καθημερινες νοεμβριο εβαλα. πιθανως και σε άλλες μερες..Πότε;;;;;
Εμένα μου βγάζει πολύ καλές τιμές (π.χ. χωρίς εκπτωτικό κουπόνι κάτι Αβάνα-Καράκας 40€ φτηνότερα από την Avianca και το airtickets) και μου εμφανίζει και πτήσεις από/προς Κούβα στην ελληνική του βερσιόν (στη διεθνή όχι...λογικό), που γενικά είναι θέμα λόγω εμπάργκο με άλλες ψαχνομηχανές.Η μόνη βλακεία με το airfasttickets είναι ότι δεν εμφανίζει στο σύστημά του κάποια αεροδρόμια (προσωπικά έχασα έτσι την ευκαιρία να κλείσω μια πτήση σε πολύ καλή τιμή).
Καλή φάση! Πάντως τώρα που είπες και για διεθνή version έψαξα κι εκεί για το αεροδρόμιο που με ενδιαφέρει και φευ! Περίεργο.Εμένα μου βγάζει πολύ καλές τιμές (π.χ. χωρίς εκπτωτικό κουπόνι κάτι Αβάνα-Καράκας 40€ φτηνότερα από την Avianca και το airtickets) και μου εμφανίζει και πτήσεις από/προς Κούβα στην ελληνική του βερσιόν (στη διεθνή όχι...λογικό), που γενικά είναι θέμα λόγω εμπάργκο με άλλες ψαχνομηχανές.
μονο για ξενοδοχεια, το αεροπορικο οσο ναναι:Απ οτι βλεπετε εσφιξαν τα γαλατα..χρηση κουπονιου απο 100 ευρω κ πανω...η πολυ διαφημιση των κουπονιων βλαπτει...