alexandrak
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Παντού
διαβαζω την ιστορια και μου ερχεται στο μυαλο το δικο μου ταξιδι!
Attachments
-
189,3 KB Προβολές: 54
όχι δεν θυμάμαι τόσες λεπτομέρειες όσες νομίζεις, ο Σταύρος για να γράψω την ιστορία μου έστειλε ένα εκτενές κείμενο με τις ονομασίες, ότι θυμόταν αυτός και ότι θυμόταν η Λίτσα και ο Νίκος, την Ιωάννα δεν την βρήκαμε γιατί είναι σε Άσραμ και την βλέπουμε σπάνια.Το τελευταίο κεφάλαιο πολύ περιπετιώδες...καταλήγω στο οτι η ζωή στο λιμνόσπιτο ήταν σκέτη χλιδή σε σχέση με αυτά που ζήσατε έπειτα!Φαντάζομαι πως και τα επόμενα κεφάλαια θα μας κεντρίσουν πολύ το ενδιαφέρον!Μπράβο σου παντως Ιωάννα, διότι θυμάσαι με λεπτομέρειες τα όσα ζήσατε, λες και πήγες πρόσφατα!
Καταπληκτικές φωτογραφίες και πολύ ενδιαφέρον ταξίδι έστω και αστραπή, πες μας περισσότερα όταν μπορέσεις, θα με ενδιέφερε να μάθω πως είναι τώρα τα πράγματα.α! επισης επισκεφτηκαμε gulmarg kai pahalgam!τωρα πως τα προλαβαμε μην ρωτατε !επαναλαμβανω με γκρουπ πηγαμε!
και η φωτο ειναι το στρατιωτικο που μας ακολουθουσε!
:roll::roll: Δεν ξέρω αν είναι καλύτερη αλλά θα την ρωτήσωΗ καλυτερη ειναι η Ιωαννα στο ασραμ....
άσε τα σάπια, λουφαδόρε , δεν πειράζει και όσα μας είπες είναι αρκετά, αν αποκτήσεις το χάρισμα εδώ είμαστε, σε ευχαριστώ για τις φωτογραφίες, εγώ δεν έχω αξιωθεί ακόμα να σκανάρω μερικές, ίσως χώσω τον Σταύρο. Συνεχίζουμε λοιπόν και ότι θυμηθείς το καταθέτεις.παιδια, δυστυχως δεν το εχω το χαρισμα με τον γραπτο λογο!