• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Ολλανδία Εκδρομές γύρω από το Άμστερνταμ!

Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Καλημέρα σας...ταξιδεύω στο Άμστερνταμ 20-26/1....έχω κλείσει και τις 6 διανυκτερεύσεις στο Άμστερνταμ. Φτάνω νωρίς το μεσημέρι στην πόλη και φεύγω επίσης τέτοια ώρα...Σκεφτόμαστε να αφιερώσουμε 3 ημέρες στο Άμστερνταμ και 3 ημέρες σε εκδρομές. Την 2η μέρα πρωί πρωί θα πάμε στο μουσείο Βαν Γκογκ και μετά στο Rijksmuseum...σκεφτόμαστε διάφορα πράγματα, αλλά θα θέλαμε γνώμες από όσους έχουν πάει για το πως θα μπορούσαμε να διαχειριστούμε καλύτερα τις ημέρες μας στην Ολλανδία για να πάρουμε μια καλή γεύση από τα μέρη που θα δούμε. Θα κινηθούμε με τα ΜΜΜ και έτσι θα θέλαμε και μια γνώμη για το ποια εισιτήρια θα ήταν καλό να χρησιμοποιήσουμε. Θα μένουμε κοντά στο σταθμό του μετρό Vijzelgracht. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας!!!
Εγώ όταν είχα πάει για 7 μέρες είχα δει αρκετές πολλές και ξεχωρίζω ακόμα το Delft και την Ουτρεχτη.Θα έλεγα ότι μια μονημερη θα άξιζε σε αυτές τις δύο πόλεις. Ήταν οι αγαπημένες μου. Έχει πολύ καλό σιδηροδρόμου δίκτυο οπότε μη φοβηθείς τις αποστάσεις κατά τη γνώμη μου.

spyros91

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Ντουμπαι
Καλημέρα σας...ταξιδεύω στο Άμστερνταμ 20-26/1....έχω κλείσει και τις 6 διανυκτερεύσεις στο Άμστερνταμ. Φτάνω νωρίς το μεσημέρι στην πόλη και φεύγω επίσης τέτοια ώρα...Σκεφτόμαστε να αφιερώσουμε 3 ημέρες στο Άμστερνταμ και 3 ημέρες σε εκδρομές. Την 2η μέρα πρωί πρωί θα πάμε στο μουσείο Βαν Γκογκ και μετά στο Rijksmuseum...σκεφτόμαστε διάφορα πράγματα, αλλά θα θέλαμε γνώμες από όσους έχουν πάει για το πως θα μπορούσαμε να διαχειριστούμε καλύτερα τις ημέρες μας στην Ολλανδία για να πάρουμε μια καλή γεύση από τα μέρη που θα δούμε. Θα κινηθούμε με τα ΜΜΜ και έτσι θα θέλαμε και μια γνώμη για το ποια εισιτήρια θα ήταν καλό να χρησιμοποιήσουμε. Θα μένουμε κοντά στο σταθμό του μετρό Vijzelgracht. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας!!!
Καλησπέρα!
Μια εκδρομή σίγουρα Zaandam-Zaanse Schans.
Εγώ επίσης είχα πάει Ουτρέχτη ( θες ολόκληρη μέρα) Χααρλεμ ( μισή μέρα) .
Τώρα άλλες πανέμορφες περιοχές είναι το Leiden (θα μπορούσε να συνδυαστεί με Haarlem) , Edam-Volendam-Maarken μπορούν να συνδυαστούν με Zaanse Schans.
Από κάρτες υπάρχει η Amsterdam region travel ticket η οποία δεν περιλαμβάνει την Ουτρέχτη .

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.797
Μέλη
39.526
Νεότερο μέλος
Mariakis

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom