Κατερινα10
New Member
Σας ευχαριστώ!!!
Ενημέρωσέ μας αν τελικά γίνει κάποια κάλυψη των επιπλέων εξόδων σου.Τελικα κατελυσα στο νέο (???) ξενοδοχειο, που ηταν κι ακριβοτερο κι επιστρεφοντας εστειλα mail στην Booking.com, με λεπτομερειες της ταλαιπωριας μου, ζητωντας τον λογο και φυσικα καλυψη των επιπλεον εξοδων μου.
Το πρωτο mail στην Booking.com, εστάλη την επομενη της επιστροφης μου 11/6/17 και νεωτερο στις 13/6/17, αλλα ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.
Προς γνωση και προφυλαξη σας!
Και το mail επικοινωνια ειναι vasiliss , αρα απο τις 11/6/17, ηδη γνωριζουν, ενω το τηλεφωνο ειναι τελειως απροσωπο (το γνωριζω απο προηγουμενες προσπαθειες συνδιαλλαγης μαζι τους, καθως ΠΟΤΕ δεν βρηκα υπευθυνο να συνεννοηθω) κι ελπιζω να μην χρειαστει να το διαπιστωσεις κι εσυ.Ενημέρωσέ μας αν τελικά γίνει κάποια κάλυψη των επιπλέων εξόδων σου.
Μήπως να τους έπαιρνες και ένα τηλέφωνο;
Πέρυσι σε ακύρωση ξενοδοχείου, χωρίς δική μου υπαιτιότητα, μου έγινε επιστροφή των επιπλέον χρημάτων που έδωσα, προσκομίζοντας τις αποδείξεις του νέου ξενοδοχείου, σε μόλις 15 ημέρες.
Βέβαια οι αλλαγές έγιναν λίγο πριν ξεκινήσει το ταξίδι, οπότε δεν ταλαιπωρήθηκα όπως εσείς. Από τότε, πάντα στέλνω mail στα ξενοδοχεία λίγες ημέρες πριν για να επιβεβαιώσω ότι όλα είναι οκ.
Καλημερα! Πρεπει πριν κανεις κρατηση να διαβασεις την πολιτικη του καταλυματος καποια δεν απαιτουν προπληρωμη πληρωνεις κατα την αφιξη καποια αλλα προπληρωνεις!Δηλαδη Dk δεν σου χρεωνουν ουτε την πρωτη νυχτα απο την καρτα?Καθαρα για επιβεβαιωση στοιχειων και για τυχον μη παρουσιασης το κανουνε?
Εγω που εχω προπληρωμενη καρτα μπορω να κανω κρατηση?
Κίνδυνος να σου κλέψουν τα στοιχεία της κάρτας υπάρχει θεωρητικά κι από τα ξενοδοχεία, όχι μόνο από τα διαμερίσματα. Προφανώς δε θα δώσεις τα στοιχεία της κάρτας με οποιονδήποτε άλλο τρόπο πέραν της ιστοσελίδας ώστε να είσαι καλυμμένη σε ενδεχόμενο πρόβλημα. Προσωπικά δε θα έκλεινα κανένα κατάλυμα που δεν έχει αρκετά σχόλια και καλές κριτικές.Σκέφτομαι να κλείσω για πρώτη φορά διαμέρισμα,ξενοδοχείο έχω κλείσει πολλές φορές,μέσω booking και επειδή ένας κολλητός την είχε πατήσει πριν ένα χρόνο και έπεσε σε απατεώνα ιδιοκτήτη (?) διαμερίσματος,το οποίο έκλεισε μέσω Booking, και ο οποίος αφού του ζήτησε τα στοιχεία της κάρτας του σε κατ ιδίαν επικοινωνία,μετά τον χρέωνε ακατάπαυστα σε διάφορες διαδυκτιακές αγορές,μέχρι που τον ειδοποίησαν από την τράπεζα....φοβάμαι ολίγον...Αν ΔΕΝ δώσω φυσικά στοιχεία της κάρτας στον όποιο ιδιοκτήτη,και απλά εισάγω τα στοιχεία της μέσω της πλατφόρμας της booking,κινδυνεύω με κάποιο τρόπο να με κλέψει ο φερόμενος ως ιδιοκτήτης?
Μέχρι να συμβεί αυτό με το φίλο μου,θεωρούσα τηνBooking εγγύηση γμτο...μετά απ αυτό δεν τους εμπιστεύομαι 100% ότι ελέγχουν με ποιούς έχουν να κάνουν.
Επίσης θεωρείται επισφαλές να κλείσω σε διαμέρισμα που δεν έχει κανένα σχόλιο?