Bahari
Member
Ένα αηδιαστικό παιχνίδι... Απορώ ποιος θέλει να έχει κάτι τέτοιο μέσα στο σπίτι του!!!
Attachments
-
24,5 KB Προβολές: 56
Παναγία μου!!! Όχι Έρση μου, σε ικετεύω, μη βάζεις ιδέες...Αυτο θα σκισει! Να το φερουμε! θα το πουλαμε στα μαθητουδια να σκαρωνουν φαρσες στους καθηγητες τους!
Ερσάκι δεν θυμάμαι να είχες ενθουσιαστεί τόσο πολύ όταν έμψυχος εκπρόσωπος αυτού του είδους επισκέφτηκε τα κλινοσκεπάσματά σου, εκτός αν θες να το χρησιμοποιήσεις ως μέθοδο ομοιοπαθητικήςΕχω την αισθηση οτι προτασσεις το ατομικο σου συμφερον εναντι της κοινης επιχειρησης... Θα εχουμε προβλημα νομιζω με τις συνεταιρους...
υποκαταστημα στην ισπανια εχετε?Εχω την αισθηση οτι προτασσεις το ατομικο σου συμφερον εναντι της κοινης επιχειρησης... Θα εχουμε προβλημα νομιζω με τις συνεταιρους...
Ναι ειχα ενα προβλημα καθοτι εκεινο ητο κατευθυνομενο μονο απο την οικοσιτη γατα, ενω τουτο δω τηλεκατευθυνεται απο την περιφημη και πρωτοποριακη ιαπωνικη τεχνολογια!Ερσάκι δεν θυμάμαι να είχες ενθουσιαστεί τόσο πολύ όταν έμψυχος εκπρόσωπος αυτού του είδους επισκέφτηκε τα κλινοσκεπάσματά σου, εκτός αν θες να το χρησιμοποιήσεις ως μέθοδο ομοιοπαθητικής
Σωστή είναι η αίσθησή σου... Προτάσσω το ατομικό και προσωπικό μου συμφέρον σε βάρος του συλλογικού... Λες να θυσιαστώ για χάρη της επιχείρησης και του κοινωνικού συνόλου;;;Εχω την αισθηση οτι προτασσεις το ατομικο σου συμφερον εναντι της κοινης επιχειρησης... Θα εχουμε προβλημα νομιζω με τις συνεταιρους...
Κοίτα θα φέρω απ' όλα... εκτός από τις ιπτάμενες κατσαρίδες... Αυτό το "πράγμα" αρνούμαι κατηγορηματικά να το ακουμπήσω και να το βάλω μέσα στη βαλίτσα μου!φερε πραμα να εχουμε να πουλαμε οταν δεν εχουμε δουλεια
Για ξανασκέψου το! Ο καλύτερος τρόπος να διώξεις διακριτικά τους ανεπιθύμητους επισκέπτες από το σπίτι. Ξαμολάς μία και το διασκεδάζεις!Κοίτα θα φέρω απ' όλα... εκτός από τις ιπτάμενες κατσαρίδες... Αυτό το "πράγμα" αρνούμαι κατηγορηματικά να το ακουμπήσω και να το βάλω μέσα στη βαλίτσα μου!