Nikos86
Member
- Μηνύματα
- 590
- Likes
- 4.607
Επειδη εφτιαχνε η γιαγια μου βαρενικα, τα πιερογκι εχουν δυο εκδοχες: βραστα και περιχυμενα με βουτυρο η τηγανιτα σε βουτυρο, αφου βρασουν.
Τα πιερογκι εχουν περισσοτερες επιλογες στη γεμιση : εχω φαει και με κιμα και μανιταρια.
Τα βαρενικα τα ξερω μονο με τυρι και μονο περιχυμενα με καυτο βουτυρο. Πονουσε η κοιλια μου μετα απο το ποσο βαρια ηταν, αλλα της εκανα παραγγελια να τα φτιαχνει οσο ζουσε οποτε πηγαινα.
Πωπωπω σε τι κοσμοπολιτικα σπιτια μεγαλωσατε ρε παιδια? Τι διεθνεις επιρροες ειναι αυτες?