Defkalion
Administrator
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αλάσκα
Τα κουπόνια αυτά είναι για αυστηρά προσωπική χρήση, το γράφουν οι όροι χρήσης τους, τα μηνύματα που αφορούσαν ανταλλαγές κλπ διαγράφηκαν επομένως.
σωστα!Να ρωτήσω κατι που μάλλον ειναι χαζο. Θέλω να εκμεταλλευτώ δυο κουπόνια που εχω και να γλιτωσω 60 ευρώ κλείνοντας δυο εισητηρια. Ο μόνος τρόπος ειναι να τα κλείσω ενα κ ενα σωστά;
Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα ποτέ πριν ότι θα έκανα το Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Αθήνα την περίοδο του Αγίου Πνεύματος με 10.65 euro αεροπορικά! Είναι σχεδόν σουρρεαλιστικό!Και ισχύει η έκπτωση για μια διαδρομή. Μπορείς να βάλεις και άλλο κουπόνι με έκπτωση συνολικά 60 ευρώ για εισιτήριο με επιστροφή! Άστα...
Εγώ να φανταστείς έχω κλείσει για Αθήνα μετ επιστροφής δωρεάν (χρησιμοποιώντας 2 κουπόνια -30 ευρώ και -50 ευρώ) για Σεπτέμβριο !! Η airfasttickets είναι με διαφορά η καλύτερη εταιρεία που έχω συναντήσει ως τώρα!!! Δεν ξέρω βέβαια μέχρι πότε θα συνεχίσουν να στέλνουν κουπόνια!!Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα ποτέ πριν ότι θα έκανα το Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Αθήνα την περίοδο του Αγίου Πνεύματος με 10.65 euro αεροπορικά! Είναι σχεδόν σουρρεαλιστικό!
Αμα γραφτεις μόνο στο newseletter δεν ερχονται τα κουπόνια νομίζω!! Πρέπει να γραφτείς κανονικά και να κάνεις και επιβεβαίωση email!!!Συγγνωμη, για να γραφτώ στο newsletter κάνω κάτι άλλο από απλή εγγραφή στη σελίδα τους; Γιατί για newletter δεν λέει κάτι.