• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ελβετία Ελβετία

tinkerbell24

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θεσσαλονίκη
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Εγώ που τις επισκέφτηκα και τις δύο θα επέλεγα Λοζάνη,αν και μακριά και οι δύο από εκεί που θα μένετε (μιλάω εγώ που έκανα ακριβώς το αντίστροφο...!)

ναι είναι μακριά για αυτό θέλουμε να πάμε σε μια από τις δύο...

θέλω να πάω παντού θέλω να πάω για 15 μέρες και όχι για 7:)

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Αυτό είναι αλήθεια.Πήγα για μια εβδομάδα και δεν είδα ούτε το 1/3.Και με εκδρομές φουλ.

tinkerbell24

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θεσσαλονίκη
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
και το κακό είναι ότι είναι πολύ ακριβή χώρα για να ξαναπάω...
ενοικίασες αυτοκίνητο ή με το τρένο?σε ποίες πόλεις πήγες??

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Πήγα με το δικό μου μέσω Ιταλίας με καράβι.
Με φιλοξένησε συγγενής της συζύγου 15km έξω από τη Λοζάνη.Βέβαια λόγω της βάσης στα Δυτικά έχασα πολλά από τα ενδιαφέροντα στα Ανατολικά,που μεταξύ μας είναι και το ζουμί της χώρας.Αλλά συμφωνώ ότι αν είναι να περάσεις μια φορά από εκεί πρέπει να δεις και την Lac Leman.

Μην κολλάς όμως με Γενεύη-Λοζάνη επειδή τις ξέρει ο πολύς κόσμος.Ξέφυγε λιγάκι από την πεπατημένη και θα με θυμηθείς.Ένας καφές στην περατζάδα του Μοντρέ θα σου μείνει αξέχαστος.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Αν ντε και καλά θες να δείς κάτι από τα δύο και ξεκινήσετε νωρίς το πρωί,θα προλάβεις πιστεύω και Λοζάνη αν είσαι συγκροτημένη και με πρόγραμμα.Πήγαινε και στο Ολυμπιακό μουσείο,αξίζει τον κόπο αν και απαγορεύονται οι φωτογραφίες.

Μην ξεχαστείς και σε πάρει το σκοτάδι.Αξίζει να δεις τη θέα από τους αμπελώνες(παγκόσμιο μνημείο κληρονομιάς παρακαλώ),να πας στο καστράκι και να σε πάρει το απόγευμα για καφέ ή φαί στο Montreux.

tinkerbell24

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θεσσαλονίκη
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
είναι τέλεια!!!
ελπίζω το σκ να κάνω το πρόγραμμα...και ελπίζω να υπάρχει και η εκδρομή που μου προτείνεις..
βασίλεια δεν μου κάνει κλικ για να πάω...ίσως επειδή έπρεπε να διαβάσω πολλές φορές την απόφαση για το τραπεζικό τομέα. ....
καταρράκτες λέτε να μην πάω??

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Μμμμμ,δεν είχα καταλάβει ότι δεν θα έχεις αμάξι.
Θα είναι κομματάκι δύσκολο όλο αυτό μόνο με συγκοινωνίες.

Η απάντηση στο άλλο είναι κατηγορηματικά ΟΧΙ,βγάλε ότι θες από το πρόγραμμα αλλά όχι τους καταρράκτες.Είναι μαγεία εκεί και φρόντισε να περπατήσεις μπόλικο να το ευχαριστηθείς.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Αν κάνεις τόσες εκδρομές με τρένο -και αναλόγως πόσα άτομα θα είσαστε- πιθανότατα ένα αυτοκίνητο να σας ερχόταν πολύ φτηνότερα και να σας έλυνε και τα χέρια από άποψη μακρινών μετακινήσεων.

Τα Ελβετικά τρένα δεν φημίζονται για την φτήνια τους.

tinkerbell24

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θεσσαλονίκη
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
η αλήθεια είναι ότι είναι πανάκριβα...είμαστε 2 άτομα..υπολόγισα ότι θα μας στοιχίσει αν πάμε σε όλα 700Ε . με αυτοκίνητο νομίζω θα μας στοιχίζει πιο πολύ...άσε που δεν έχουμε οδηγήσει σε άλλη χώρα ούτε στα αριστερά.... άρα μείναμε μόνο με τα τρένα....

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Αχα.Κύπρος.Τώρα το είδα.
Αν μπορείτε να ξεπεράσετε το "ανάποδο" οδήγημα,θα σας έβγαινε πιο φτηνά και πιο άνετα.
Τώρα κοιτάζω τετράθυρο αυτοκίνητο από 270-320 όλη την εβδομάδα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom