Εγώ πάντως είμαι μέσα Και μόνο τα μέλη του travelstories να έχουμε πελάτες θα κάνουμε χρυσές δουλειές! Τις πρώτες παραγγελίες τις έχω σημειώσει ήδηΜετα την απηχηση των προιοντων στους συμφορουμιτες σκεφτομαι σοβαρα τη στροφη στην καριερα μου και τη χρηματοδοτηση ανοιγματος ενος γκατζετοκαταστηματος..
Pandora + Bahari θα αναλαβετε τις αντιπροσωπειες;
Α, όχι και να μας πάρεις τη δουλειά! Το πολύ-πολύ να αναλάβεις το υποκατάστημα της ΘεσσαλονίκηςΕιμαι και εγω μεσα και να παμε μαλιστα σε εμπορικες εκθεσεις γκατζετοπραγματων στην Ιαπωνια ωστε να επιλεξουμε τα καλυτερα!
Αφού θα το χρηματοδοτήσεις καλή μου, θα σου πούμε όχι ? Μετά χαράςΜετα την απηχηση των προιοντων στους συμφορουμιτες σκεφτομαι σοβαρα τη στροφη στην καριερα μου και τη χρηματοδοτηση ανοιγματος ενος γκατζετοκαταστηματος..
Pandora + Bahari θα αναλαβετε τις αντιπροσωπειες;
@dmdoc, μια βόλτα κι απ΄το Άμστερνταμ, δεν είναι κακή ιδέα...
Πανικλόβητος έτρεχες στο διαμέρισμα για να βγάλεις αυτή την φωτο.Οικολογικό καπέλο made in amsterdam.
Ποτίζεις το φυτό στο καπέλο,οι ρίζες κρατάνε την υγρασία και έτσι δροσίζεται το κεφάλι σου!!!!!!!!
Ναι αλλά....έγινε collectors item!!!Πανικλόβητος έτρεχες στο διαμέρισμα για να βγάλεις αυτή την φωτο.