travellersoul.
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ο γύρος του κόσμου
Εγώ όταν είχα πάει για 7 μέρες είχα δει αρκετές πολλές και ξεχωρίζω ακόμα το Delft και την Ουτρεχτη.Θα έλεγα ότι μια μονημερη θα άξιζε σε αυτές τις δύο πόλεις. Ήταν οι αγαπημένες μου. Έχει πολύ καλό σιδηροδρόμου δίκτυο οπότε μη φοβηθείς τις αποστάσεις κατά τη γνώμη μου.Καλημέρα σας...ταξιδεύω στο Άμστερνταμ 20-26/1....έχω κλείσει και τις 6 διανυκτερεύσεις στο Άμστερνταμ. Φτάνω νωρίς το μεσημέρι στην πόλη και φεύγω επίσης τέτοια ώρα...Σκεφτόμαστε να αφιερώσουμε 3 ημέρες στο Άμστερνταμ και 3 ημέρες σε εκδρομές. Την 2η μέρα πρωί πρωί θα πάμε στο μουσείο Βαν Γκογκ και μετά στο Rijksmuseum...σκεφτόμαστε διάφορα πράγματα, αλλά θα θέλαμε γνώμες από όσους έχουν πάει για το πως θα μπορούσαμε να διαχειριστούμε καλύτερα τις ημέρες μας στην Ολλανδία για να πάρουμε μια καλή γεύση από τα μέρη που θα δούμε. Θα κινηθούμε με τα ΜΜΜ και έτσι θα θέλαμε και μια γνώμη για το ποια εισιτήρια θα ήταν καλό να χρησιμοποιήσουμε. Θα μένουμε κοντά στο σταθμό του μετρό Vijzelgracht. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας!!!