Ρε θηρίο, κατάφερες και μάζεψες 100.000 μίλια χωρίς να μπεις στον πειρασμό να τα εξαργυρώσεις; Εύγε σου....διαθετω ενα εισιτηριο για Αυστραλια που δεν εχω σκοπο να το χρησιμοποιησω αμεσα.μπορω να το δωσω -20% απο οτι μπορειτε να το βρειτε.μπορει να ειναι ειτε με επιστροφη ειτε απλη μεταβαση ή επιστροφη
Δε κατάλαβα, ποιον κατηγορείς και γιατί;απο οτι φαινεται δεν θα το πουλησω σε κανεναν γιατι παρολο που εχω καλη προθεση υπαρχουν πολλοι ''καλοθελητες και θα βρω και τον μπελα μου.
Κάποιο λάθος κάνεις. Για να ταξιδέψεις από Ευρώπη σε Ευρώπη θέλεις 25.000 μίλια.δεν κατηγορησα κανεναν απλα δεν θελω να βρω και τον μπελα μου.με 25000 μιλια πας μετ'επιστροφης σε οικονομικη θεση οπουδηποτε στον κοσμο και κοντευω τις 50000.
απο οτι φαινεται δεν θα το πουλησω σε κανεναν γιατι παρολο που εχω καλη προθεση υπαρχουν πολλοι ''καλοθελητες και θα βρω και τον μπελα μου.
Μα είναι φυσικό να εγείρει καχυποψία μια τέτοια συναλλαγή, ακόμη κι αν είναι δυνατή. Από το να εκδώσει εκ των προτέρων ο "πωλητής" το εισιτήριο και ο "αγοραστής" να αθετήσει τη συμφωνία (δηλαδή να μην πληρώσει)- και τότε σιγά μην φροντίσει η aegean να βρει τη λύση- έως το να στείλει ο "αγοραστής"¨τα χρήματα πρώτα για εισιτήριο στην Αυστραλία και να μην μπορεί να εκδοθεί επειδή δεν υπάρχουν τα μίλια....Δε κατάλαβα, ποιον κατηγορείς και γιατί;
Η δουλειά θα γίνει παρουσία και των δύο. Ο ένας θα κλείνει και ο άλλος θα μετράει τα λεφτά, όπως τις ταινίες!Μα είναι φυσικό να εγείρει καχυποψία μια τέτοια συναλλαγή, ακόμη κι αν είναι δυνατή. Από το να εκδώσει εκ των προτέρων ο "πωλητής" το εισιτήριο και ο "αγοραστής" να αθετήσει τη συμφωνία (δηλαδή να μην πληρώσει)- και τότε σιγά μην φροντίσει η aegean να βρει τη λύση- έως το να στείλει ο "αγοραστής"¨τα χρήματα πρώτα για εισιτήριο στην Αυστραλία και να μην μπορεί να εκδοθεί επειδή δεν υπάρχουν τα μίλια....
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να μαζέψεις μίλια, p.x. αν βάλεις κάποια χρήματα σε κλειστό λογαριασμό της alpha bank, μετά από ένα χρόνο ξαφνικά ξυπνάς μια μέρα κι έχεις κάτι χιλιάδες μίλια στο λογαριασμό σου. Εμενα μου φαίνεται θεμιτή η πώληση, νόμιμη η παράνομη.Ρε θηρίο, κατάφερες και μάζεψες 100.000 μίλια χωρίς να μπεις στον πειρασμό να τα εξαργυρώσεις; Εύγε σου....