taver
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Iles Kerguelen
Πρόσεξε μη δεις το Ταξίδι του Αυτοκράτορα και σε μαζεύουμε...Εγώ είδα το The Beach και θέλω τη Françoise στην Ταϊλάνδη.
Πρόσεξε μη δεις το Ταξίδι του Αυτοκράτορα και σε μαζεύουμε...Εγώ είδα το The Beach και θέλω τη Françoise στην Ταϊλάνδη.
:xmas_lol::xmas_lol::xmas_lol:...Δηλαδή εγω που είδα την Αλίκη στο Ναυτικό που να πάω? Στον Σκαραμαγκά?
Γιατί έχω την εντύπωση πώς άμα ερωτηθεί ο Γκιούλιβερ (και κρίνοντας φυσικά από την τροπή που έχουν πάρει τα ταξίδια σας) θα μας πεί πώς έχεις δεί μανιωδώς όλα τα sequels του "Εφιάλτη στο Δρόμο με τις Λεύκες"?:xmas_cheesygrin::xmas_cheesygrin::xmas_cheesygrin::xmas_cheesygrin::xmas_cheesygrin:Δηλαδή εγω που είδα την Αλίκη στο Ναυτικό που να πάω? Στον Σκαραμαγκά?
Κοιτα.. η αλήθεια είναι ότι τα έχω δει ολα. ΑΛΛΑ έκανα ριμέικ και τις λεύκες τις έκανα φοίνικες για να έχει κάποιο εξωτικό ενδιαφέρον :xmas_cheesygrin:Γιατί έχω την εντύπωση πώς άμα ερωτηθεί ο Γκιούλιβερ (και κρίνοντας φυσικά από την τροπή που έχουν πάρει τα ταξίδια σας) θα μας πεί πώς έχεις δεί μανιωδώς όλα τα sequels του "Εφιάλτη στο Δρόμο με τις Λεύκες"?:xmas_cheesygrin::xmas_cheesygrin::xmas_cheesygrin::xmas_cheesygrin::xmas_cheesygrin:
Βρε alexapa, αφού σου έχει κολλήσει ντε και καλά να πας Dubai γιατί δεν κοιτάς και κανένα ταξιδιωτικό γραφείο; Από μια πρόχειρη ματιά στο διαδίκτυο είδα ότι για 5 μέρες τα Χριστούγεννα το πακέτο πήγαινε περίπου στα 700 ευρώ.Αφού έπεισα το αμόρε να δουμε το sex and the city 2 τωρα μου ζητάει dubai and abu dhabi για πάσχα. Όχι οτι δεν θέλω αλλα βλέπω οτι ειναι τσιμπημενα τα εισιτήρια δηλαδή για Απρίλιο 490 το άτομο. αυτό που θέλω να ρωτήσω εσάς είναι ποια ειναι η νορμάλ τιμή και τι τιμή δίνουν στις προσφορές για να εχω μια ιδεα. Μπορεί και τα 490 να μην είναι αρκετά.:xmas_rolleyes:
Αν δεις τη ''θεια μου τη χιππισα ???? Πας καρφι στα Ματαλλα ????Αφου έχεις πάει και στο Παρίσι , πες μας τότε ποιές ταινίες έχεις δει για να μην σου λεμε πόλεις που εχεις πάει .
Το ''Μια Ιταλίδα απο την Κυψέλη '' το εχεις δει :xmas_wink: