Ινδία Εμπειριες απο Ινδια?

varioAthens

Member
Γουστα ειναι αυτα αλλα το να καθομαι βραδυ στην Lake Picchola στην Ουνταιπουρ και να βλεπω ολογυρα τα φωτισμενα παλατια και τον καθρεφτισμο τους στα νερα της λιμνης, ειναι μια απο τις πιο δυνατες ταξιδιωτικες εικονες που μου εχει μεινει χαραγμενη στο μυαλο μεχρι σημερα 14 χρονια μετα…
Επισης, μου αρεσε πολυ το Δελχι: αυτη η αντιθεση παλιας πολης-υπερσύγχρονης χλιδατης πολης, το μειγμα ινδουισμου-θρησκειας σιχ (εχει εναν απο τους μεγαλυτερους ναους σιχ)-και επιρροης της βρετανικης κυριαρχιας προσωπικα μου κεντρισε το ενδιαφερον και με γοητευσε.

Alpha14

Member
Δεν ξέρω, ίσως με "φοβίζουν" τα μέρη που το ατού τους είναι ότι είναι πολύ όμορφα και λόγω προσδοκιών...
Είμαι από τη Θεσσαλονίκη, έχω ζήσει στο Βόλο, την Κρήτη, τη Λισαβώνα... Έχουμε πάει εφτά η ώρα το πρωί στην ορίτζιναλ Βενετία για να την προλάβουμε χωρίς κόσμο (και τρώγαμε φρυγανιές και σαλαμοκασερα από το σουπερμάρκετ στην Πλατεία του Αγίου Μάρκου, πρέπει να ήμασταν τρομερό θέαμα :lol: ). Και επειδή πχ και στο Χόι Αν που έβλεπα να το παρουσιάζουν ως τη Σαντορίνη της ΝΑ Ασίας δεν ξετρελάθηκα όσο με άλλα μέρη της χώρας, σκέφτομαι ότι είμαι μια χαρά με την κανονική Σαντορίνη/Πόλη/Πάρισι/Γιάννενα/οτιδήποτε (και τυχερός που τις έχω επισκεφτεί), και ότι στην Ινδία θα προτιμούσα να δω κάτι τελείως διαφορετικό (η Jaisalmer πχ μου φαινόταν πιο ενδιαφέρουσα, αλλά με ζοριζει λόγω απόστασης).
Πιθανώς βέβαια κάνω το λάθος και προκαταβαλομαι από τις συγκρίσεις και μπαίνω κι εγώ σε μια λάθος λογική :)

Τι θα βγάζατε πάντως αν επιτρέπεται, για να μπει η Ουνταιπουρ; Το Pushkar/Ajmer;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.830
Μέλη
39.581
Νεότερο μέλος
panharala

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom