• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Εδώ γελάμε... (αστείες εφευρέσεις και αστεία αντικείμενα)

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Αυτο θα σκισει! Να το φερουμε! θα το πουλαμε στα μαθητουδια να σκαρωνουν φαρσες στους καθηγητες τους!

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Εχω την αισθηση οτι προτασσεις το ατομικο σου συμφερον εναντι της κοινης επιχειρησης... Θα εχουμε προβλημα νομιζω με τις συνεταιρους...

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Εχω την αισθηση οτι προτασσεις το ατομικο σου συμφερον εναντι της κοινης επιχειρησης... Θα εχουμε προβλημα νομιζω με τις συνεταιρους...
Ερσάκι δεν θυμάμαι να είχες ενθουσιαστεί τόσο πολύ όταν έμψυχος εκπρόσωπος αυτού του είδους επισκέφτηκε τα κλινοσκεπάσματά σου,:cool: :cool:εκτός αν θες να το χρησιμοποιήσεις ως μέθοδο ομοιοπαθητικής

Last edited by a moderator:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Ερσάκι δεν θυμάμαι να είχες ενθουσιαστεί τόσο πολύ όταν έμψυχος εκπρόσωπος αυτού του είδους επισκέφτηκε τα κλινοσκεπάσματά σου,:cool: :cool:εκτός αν θες να το χρησιμοποιήσεις ως μέθοδο ομοιοπαθητικής
Ναι ειχα ενα προβλημα καθοτι εκεινο ητο κατευθυνομενο μονο απο την οικοσιτη γατα, ενω τουτο δω τηλεκατευθυνεται απο την περιφημη και πρωτοποριακη ιαπωνικη τεχνολογια! :clap::clap::clap:

Last edited by a moderator:

Bahari

Member
Σωστή είναι η αίσθησή σου... Προτάσσω το ατομικό και προσωπικό μου συμφέρον σε βάρος του συλλογικού... :bleh::haha: Λες να θυσιαστώ για χάρη της επιχείρησης και του κοινωνικού συνόλου;;; :(
Τι πρέπει να κάνω για να με λυπηθείτε; :roll:

Bahari

Member
υποκαταστημα στην ισπανια εχετε?:D
Κοίτα, θα το συζητήσουμε το θέμα... Γιατί νόμισες ότι θάρθω στη Βαρκελώνη τον Ιούνιο; :roll: Για να συζητήσουμε την επέκταση της επιχείρησης με τα γιαπωνέζικα γκατζετάκια... :haha:

panpan

Member
Κοίτα, θα το συζητήσουμε το θέμα... Γιατί νόμισες ότι θάρθω στη Βαρκελώνη τον Ιούνιο; :roll: Για να συζητήσουμε την επέκταση της επιχείρησης με τα γιαπωνέζικα γκατζετάκια... :haha:
φερε πραμα να εχουμε να πουλαμε οταν δεν εχουμε δουλεια:D:haha:

Bahari

Member
φερε πραμα να εχουμε να πουλαμε οταν δεν εχουμε δουλεια:D:haha:
Κοίτα θα φέρω απ' όλα... εκτός από τις ιπτάμενες κατσαρίδες... Αυτό το "πράγμα" αρνούμαι κατηγορηματικά να το ακουμπήσω και να το βάλω μέσα στη βαλίτσα μου! :bleh::haha:

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Κοίτα θα φέρω απ' όλα... εκτός από τις ιπτάμενες κατσαρίδες... Αυτό το "πράγμα" αρνούμαι κατηγορηματικά να το ακουμπήσω και να το βάλω μέσα στη βαλίτσα μου! :bleh::haha:
Για ξανασκέψου το! Ο καλύτερος τρόπος να διώξεις διακριτικά τους ανεπιθύμητους επισκέπτες από το σπίτι. Ξαμολάς μία και το διασκεδάζεις! :haha:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom