εύστοχων σχολίων (…αντιφοβική κονσέρβα) Vagantos
- Μαγκούρα οπτικοακουστικού υλικού Babaduma
- Μαγκούρα ορεινής πλοήγησης Soudianos
- Μαγκούρα επιτυχημένων τίτλων ( "Εμπόλεμο Κασμίρ με όπλα τις κονσέρβες της Βούλας”) dmdoc
- Μαγκούρα αντικειμενικού – αντικειμενικότατου κριτή (μου απένειμε το όσκαρ) Pandora
- Μαγκούρα πρωτοεμφανιζόμενου αστέρα Christos 71
- Μαγκούρα φροντίδας (Το μόνο που μπορώ να κάνω όταν πεινάσεις σ αυτές τις έρημες γκρεμίλες, είναι να επιμελούμαι το φαγάκι σου και τα παρελκόμενα βεβαίως βεβαίως) Ντίνα
- Μαγκούρα έγκριτου παρατηρητή Dimosf
- Μαγκούρα συμπάθειας Lullu
- Μαγκούρα φρέσκιας ανταπόκρισης Alexandrak
- Μαγκούρα αναγνωστριών Maira 1, Mariath, coccobill, giristroula, evakas
- Μαγκούρα πιστής παρέας Dorotija, meli, eleni 70
Ελπίζω να μην παρέλειψα καμιά μαγκούρα
Σας ευχαριστώ που ταξιδέψατε μαζί μου
Τώρα λοιπόν που τελειώσαμε σκέφτηκα να σας ανταμείψω για την υπομονή σας, τον ενθουσιασμό σας, και το κέφι σας απονέμοντας σας τις χρυσές μαγκούρες ευγενική χορηγία της Ρόζας ('Με τη μαγκούρα, πάμε για τζούρα'!!!!!)
εξήγηση: η Ρόζα χορήγησε την μαγκούρα – ιδέα, όχι την μαγκούρα αντικείμενο, μην κυνηγάτε την κοπέλα και απαιτείτε τις μαγκούρες σας.
Λοιπόν
- Μαγκούρα δημοσιών σχέσεων (Κυρία κυρία...εκείνο τον κολλητό μου τον ινδο λοχία να του πω καμιά κουβέντα Έρση
- Μαγκούρα τάξεως και ηθικής (Αυτός το χάλασε, κυρία!!! Να τον βάλετε να σταθεί στη γωνία με το ένα πόδι,…) Ρόζα
- Μαγκούρα εύστοχων σχολίων (…αντιφοβική κονσέρβα) Vagantos
- Μαγκούρα οπτικοακουστικού υλικού Babaduma
- Μαγκούρα ορεινής πλοήγησης Soudianos
- Μαγκούρα επιτυχημένων τίτλων ( "Εμπόλεμο Κασμίρ με όπλα τις κονσέρβες της Βούλας”) dmdoc
- Μαγκούρα αντικειμενικού – αντικειμενικότατου κριτή (μου απένειμε το όσκαρ) Pandora
- Μαγκούρα πρωτοεμφανιζόμενου αστέρα Christos 71
- Μαγκούρα φροντίδας (Το μόνο που μπορώ να κάνω όταν πεινάσεις σ αυτές τις έρημες γκρεμίλες, είναι να επιμελούμαι το φαγάκι σου και τα παρελκόμενα βεβαίως βεβαίως) Ντίνα
- Μαγκούρα έγκριτου παρατηρητή Dimosf
- Μαγκούρα συμπάθειας Lullu
- Μαγκούρα φρέσκιας ανταπόκρισης Alexandrak
- Μαγκούρα αναγνωστριών Maira 1, Mariath, coccobill, giristroula, evakas
- Μαγκούρα πιστής παρέας Dorotija, meli, eleni 70
Ελπίζω να μην παρέλειψα καμιά μαγκούρα
Σας ευχαριστώ που ταξιδέψατε μαζί μου
Last edited by a moderator: