sofianaxos
Member
εμένα κάποιες αγορές μου που έγιναν 23 Δεκέμβρη έχουν γίνει confirmed.
να ξοδέψεις, εννοείς να την πάρεις πίσω? Όχι δεν υπάρχει χρονικό περιθώριο, αλλά γιατί να το καθυστερήσεις?Επιβεβαιώθηκε και μένα! Ξέρετε αν υπάρχει κάποιο χρονικό περιθώριο που πρέπει να ''ξοδέψω'' την επιστροφή;
Ξέχασα ότι μπορώ να τα πάρω πίσω... Περιμένω τότε να επιβεβαιωθεί ακόμη μία αγορά που είχα κάνει και θα τα πάρω όλα μαζί. Ευχαριστώ!να ξοδέψεις, εννοείς να την πάρεις πίσω? Όχι δεν υπάρχει χρονικό περιθώριο, αλλά γιατί να το καθυστερήσεις?
μου απαντησαν απο izocard οτι καμια αγορα απο airfastickets δεν εχει επιβεβαιωθει ακομη.Εσεις πως τα πηρατε confirmed παιδια?Ξέχασα ότι μπορώ να τα πάρω πίσω... Περιμένω τότε να επιβεβαιωθεί ακόμη μία αγορά που είχα κάνει και θα τα πάρω όλα μαζί. Ευχαριστώ!
μέσω e-cashback εγώ έκανα τις αγορές και έχουν γίνει confirmed (όχι όλες)μου απαντησαν απο izocard οτι καμια αγορα απο airfastickets δεν εχει επιβεβαιωθει ακομη.Εσεις πως τα πηρατε confirmed παιδια?
και εγώ έκανα πριν κάποιες ημέρες, αλλά δεν έρχεται κάποια ενημέρωση.. απλά στο υπόλοιπο σου γράφει τις πληρωμές που περιμένεις.Σήμερα το πρωί έκανα αίτημα για κάποιο ποσό, για επιστροφή στο PayPal. Πιστεύω θα μου έρθει κάποιο mail επιβεβαίωσης.