Καλησπέρα, υπάρχει μήπως ακόμη διαθέσιμο το κουπόνι; Ευχαριστώ προκαταβολικά.Έχω ένα ταξιδιωτικό κουπόνι αξίας 31€ για τον ΟΣΕ . Όποιος το θέλεις ας γράψει.
Έχω την εντύπωση, σχεδόν βεβαιότητα, ότι για την ημερομηνία που σε ενδιαφέρει δεν έβγαλε ο ΟΣΕ φθηνά εισιτήρια ούτε καν στην τιμή των 19 ευρώ. Εκείνη την περίοδο, λόγω αυξημένης ζήτησης, δεν "παίζουν" οι κλασικές προσφορές των 9 & 19 ευρώ. Θα το δεις και μόνος σου στη σελίδα τους ότι δεν υπάρχουν "κλειστές προσφορές". Οπότε ή θα ταξιδέψεις με το βραδινό που έχει σταθερή τιμή στα 19,20 ευρώ ή ρίξε μια ματιά και στο ΚΤΕΛ που έχει κάποιες προσφορές στα 15 ευρώ.Επίσης, ψάχνω κάποιο φθηνό εισιτήριο ίδιας διαδρομής για τις 26/12/2016.
Έχεις δίκιο, μπορεί να μην έβγαλαν καν προσφορές, γιατί τα κοιτούσα συνέχεια. Θέλω να πάω στη Φλώρινα, οπότε το βραδινό σίγουρα δε βολεύει, αλλά με ΚΤΕΛ ίσως μπορέσω να βρώ κάποια ανταπόκριση.Έχω την εντύπωση, σχεδόν βεβαιότητα, ότι για την ημερομηνία που σε ενδιαφέρει δεν έβγαλε ο ΟΣΕ φθηνά εισιτήρια ούτε καν στην τιμή των 19 ευρώ. Εκείνη την περίοδο, λόγω αυξημένης ζήτησης, δεν "παίζουν" οι κλασικές προσφορές των 9 & 19 ευρώ. Θα το δεις και μόνος σου στη σελίδα τους ότι δεν υπάρχουν "κλειστές προσφορές". Οπότε ή θα ταξιδέψεις με το βραδινό που έχει σταθερή τιμή στα 19,20 ευρώ ή ρίξε μια ματιά και στο ΚΤΕΛ που έχει κάποιες προσφορές στα 15 ευρώ.