• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Εκείνη κι Εκείνος Ταξιδεύουν...

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
τωρα ειδα το θεμα ,που οντως εχει πολυ πλακα , τα διαβασα όλα
αλλά ανησυχω , μαλλον είμαι αντρας και δεν το ηξερα !!!:roll::haha:

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Οσο ειμαστε με το borsalino μονο καλα ειμαστε! Τρεμω μηπως του ερθει και καμια ιδεα για μπαστουνι με ασημενια λαβη και μας βαλουν στο ματι και ολοι οι σεκιουριταδες των απανταχου αεροδρομιων!
Μωρέ πάλι καλά να λες που κουβαλάς μόνο ένα...Σε πιο προχωρημένο στάδιο αυτού του συνδρόμου, τα μπορσαλίνο οφείλουν να ακολουθούν τις χρωματικές επιλογές της γενικότερης αμφίεσης....

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Πωπω! Λες εκει να ειναι που θα παρει χαρεμι μαζι του;
Ασε που ενα το φοραει και ενα κουβαλαω στην καπελιερα (η καπελιερα θεωρειται πιο γυναικειο αξεσουαρ και την κουβαλω εγω. Εκεινος κουβαλα την ροζ samsonite!):bleh:

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Μια χαρά ταξιδιωτικό ζεύγος σας βρίσκω!!!

Πάντως...δε βλέπω συμμετοχή από τους κυρίους του φόρουμ...Δε θα μας διηγηθεί κανείς την πικρή ιστορία του?:roll:

erminathess

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αργεντινη,μεξικο
Λες, βρε παιδι μου,να ειναι διαφορετικα τα πραγματα, ας πουμε για παραδειγμα, στην Πατρα;:haha:

Εννοειται!
Μονο εμεις στη συμπρωτευουσα εχουμε το αποκλειστικο μονοπωλιο των γαλαταδικων -που λεει κ ο τραβελερ- swiss και αλιταλια!
Απο εκει και περα το χαος! Γιατι αν κανεις το λαθος και πεις παω αργοτερα για να ξυπνησω σαν ανθρωπος,εχεις παει Βενετια με τιμες Αμερικης .. Αμ πως!

Στο θεμα μας, κοριτσια τελεια τα λετε, αναμενουμε συγκλονιστική συνέχεια!:clap:
αν και περιμενα λεπτομερειες από την απολυτα cult εμπειρια της αναχωρησης (καλεσμα ταξί, πληρωμη ταξιτζη, check in, συζητηση με κοπέλα γκισε, ελεγχος αποσκευων και προσωπικων ειδών, αναζητηση πρωινης αθλητικης κλπ)

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Rosa,

το διασκεδαστικότερο thread που εχει ανοιχτεί στο φόρουμ ever !!!
Σήμερα κατάφερα να μπώ και έχω αδιάβαστα 50000000000 μηνύματα!!
Ρε συ τι εμπνευση έχεις πότε πότε ....ενοώ πάντα:D
Κορίτσια η rosa μας καπάκωσε όλες ...την τύφλα μας κάνομε εμείς και η φαντασία μας εχει πατώσει!!!
βέβαια έχει και όρεξη γιατί πάει στην βιρμανία!!:D

Να πώ και εγώ..
μάλον μοιάζω με την ΚΙΚΙ (μήπως έχω πολύ αρσενικό μεσα μου?)
κατ αρχήν μέχρι και το έτος 2008 ταξιδεύω μόνη μου.οπότε δεν έχω να πώ και να κάνω συγκρίσεις με καμιά βαλίτσα κανενός κύριου!
τα μπογαλάκια μου χωράνε σε μικρή βαλίτσα καμπίνας,αλλα πάντα παίρνω μεγαλύτερη γιατί στην επιστροφή γυρνάω με κάμποσα αντικοχαλαμπαλάδικα που είναι το χόμπυ μου..:bleh:
αλλα ρε κορίτσια οταν μου συνέβη να ταξιδέψω με κύριο,μου εξηγείτε γιατί φροντίζω περισσότερο εκείνον,ακόμα και να του κουβαλάω την βαλίτσα??? εντάξει οχι οτι θέλει, αλλα προσφέρομαι...
άσε που συνέχεια λέω παρε εσύ,και θα σου τα βάλω, έχω χώρο!!!
τέλος πάντων δεν ειμαι της υπερβολής με πράγματα,παίρνω μόνο τα απαραίτητα,και μπορώ να φύγω και μόνο με το τσαντάκι μέσης ..μου είναι αρκετό!

rosa πρίν φύγεις άνοιξε ακόμα ένα καλό ,ναχομε να λέμε με τα κορίτσια...μέχρι να μας ξανάρθεις!!

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Ρενάτα μου και μεις όταν φτάσουμε στον δέκατο τρίτο έτσι θα τον φροντίζουμε. Θα του κουβαλάμε και την βαλίτσα άμα χρειαστεί. Ενώ τον πρώτο τον έχουμε λίγο στο φτύσιμο! :haha:

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Ρενάτα μου και μεις όταν φτάσουμε στον δέκατο τρίτο έτσι θα τον φροντίζουμε. Θα του κουβαλάμε και την βαλίτσα άμα χρειαστεί. Ενώ τον πρώτο τον έχουμε λίγο στο φτύσιμο! :haha:
ελα ρε πάλι κακίες !!!!
δωδέκατος είναι!!!:bleh:
μην χάνεις τον λογαριασμό,ακόμα και ένας έχει διαφορά!!!:D

σοβαρά τώρα δεν είμαι φεμινίστρια..μου αρέσει να φροντίζω τους κυρίους..
είμαι ένας αντίστοιχος θηλυκός ιππότης..
δοκιμάστε το..βγάζει αρχοντιά..:shock:

Lyda

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΚΑΛΜΥΚΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Συμφωνα λοιπον με τα γουστα Εκεινου πρεπει να μην κουβαλαμε μαζι μας σαμπουαν, κρεμες μαλλιων και ετσι να ημαστε αλουστες μια εβδομαδα.
Να μην κουβαλαμε δευτερη μπλουζα και να φοραμε το κλασσικο λευκο μακο φανελακι.
Να μην εχουμε μαζι μας ενα καλο σικ συνολο και στην βραδυνη εξοξο να φοραμε το λευκο μακο φανελακι που θα εχει και μια εσανς τσιγαριλας, ιδρωτα και απλυσιας.
Αν παρουμε ενα σικ βραδυνο συνολο να το φορεσουμε με Αll Star γιατι δεν μπορουμε να παρουμε και αθλητικα και ψηλοτακουνα.....
Να μην παρουμε ξυραφακια και κερι αποτριχωσης και η μικροτερη τριχα στα ποδια να ειναι 7 εκ.....
Καλλυντικα;;;;; Τι να τα κανουμε; Θα ειμαστε ολοι μερα "φυσικα" ομορφες.
Και στο αεροπλανο της επιστροφης ο καλος μας θα κοιταζει σαν ξερολουκουμο μια απιστευτα καλοβαμμενη και καλοχτενισμενη αεροσυνοδο, με τελεια αποτριχωμενες γαμπες που θα μυριζει αγριο τριανταφυλλο και θα του τρεχουν τα σαλια
Τελικα προτιμω να πληρωσω υπερβαρο....!!!!

Last edited by a moderator:

varioAthens

Member
Rosa,

το διασκεδαστικότερο thread που εχει ανοιχτεί στο φόρουμ ever !!!
Σήμερα κατάφερα να μπώ και έχω αδιάβαστα 50000000000 μηνύματα!!
Ρε συ τι εμπνευση έχεις πότε πότε ....ενοώ πάντα:D
Κορίτσια η rosa μας καπάκωσε όλες ...την τύφλα μας κάνομε εμείς και η φαντασία μας εχει πατώσει!!!
βέβαια έχει και όρεξη γιατί πάει στην βιρμανία!!:D

Να πώ και εγώ..
μάλον μοιάζω με την ΚΙΚΙ (μήπως έχω πολύ αρσενικό μεσα μου?)
κατ αρχήν μέχρι και το έτος 2008 ταξιδεύω μόνη μου.οπότε δεν έχω να πώ και να κάνω συγκρίσεις με καμιά βαλίτσα κανενός κύριου!
τα μπογαλάκια μου χωράνε σε μικρή βαλίτσα καμπίνας,αλλα πάντα παίρνω μεγαλύτερη γιατί στην επιστροφή γυρνάω με κάμποσα αντικοχαλαμπαλάδικα που είναι το χόμπυ μου..:bleh:
αλλα ρε κορίτσια οταν μου συνέβη να ταξιδέψω με κύριο,μου εξηγείτε γιατί φροντίζω περισσότερο εκείνον,ακόμα και να του κουβαλάω την βαλίτσα??? εντάξει οχι οτι θέλει, αλλα προσφέρομαι...
άσε που συνέχεια λέω παρε εσύ,και θα σου τα βάλω, έχω χώρο!!!
τέλος πάντων δεν ειμαι της υπερβολής με πράγματα,παίρνω μόνο τα απαραίτητα,και μπορώ να φύγω και μόνο με το τσαντάκι μέσης ..μου είναι αρκετό!

rosa πρίν φύγεις άνοιξε ακόμα ένα καλό ,ναχομε να λέμε με τα κορίτσια...μέχρι να μας ξανάρθεις!!

Ρενάτα χαλάς την πιάτσα! Είπαμε να του τη φτιάξουμε τη βαλίτσα, όχι και να του τη κουβαλήσουμε! :haha:

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Ρενάτα χαλάς την πιάτσα! Είπαμε να του τη φτιάξουμε τη βαλίτσα, όχι και να του τη κουβαλήσουμε! :haha:
Mεγαλοψυχία vario!!!!!!!!!!!!!!!

έ όχι την βαλίτσα δεν θα την φτιάξω...να τα βάλει μόνος του μεσα τα play boy:D:D

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
μια εβδομαδα.

Να μην παρουμε ξυραφακια και κερι αποτριχωσης και η μικροτερη τριχα στα ποδια να ειναι 7 εκ.....
/quote]

:haha::haha::haha: βρε Lyda μου, στη βδομάδα έχουν βγει 7 εκ...οι τρίχες ?:shock:

Θα με τρελάνεις...:bleh::haha:

Last edited by a moderator:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh