Εκείνη κι Εκείνος Ταξιδεύουν...

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
Βέβαια υπάρχει και η άλλη εκδοχή. Πάσχα νομίζω κάπου στα τζουμέρκα. Φιλικό ζευγάρι. Άντρας γύρω στα 45. Είναι στην αυλή και κρυώνει. Φωνάζει τη γυναίκα του: Ρε συ τάδε μου, μου φέρνεις το παλτό μου; Δεν το έχεις εδώ, λέει εκείνη. ΤΙ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΒΑΛΕΣ????ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΡΥΟ??? (ακολουθεί τρελός καβγάς)

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Εγω παλι που το χειμωνα κυκλοφορω στα αεροδρομια με καπελιερα που περιεχει το μπορσαλινο του αφεντη τι να πω;:bleh:

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
:haha::haha::haha: Ρόζα, έγραψες !

...εκείνο το κερί για τη χαλάουα :shock:...με τσάκισε :bleh:, μιλάμε για τελείως τζαζ...κατάσταση

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
Εγω παλι που το χειμωνα κυκλοφορω στα αεροδρομια με καπελιερα που περιεχει το μπορσαλινο του αφεντη τι να πω;:bleh:
Χαλάλι του ! :clap:

Και μια πυξίδα στην τσάντα για να μη χάνει το δρόμο...:bleh:

varioAthens

Member
A ρε Ρόζα, πολύ γέλιο!!! :haha:
Αυτό με το το ότι πρέπει να υπενθυμίζω στον καλό μου μέχρι και την οδοντόβουρτσα είναι μια πονεμένη ιστορία...:)...plus του ότι δεν εξαφανίζομαι στα duty free! Τι τυχερός που είναι Θεέ μου!!! :lol:

Υ.Γ. Σαγιονάρες μπας και είναι βρωμερή η ντουζιέρα ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!! :lol:

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Πολυ καλο!!!:haha::haha::haha::haha:
Εκει με τα φωτα-νερα-διακοπτες μου ταιριαζει απολυτα!! Αυτος ο κακομοιρης μενει πισω να κλεινει κι εγω ειμαι ηδη κατω...:bleh:
Βεβαια με τις βαλιτσες αλλαζει το πραγμα...Οταν εισαι αντρας με νουμερο παπουτσι 48 και υψος 2.02 με ενα ζευγαρι παπουτσια κι ενα τζιν τιγκαρει η βαλιτσα σου..Κι απο την αλλη αν το νουμερο σου ειναι το XS μπορεις να χωσεις 15 μπλουζακια και 10 σορτσακια μαζι με 3 τζιν και 3 ζευγαρια παπουτσια και παλι ναχεις χωρο..:D

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Χαλάλι του ! :clap:

Και μια πυξίδα στην τσάντα για να μη χάνει το δρόμο...:bleh:
Μπα ο αφεντης χανεται αλλου! Εγω ειμαι παντως αυτη που χανεται στα αεροδρομια, αποκλειστικα ομως στα βιβλιοπωλεια οπου ξεψαχνιζω -τι αλλο;.... φυσικα τουριστικους οδηγους! Εχω κοντεψει να χασω πτηση ετσι απο Μπανγκοκ προς σπιτι! Δυστυχως δεν τα καταφερα! :( Ηταν ολοι πολυ εξυπηρετικοι και μας παραχωρουσαν τη σειρα τους στους διαφορους ελεγχους. Μολις μπηκαμε, αμεσως πισω μας εκλεισε η πορτα του αεροσκαφους και αρχισε να τροχιοδρομει (ειναι αυτη αραγε η σωστη λεξη η θα τα ακουσω απο τον Traveller;) πριν καν βρουμε τις θεσεις μας! Εννοειται οτι τα ακουσα! :haha:

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Οταν εισαι αντρας με νουμερο παπουτσι 48 και υψος 2.02 με ενα ζευγαρι παπουτσια κι ενα τζιν τιγκαρει η βαλιτσα σου..:D
Και του τα βάζεις στη χειραποσκευή, να τα κουβαλάει...να μάθει !:bleh::haha:

getxowoman

Member
Πολυ καλη αρχη!!!! Περιμενω τα επομενα κεφαλαια! Αν και θα συμφωνησω με τη Dorotija, πιο πολλα κοινα εχω με τον Εκεινο παρα με την Εκεινη! Για ποσες μερες πανε ταξιδι; Διοτι πολλα πηρε η κυρια!

ioanna.gkan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ευρώπη αλλά που,,,
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγωνια
Εγω το εχω ξεπερασει το σταδιο!!! Και νιωθω πολυ καλυτερα που δεν με τρωει το αγχος!!! Γιατι οταν εχεις να ετοιμασεις μονο την δικη σου βαλιτσα ειναι καλα! Το ευχαριστιεσαι! Οταν το κανεις για δυο, παυει να ειναι ευχαριστηση!!!!Και μετα απο τοσες φορες που πολλα πραγματα πηγαν και ηρθαν αθικτα, εμαθα το μαθημα μου και παιρνω τα βασικα!!! Γιατι να αγχωνομαι? Μηπως θα με ξαναδουν? Η θα με κακοχαρακτηρησουν? Με οτι νιωθω ανετα! Θελει πολυ προσπαθεια να το συνηθησεις, ομολογω αλλα.. αξιζει τον κοπο!!!! Λιγοτερο κουβαλημα, λιγοτερη γκρινια!!!:haha::haha::haha:

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Ευτυχώς είμαστε και οι δύο πολύ λιτοί στο πακετάρισμα. Η λογική μου είναι ότι αφού κουβαλάω τα δικά μου, ας κουβαλάω όσα λιγότερα μπορώ.
Όταν όμως τύχει να είμαστε με καμιά large παρέα που σέρνει για ένα τριήμερο στο πέρα Κορφοβούνι τις πέντε βαλίτσες και τα δέκα νεσεσέρ, τότε με πιάνουν τα νεύρα μου. Και να φωνάζει η κυρία "αγάπη μου δώσε ένα χεράκι εδώ πέρα" ενώ η "αγάπη" είναι ζαλωμένη σαν υποζύγιο.... σκηνές απείρου κάλλους (ή κάλου, ποιό είναι το σωστό; :bleh:)

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Μετά από άδεια της Ρόζας προσθέτω αυτό το προλογικό σημείωμα:

Προετοιμασία ταξιδιού:

Εκείνος ανοίγει την ντουλάπα του. Μπερδεύεται από το τεράστιο μέγεθος του ιματισμού που αντικρίζουν τα μάτια του. Φωνάζει Εκείνη να τον συντρέξει σε αυτή τη κρίσιμη στιγμή. Εκείνη απορρίπτει μπλουζάκια, πουκάμισα, πουλόβερ, παντελόνια, σακάκια και γραβάτες με βάση την απλή λογική του συνδυασμού των χρωμάτων. «Όχι καλέ μου το πράσινο πουκάμισο ούτε να το διανοηθείς με την κόκκινη γραβάτα». Τα εγκεκριμένα ρούχα πετάγονται πάνω στο διπλό κρεβάτι. Μετά θυμάται Εκείνος ότι είναι απαραίτητο για το ταξίδι το γαλάζιο του πουλόβερ το οποίο έχει τη εξαιρετική ιδιότητα να είναι σπορ αλλά να παριστάνει και το καλό αν χρειαστεί. Το πουλόβερ είναι στα άπλυτα. Ακολουθεί ο εξής διάλογος:
Εκείνος: -Ποιος το έβαλε στα άπλυτα;
Εκείνη: - Εγώ
Εκείνος: -Γιατί;
Εκείνη: (αναρωτωμενη αν η απάντηση «γιατί δεν είχα πως αλλιώς να περάσω την ημέρα μου» εκληφθεί ως ειρωνική) - Εμ αφού έχει έναν λεκέ σαν παράσημο από τη μακαρονάδα που έφαγες την Παρασκευή το βράδυ φάτσα κάρτα!
Εκείνος:-Και γιατί δε πλύθηκε από το Σάββατο;
Εκείνη: - Γιατί προφανώς έκανες τη λαδιά σου και το καταχώνιασες κάτω στην ντουλάπα και το είδα χθες μόλις και δεν ήξερα κιόλας ότι είχες σκοπό να το πάρεις μαζί σου.
Εκείνος:- Καλά φερτο άπλυτο.
Εκείνη (με φρίκη στη φωνή): -Μα καλά λεκιασμένο;
Εκείνος: -Θα το φορώ πίσω μπρος κάτω από το σακάκι η το μπουφάν!
Κατόπιν η σκηνή συνεχίζεται στην παπουτσοθηκη. Εκείνος διαλέγει τα παπούτσια του και αποχωρεί.
Εκείνη διπλώνει τα πουκαμισά, τα παντελόνια, τα μπλουζάκια, το λεκιασμένο πουλόβερ, το σακάκι, τη γραβάτα, τις σωβρακοφανελες και τις κάλτσες (και προσθέτει και στη ζούλα και μερικά εσώρουχα καλού κακού ακόμη) και τα τοποθετεί στη βαλίτσα. Υπολογίζει και πόσος χώρος περισσεύει ώστε να βάλει και κάποια δικά της ρούχα που ειναι βεβαιο οτι δε θα χωρούν στη δική της βαλίτσα. Καθαρίζει, μπογιατίζει, γυαλίζει και περιποιείται τα παπούτσια, τα βάζει σε υφασμάτινες σακούλες, προσθέτει και έναν άδειο υφασμάτινο σάκο για τα άπλυτα του καλού της, ετοιμάζει και το νεσεσέρ του, το οποίο σημαίνει ότι προσθέτει την οδοντόβουρτσα (οδοντόκρεμα και σαμπουάν θα πάρει από τα δικά της, το ξέρει ήδη) και μερικά ξυραφάκια ακόμη, αφρό ξυρίσματος, χτένα, σφουγγάρι για πλύσιμο και άφτερ σειβ. Αναρωτιέται αν θα πρέπει να προσθέσει και το ψαλιδάκι για να κόβει Εκείνος τις τρίχες από τη μύτη και τα αυτιά, μετά σκέπτεται ότι αν δεν είναι περιποιημένος στις κοινές διακοπές που πρόκειται να κάνουν, τι να το κάνει που περιποιείται τον εαυτό του τις καθημερινές, για να τον δει ο προϊστάμενος; όποτε το προσθέτει και αυτό. Το πρωί Εκείνος βγάζει, χωρίς να πει τίποτε σε Εκείνη, το νεσεσέρ από τη βαλίτσα και το βάζει στην χειραποσκευη, σφυρίζουν όλα τα μηχανήματα του αεροδρομίου λόγω του ψαλιδακιου, την ύπαρξη του οποίου αγνοούσε Εκείνος, τον φωνάζουν οι υπάλληλοι ασφάλειας παράμερα για τα περαιτέρω, τα μεγάφωνα φωνάζουν τα ονόματα τους, καθότι όπως είπαμε Εκείνη είχε χαθεί στα μαγαζιά του αεροδρομίου και είχαν καθυστερήσει και φυσικά πρόκειται να ακολουθήσει τρελός καυγάς μεταξύ Εκείνου και Εκείνης εντός του αεροσκάφους.
Αλλά ας μην προτρέχουμε: Πρέπει και Εκείνη να φτιάξει τη βαλίτσα της.
Ανακαλύπτει ότι το απολύτως χρήσιμο λευκό πουκάμισο είναι ασιδέρωτο όποτε κάθεται και σιδερώνει αυτό και αλλά τρία λευκά πουκαμισά που ανακάλυψε μέσα στο καλάθι με τα ασιδέρωτα και που έξαφνα της έκαναν ένα κλικ απόλυτης χρησιμότητας. Μετά της φαινεναι ότι πολύ αυστηρή θα φαίνεται μόνο με λευκά πουκαμισά όποτε προσθέτει και ένα ροζ. Μετά όμως σκέφτεται ότι χρειάζεται απολύτως το σπορ χακί καρό πουκάμισο όποτε το προσθέτει και αυτό καθώς και ένα εναλλακτικό καρό γιατί τι θα γίνει άμα ιδρώσει; Μετά σκέπτεται ότι και μια μπλούζα ενδεχομένως να είναι και αυτή χρήσιμη. Όποτε παίρνει πέντε. Το αυτό πράττει και για κασκόλ, πουλόβερ, παντελόνια, φούστες κλπ. Όταν φθάσει η ώρα για να αποφασίσει για το τι θα βάλει στη βραδινή έξοδο, επειδή καταλαβαίνει ότι είναι μάλλον υπερβολή να πάρει πέντε διαφορετικά σύνολα για μια βραδινή έξοδο, ρωτάει Εκείνον: -Πως θα ήθελες να με δεις εκείνο το βράδυ; Με ποιο από όλα τα βραδινά μου; Μήπως με τη σατέν φούστα και το σατέν τοπ; Μήπως με το off black τούλινο φόρεμα; Μήπως με τη μαύρη παντελόνια και τη λαμέ μπλούζα, Μήπως με το μεταξωτό φουστάνι φάκελο; Μήπως… Εκείνος τη διακόπτει: -Ότι και να βάλλεις θα είσαι κούκλα και ξανα αφοσιώνεται στα αθλητικά που έβλεπε στην τηλεόραση, άλλωστε μπορούσε να το κάνει χωρίς τύψεις μια και είχε ετοιμάσει τη δική του βαλίτσα. Εκείνη αποφασίζει την πρώτη επιλογή τη σατέν φούστα με το σατέν τοπ το οποίο όμως συνοδεύεται και με ένα σατέν μαντώ το οποίο πρέπει να μπει στη βαλίτσα χωρίς να τσαλακωθεί όποτε είναι βέβαιο ότι οι σατέν γόβες και το αντίστοιχο τσαντάκι θα μπουν στη βαλίτσα Εκείνου. Άλλωστε είναι και η προσήκουσα τιμωρία που δεν έδωσε απάντηση στην ερώτηση που του τέθηκε.
Εκείνη τελειώνει τη βαλίτσα της γύρω στα μεσάνυχτα πτώμα και την επόμενη έχουν να ξυπνήσουν στις τέσσερις για να προλάβουν την πρωινή πτήση. Αναρωτιέται αν θα τα καταφέρει να κοιμηθεί με τόση ένταση κανένα δίωρο. Εκείνος έχει τελειώσει από τις εννιά το βράδυ και γλαρώνει βλέποντας στην τηλεόραση: αθλητικά, ειδήσεις, Λαζόπουλο έχοντας μπει ήδη στο mood των διακοπών. Είπαμε… την επόμενη Εκεινος θα το πληρώσει όλο το αραλίκι! :haha:

Last edited by a moderator:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα