• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Εδώ γελάμε... (αστείες εφευρέσεις και αστεία αντικείμενα)

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Ειμαι και εγω μεσα και να παμε μαλιστα σε εμπορικες εκθεσεις γκατζετοπραγματων στην Ιαπωνια ωστε να επιλεξουμε τα καλυτερα!

Bahari

Member
Μετα την απηχηση των προιοντων στους συμφορουμιτες σκεφτομαι σοβαρα τη στροφη στην καριερα μου και τη χρηματοδοτηση ανοιγματος ενος γκατζετοκαταστηματος.. :bleh:
Pandora + Bahari θα αναλαβετε τις αντιπροσωπειες; :haha:
Εγώ πάντως είμαι μέσα :bleh::haha: Και μόνο τα μέλη του travelstories να έχουμε πελάτες θα κάνουμε χρυσές δουλειές! :haha: Τις πρώτες παραγγελίες τις έχω σημειώσει ήδη :haha:

Ειμαι και εγω μεσα και να παμε μαλιστα σε εμπορικες εκθεσεις γκατζετοπραγματων στην Ιαπωνια ωστε να επιλεξουμε τα καλυτερα!
Α, όχι και να μας πάρεις τη δουλειά! :bleh::haha: Το πολύ-πολύ να αναλάβεις το υποκατάστημα της Θεσσαλονίκης :haha:

dmdoc

Member
Οικολογικό καπέλο made in amsterdam.
Ποτίζεις το φυτό στο καπέλο,οι ρίζες κρατάνε την υγρασία και έτσι δροσίζεται το κεφάλι σου!!!!!!!!

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Μετα την απηχηση των προιοντων στους συμφορουμιτες σκεφτομαι σοβαρα τη στροφη στην καριερα μου και τη χρηματοδοτηση ανοιγματος ενος γκατζετοκαταστηματος.. :bleh:
Pandora + Bahari θα αναλαβετε τις αντιπροσωπειες; :haha:
Αφού θα το χρηματοδοτήσεις καλή μου, θα σου πούμε όχι ?:bleh: Μετά χαράς :clap:

@ Μη μαλώνετε εσείς οι από πάνω...θ'ανοίξουμε πολλά υποκαταστήματα...η coccobill είναι large...:haha:

@dmdoc, μια βόλτα κι απ΄το Άμστερνταμ, δεν είναι κακή ιδέα...:D

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Αναλαμβάνω τις πρώτες επαφές με τους εκεί αντιπροσώπους. Θα φέρω και δείγματα :cool:

Bahari

Member
Λοιπόν το ξανασκέφτηκα το πράγμα... Δικά σας όλα τα καταστήματα και τα υποκαταστήματα :bleh:
Εγώ το μόνο που κρατάω για τον εαυτό μου θα είναι και το δυσκολότερο :bleh: Να γυρνάω η άμοιρη από χώρα σε χώρα (ω, τι δυστυχία!!!) και να προσπαθώ να βρίσκω όλα αυτά τα "κουφά" χρήσιμα και άχρηστα γκατζετάκια :haha:
Δε θέλω τίποτις άλλο, όλα τα κέρδη δικά σας :haha: (εννοείται ότι στα ταξίδια που θα κάνω για την εύρεση αυτών των "γκατζετακίων" τα έξοδα θα είναι όλα πληρωμένα, έτσι; :bleh: :haha:)

Bahari

Member
Δυσκολεύεστε να περάσετε το δρόμο απέναντι; Από δω και πέρα ΚΑΙ για αυτό σας το πρόβλημα ο Γιαπωνέζος έχει τη λύση:

Attachments

coccobill

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Σανγκρι-Λα
Το θελω,το θελω!! :haha: Και αν σεταρεται με πτυσσομενο τροχονομο ομοιαζοντα με Takeshi Kaneshiro θα ανοιξουμε το γκατζετοκαταστημα αυριο κιολας.:bleh:

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Είστε πολυάσχολος και δε μπορείτε να σηκώσετε κεφάλι από τον υπολογιστή σας, ακόμη κι όταν ανταποκρίνεστε στα καλέσματα της φύσεως: Βουαλά χέστρα για μπίζνεσμεν:

Attachments

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα