• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ελβετία Ελβετία

tinkerbell24

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θεσσαλονίκη
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
γνωρίζει κανείς αν στη Ελβετία υπάρχει εβδομαδιαία κάρτα για όλες τις συγκοινωνίες?
το μόνο που βρήκα ήταν ημερήσιες και αυτές πολύ ακριβά.
θα μένουμε Βέρνη και από εκεί θέλουμε να πάμε και σε άλλες πόλεις. π.χ Ιντερλάκεν, Λοζάνη, Λουκέρνη και Ζυρίχη.

tinkerbell24

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θεσσαλονίκη
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
ευχαριστώ θα το μελετήσω..
τελικά είναι πολύ πιο ακριβά από ότι περίμενα:(

tinkerbell24

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θεσσαλονίκη
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Ακόμη προσπαθώ να οργανώσω το ταξίδι...
θα μείνουμε 5 νύχτες Βέρνη και 2 Ζυρίχη και από εκεί σκεφτόμαστε να πηγαίνουμε μονοήμερες εκδρομές. Σκεφτόμαστε να πάμε στο Ιντερλάκεν, Γενέβη, Λουκέρνη, Λοζάνη και καταρράκτες του Ρήνου.
όμως επειδή είναι πολλές οι πόλεις και λίγες οι μέρες λέμε να αφήσουμε μια πίσω. ποία όμως??
Έχετε καμία ιδέα να προτείνετε? είμαι πάρα πολύ αγχωμένη!!! είναι η πρώτη φορά που είμαι τόσο χαμένη....και αναποφάσιστη...

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Από Βέρνη και κυρίως Ζυρίχη, εύκολα μπορείς να φτάσεις με τρένο π.χ. στη Βασιλεία, το ταξίδι διαρκεί περί τη μία-μιάμιση ώρα και στη Λουκέρνη.
Για δες τα δρομολόγια αν σε βολεύει. Νομίζω πως από Ζυρίχη είναι προτιμότερο να κάνεις πιο κοντινές εξορμήσεις και ενδεχομένως να αφήσεις έξω Γενεύη και Λοζάννη, που είναι άλλο κομμάτι και μέσα σε 5 μέρες δεν θα προλάβεις να δεις όλες τις πόλεις.

Train ticket: TGV-europe.com cheap train ticket & hotel booking

tinkerbell24

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θεσσαλονίκη
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Ευχαριστώ..
Βασικά από Ζυρίχη σκεφτόμασταν να πάμε μόνο στους καταρράκτες. Τη Βασίλεια δεν την είχαμε σκεφτεί καθόλου...

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Είναι πανέμορφη η Βασιλεία, και για μια μέρα αξίζει ο περίπατος αν δεν μείνετε. Αν σας κάνει και καλό καιρό, ακόμη καλύτερα.
Σε ό,τι αφορά τη Βέρνη, μου αρέσει η επιλογή σας, είναι η αγαπημένη μου.

tinkerbell24

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θεσσαλονίκη
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
θα κοιτάξω για τη Βασιλεία αν είναι να πάμε τη μια μέρα που θα είμαστε Ζυρίχη..
Από φωτογραφίες η Βέρνη είναι όνειρο ελπίζω να είναι και στη πραγματικότητα έτσι..
Από Γενεύη και Λοζάννη ποια είναι η πιο ωραία??

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Γενεύη και Λοζάννη δεν έχω πάει καθόλου από εκεί. Μπορώ να σου πω για Βέρνη, Λουκέρνη, Ζυρίχη, Βασιλεία, S. Moritz. Νομίζω πως είναι το πιο όμορφο κομμάτι αυτό. Όσοι βέβαια έχουν σφαιρική εικόνα γνωρίζουν καλύτερα, λέω απλά τι λέει η πλειοψηφία.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Εγώ που τις επισκέφτηκα και τις δύο θα επέλεγα Λοζάνη,αν και μακριά και οι δύο από εκεί που θα μένετε (μιλάω εγώ που έκανα ακριβώς το αντίστροφο...!)

Αν όμως έπρεπε να προτείνω κάτι από εκεί τριγύρω είναι μια περατζάδα στο παραλίμνιο μέτωπο του Montreux,επίσκεψη στο κοντινό Chateau de Chillon και αγνάντεμα της θέας της Lac Leman από τους βαθμιδωτούς αμπελώνες του Lavaux.

tinkerbell24

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θεσσαλονίκη
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
αχ είναι και το St. Moritz...!!!!
απλά επειδή δεν νομίζω να ξαναπάω Ελβετία ήθελα να δω τα πιο σημαντικά που από ότι φαίνεται δεν ξέρω ποία είναι.....σε 18 μέρες φεύγω και ακόμη δεν ξέρω που να πάω...

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Δες και τη πρόταση του maltakia αν σας παίρνει χρονικά, απλά σου προτείνω επειδή οι μέρες είναι πολύ λίγες για τόσα πράγματα, προσπάθησε τουλάχιστον να επιλέξεις κοντινούς προορισμούς. Η Βέρνη είναι κουκλίστικη αλλά τη βλέπεις σε τρεις ημέρες. Τις άλλες δυο αν το θες τόσο πολύ αναλώσου σε εκδρομές, που είναι στη περίμετρό της.
Τα πιο σημαντικά σε 5 μέρες σε όλη τη χώρα, δεν θα τα δεις όλα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom