Μέγκλα!μάλλον είναι το ξενοδοχείο Amanjena στο Marrakech.
Λες να προλάβω κι εγώ την προσφορά? Με βάζεις σε σκέψεις. :xmas_mrgreen:Μέγκλα!
Αυτό ακριβώς έψαχνα! Μόλις έκλεισα 4 βραδυές για το Πάσχα. Περίπτερο με πισίνα, 1900$ η βραδυά μόνον! Θα περάσουμε σούπερ!
Μη σου πώ 3. Η μία περίηγηση (τι να δεις δηλαδή). Μια μέρα "σαφάρι"(!!) στην έρημο και μια μέρα στα εμπορικά. Η Κων/πολη έτη φωτός καλύτερη!Βρε συ, το ότι μένετε πολύ στην Πόλη δεν είναι αρνητικό. ίΣα-ίσα θα δείτε και την κωνσταντινούπολη. Δε χρειάζεται να αυξήσεις τις μέρες στο Ντουμπάι. Δεν έχω πάει, αλλά απ' ό,τι έχω ακούσει-διαβάσει 4 μέρες είναι αρκετές!
Πάντως κι εγώ θα πρότεινα το Μαρόκο, αλλά δεν ξέρω αν σας φτάνουν οι μέρες.
Μην το σκέφτεσαι καθόλου. Θα περάσουμε Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Α! Μια ζωή την έχουμε. Άλλωστε, πού αλλού καλύτερα να φάμε αυτά που "φάγαμε"; :xmas_wink:Λες να προλάβω κι εγώ την προσφορά? Με βάζεις σε σκέψεις. :xmas_mrgreen:
Τρέχα και συ - πριν εξαντληθούν οι προσφορές! Μήπως να κάναμε εκεί την επόμενη συνάντηση του Travelstories; Έτσι κι αλλιώς το λέγαμε η επόμενη να είναι "διεθνής"!Μπράβο babaduma!!! Τους έπιασες μ@λ@κες!!!
ααα... κοινώς μία μέρα αξίζει..αυτή της "περιήγησης" ...Ερήμο πάω και στην Αίγυπτο που είναι και δίπλα και καλύτερα... Για τη μέρα στα εμπορικά,δεν το συζητάω καν...Μη σου πώ 3. Η μία περίηγηση (τι να δεις δηλαδή). Μια μέρα "σαφάρι"(!!) στην έρημο και μια μέρα στα εμπορικά. Η Κων/πολη έτη φωτός καλύτερη!