• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ειναι ΟΚ το Booking.com?

Nat karag

Member
Καλησπέρα κ πάλι! Ήθελα να κάνω μια λίγο χαζή ερώτηση....όσοι έχετε πάει η θα πάτε Μπαλί χωρίς ταξιδιωτικο γραφείο , ξενοδοχείο κλείνετε από το booking.com? Είστε σίγουροι ότι η τιμή π κλείνετε το κάθε δωμάτιο θα είναι όντως αυτή όταν πάτε στο ξενοδοχείο ? Δεν έχει τύχει να κλείσω ποτέ από booking. Από όσους έχω ακούσει λένε ότι είναι αξιόπιστο απλά με βάζει σε σκέψεις γιατί στο επίσημο σάιτ πχ του ξενοδοχείου π θέλω το ίδιο δωμάτιο για τις ίδιες διανυκτερεύσεις είναι 1000+ ευρώ κ στο booking πχ 700. Έχει μεγάλη διαφορά κ γενικά έχω δει κ άλλα με μεγαλύτερη.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Nat karag

Member
Κ γενικά έχετε παρατηρήσει προς οποιοδήποτε προορισμό έχετε πάει κ έχετε κλείσει μέσω booking να χρεωθείτε περισσότερο?

MarSim

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Νεα Υόρκη,Περού
Καλησπέρα κ πάλι! Ήθελα να κάνω μια λίγο χαζή ερώτηση....όσοι έχετε πάει η θα πάτε Μπαλί χωρίς ταξιδιωτικο γραφείο , ξενοδοχείο κλείνετε από το booking.com? Είστε σίγουροι ότι η τιμή π κλείνετε το κάθε δωμάτιο θα είναι όντως αυτή όταν πάτε στο ξενοδοχείο ? Δεν έχει τύχει να κλείσω ποτέ από booking. Από όσους έχω ακούσει λένε ότι είναι αξιόπιστο απλά με βάζει σε σκέψεις γιατί στο επίσημο σάιτ πχ του ξενοδοχείου π θέλω το ίδιο δωμάτιο για τις ίδιες διανυκτερεύσεις είναι 1000+ ευρώ κ στο booking πχ 700. Έχει μεγάλη διαφορά κ γενικά έχω δει κ άλλα με μεγαλύτερη.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Είναι αξιόπιστο!!!!Έχω κλείσει καί με πληρωμή προκαταβολικά αλλα καί με δωρεάν κράτηση με πληρωμή στο κατάλυμα.Η τιμή είναι πάντα η αναγραφόμενη και στις 2 περιπτώσεις.Εξάλλου με την κράτηση έχεις πάντα την απόδειξη στα χέρια σου.Μην σε αγχώνει τίποτα!!!!

Nat karag

Member
Είναι αξιόπιστο!!!!Έχω κλείσει καί με πληρωμή προκαταβολικά αλλα καί με δωρεάν κράτηση με πληρωμή στο κατάλυμα.Η τιμή είναι πάντα η αναγραφόμενη και στις 2 περιπτώσεις.Εξάλλου με την κράτηση έχεις πάντα την απόδειξη στα χέρια σου.Μην σε αγχώνει τίποτα!!!!
Σε ευχαριστώ πολύ!!! Απλά σκέφτηκα μήπως κ καλά μου πουν δεν αναγνωρίζουν την κράτηση γιατί δεν είναι από το official site τους (του ξενοδοχείου δλδ)

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Τα τελευταία μηνύματα μεταφέρθηκαν εδώ από άλλο θέμα.

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Κ γενικά έχετε παρατηρήσει προς οποιοδήποτε προορισμό έχετε πάει κ έχετε κλείσει μέσω booking να χρεωθείτε περισσότερο?
Αυτό που έχω παρατηρήσει τα τελευταία χρόνια είναι το booking να μην έχει τις καλύτερες τιμές σε σχέση με άλλες μηχανές. Άρα βάσει αυτού, αν το booking το δίνει 700 σίγουρα θα υπάρχει κάποια άλλη μηχανή που θα το δίνει χαμηλότερα.

MarSim

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Νεα Υόρκη,Περού
Σε ευχαριστώ πολύ!!! Απλά σκέφτηκα μήπως κ καλά μου πουν δεν αναγνωρίζουν την κράτηση γιατί δεν είναι από το official site τους (του ξενοδοχείου δλδ)
Όχι.Δεν παίζει αυτό με τίποτα!!!Όσα ξενοδοχεία ή ενοικιαζόμενα είναι στο booking είναι επιλογή των ίδιων για να γίνονται οι κρατήσεις μέσω αυτού ή κάποιας άλλης μηχανής.

orck

Member
Ίσως μόνο να πληρώνεις επιπλέον στο ξενοδοχείο τους δημοτικούς φόρους ανά άτομο και ανά διανυκτερευση. Έχω καιρό να κλείσω με booking και δεν είμαι σίγουρος ότι έχει την ίδια πολιτική με το hotels.

MarSim

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Νεα Υόρκη,Περού
Πάνω στην τιμή γράφει αν συμπεριλαμβάνονται οι φόροι ή όχι.Αυτό εξαρτάται απο τα ξενοδοχεία.Είναι κάποια που δίνουν τιμές χωρίς φόρους.Και στις 2 περιπτώσεις το γράφει πάνω στην κάθε τιμή έτσι κι αλλιώς οπότε είσαι ενήμερος.Σε αυτή την περίπτωση δεν ξέρω πως γίνεται η πληρωμή.Εγώ πάντως έχω κλείσει μόνο με τιμές με φόρους και δεν είχα καμια έξτρα χρέωση..Επίσης μια άλλη εκδοχή για έξτρα χρεώσεις είναι το check in.Αν πρέπει οπωσδήποτε να το κάνεις πρίν την αναγραφόμενη ώρα,δηλαδή να κάνεις early check in,τότε υπάρχει έξτρα χρέωση.

alvadi

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ολλανδία
Ταξίδι-Όνειρο
Μεξικό
Πάνω στην τιμή γράφει αν συμπεριλαμβάνονται οι φόροι ή όχι.Αυτό εξαρτάται απο τα ξενοδοχεία.Είναι κάποια που δίνουν τιμές χωρίς φόρους.Και στις 2 περιπτώσεις το γράφει πάνω στην κάθε τιμή έτσι κι αλλιώς οπότε είσαι ενήμερος.Σε αυτή την περίπτωση δεν ξέρω πως γίνεται η πληρωμή.Εγώ πάντως έχω κλείσει μόνο με τιμές με φόρους και δεν είχα καμια έξτρα χρέωση..Επίσης μια άλλη εκδοχή για έξτρα χρεώσεις είναι το check in.Αν πρέπει οπωσδήποτε να το κάνεις πρίν την αναγραφόμενη ώρα,δηλαδή να κάνεις early check in,τότε υπάρχει έξτρα χρέωση.
Όσον αφορά τους φόρους τους πληρώνεις απευθείας στο ξενοδοχείο.

Dina Z

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ονειρεύομαι ... γενικώς!
Αυτό που έχω παρατηρήσει τα τελευταία χρόνια είναι το booking να μην έχει τις καλύτερες τιμές σε σχέση με άλλες μηχανές
Αλλες μηχανες οπως; Ποια προτεινεις;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα