dmdoc
Member
Join me!!και εγώ πεσμένος είμαι από τις guest εμφανίσεις της στην ιστορία σου..."η Βούλα στην Χώρα του Ποτέ...χωρίς κονσέρβα"
(Το ευχαριστώ κατά λάθος), ελπίζω η Βούλα να μην διαβάσει ποτέ πόσα της έχω σούρει.Join me!!και εγώ πεσμένος είμαι από τις guest εμφανίσεις της στην ιστορία σου..."η Βούλα στην Χώρα του Ποτέ...χωρίς κονσέρβα"
Λες; :roll: Θα την παραπέμψω στον Τράβελερ.ΥΓ , Σιγά μην διαβάσει τα γραπτά σου η Β. Προσπαθεί να σε ξεχάσει , στα χιονοδρομικά και τα 7άστερα του Ντουμπάι.
Πες και τα υπόλοιπα Ιωάννα . Οτι η ιστορία σου θα γίνει φιλμ ( στο Μπολυγουντ βεβαίως) με τον διεθνή τίτλο " No problem...Κονσερ-Βούλα"
ΥΓ , Σιγά μην διαβάσει τα γραπτά σου η Β. Προσπαθεί να σε ξεχάσει , στα χιονοδρομικά και τα 7άστερα του Ντουμπάι.
Οργιώδης η φαντασία σου.Εσύ δεν ξέρεις το άλλο όμως:έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν μυθικό συμβόλαιο της india mega star-Βούλας με ανερχόμενο μετα-Warhol pop art καλλιτέχνη για το φιλόδοξο σχέδιο "Βούλα ανοίγει Cambell's"
Καλά,η δική μου οργιάζει αλλά εσύ έγραψες με το "Κονσερ-Βούλα".Οργιώδης η φαντασία σου.
Εγώ πάλι ανατριχιάζω όταν σκεφτομαι στη θέση της κονσερ-Βούλας κάποιες συμφορουμίτισσες (φίλες του Δουμά)