Defkalion
Administrator
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αλάσκα
Σαν τι να ξέρω; το κουπόνι που ήταν να σταλεί στα μέλη του Travelstories εστάλη την περασμένη εβδομάδα. Δεν υπάρχει πλάνο για κάτι αντίστοιχο πάλι.
Ok, ήλπιζα μήπως έχει και συνέχεια...Σαν τι να ξέρω; το κουπόνι που ήταν να σταλεί στα μέλη του Travelstories εστάλη την περασμένη εβδομάδα. Δεν υπάρχει πλάνο για κάτι αντίστοιχο πάλι.
με την διαφορα οτι η booking δεν σου κραταει λεφτα τη στιγμη της κρατησης !!!!εκλεισα ενα εισιτηριο Ηρακλειο -Αθηνα r/t με Airfasttickets και μου εβγαλε εκ πτωτικό κουπόνι 45 ευρώ για ξενοδοχειο...Μπηκα στα ξενοδοχεια που προτείνει για Σμυρνη και εκανα κρατηση με 135 ευρώ για το ιδιο ξενοδοχειο που μου ειχα απο booking με 195! ( το ειχε και 10 ευρώ λιγοτερο στην αρχικη)
ναι ακριβώς το ιδιο και μαλιστα τους πηρα και τηλ γιατι ενω ειχε το ιδιο ονομα και ιδιες φωτογραφιες και διεύθυνση , στο χαρτη το εδειχνε αλλου Οπότε μου εστειλαν και το voucher για το ξενοδοχειοκαι εχει την διευθυνση του ξενοδοχειου που θελω...με την διαφορα οτι η booking δεν σου κραταει λεφτα τη στιγμη της κρατησης !!!!
Παντως ειναι σιγουρα το ιδιο ξενοδοχειο;Γιατι εγω ολα ποιο ακριβα τα βλεπω στην airfast μονο καποια τελευταια πιο φθηνα!
Την ιδια σχεδον προβλεψη ειχες κανει ακριβως ενα μηνα πριν...(19/4, ποστ ν.167). Και διαψευστηκες οικτρα... Μαλλον δεν πηρες ακομα το μαθημα σου...και κουπονια παπαλα...οσοι προλαβαν προλαβαν...