• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Κροατία Εγκατασταση...στην Κροατια....

natalia_

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κροατια
Ταξίδι-Όνειρο
Αγιος Μαυρικιος
Καλησπερα σε ολη την ταξιδιαρικη παρεα!!!
Δεν θα σας κουρασω θα μπω κατευθειαν στο θεμα....
Εγινα προταση στον αρραβωνιαστικο μου απο μια πολυ μεγαλη εταιρεια που δουλευει και θα παμε για καποια χρονακια να μεινουμε στην Κροατια....σε μια απο τις 2 μεγαλες πολεις.....

εννοειται δεχτηκαμε γιατι οι συνθηκες ειναι πολυ πολυ ευνοικες και αυτη η προταση δεν υπηρχε περιπτωση να την ειχαμε στην ελλαδα.....

Ποια ειναι η γνωμη σας για το συγκεκριμενο κρατος??εχω ακουσει γενικοτερα καλες κριτικες σε σχεση με καποια αλλα....

Ευχαριστω προκαταβολικα!!

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Μια χαρά, ειδικά αν η δουλειά είναι σε κάποια παραθαλάσσια πόλη οι Δαλματικές ακτές είναι γραφικότατες.

giannismits

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
πιστευω θα σου απαντησουν ατομα με εμπειρια απ τη χωρα και γνωση..

εγω απλα εχω να πω πως αφου ετσι κι αλλιως θα πατε απ τη στιγμη που η προταση ειναι τοσο καλη,και αρνητικα να σου πουν για τη χωρα δεν εχει καποιο νοημα..

φανταζομαι πως οπουδηποτε αλλου εκτος απ την ελλαδα καλες θα ειναι οι συνθηκες διαβιωσης.

εχω κανει ερευνα για την χωρα γιατι θελω να παω για ταξιδι.εχει υπεροχες πανεμορφες πολεις τα καταπληκτικα νησια της δαλματιας,τις γνωστες λιμνες Plitvice και γενικα ειναι ομορφη σαν χωρα κι αυτο ας το επιβεβαιωσουν αυτοι που την επισκευτηκαν..

αληθεια σε ποια πολη λετε να μεινετε?

natalia_

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κροατια
Ταξίδι-Όνειρο
Αγιος Μαυρικιος
ευχαριστω για τις απαντησεις σας παιδια!!
και γω πιστευω πως θα ειναι καλυτερα απο μια ερευνα που εχω κανει στο ιντερνετ....
ακομα δεν γνωριζουμε εντος ολιγων ημερων ή βδομαδων θα το ξερουμε....
Ίσως και στο ζαγκρεπ που το ελπιζω γιατι μου αρεσε ιδιαιτερα.....δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αλλα μου θυμιζει λιγο σαν την Θεσσαλονικη....μακαρι να ειναι ετσι!!!:p

giannismits

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
ευχαριστω για τις απαντησεις σας παιδια!!
και γω πιστευω πως θα ειναι καλυτερα απο μια ερευνα που εχω κανει στο ιντερνετ....
ακομα δεν γνωριζουμε εντος ολιγων ημερων ή βδομαδων θα το ξερουμε....
Ίσως και στο ζαγκρεπ που το ελπιζω γιατι μου αρεσε ιδιαιτερα.....δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αλλα μου θυμιζει λιγο σαν την Θεσσαλονικη....μακαρι να ειναι ετσι!!!:p
κοιτα δεν εχω παει ζαγκρεμπ αλλα ειμαι απο θεσσαλονικη και νομιζω οτι δεν εχουν καμια σχεση:)και μονο οτι λειπει η θαλασσα ειναι βασικο..εγω δεν θα θελα παντως να εχουν σχεση..

οι πολεις της αδριατικης νομιζω εχουν μεγαλυτερο ενδιαφερον απ την πρωτευουσα..οποτε Ριεκα,Πουλα,Ζανταρ,Σπλιτ θα ηταν καλες περιπτωσεις..

Borealis

Member
Το Ζάγκρεμπ όντως μοιάζει πολύ με τη Θεσσαλονίκη, έχουν και οι δύο πόλεις μια καταπληκτική παραλία από άκρη σε άκρη, ένα μεγάλο λιμάνι, πευκόφυτους λόφους και βουνα γύρω-γύρω και πολλές παλαιοχριστιανικές -βυζαντινές εκκλησίες και ατέλειωτα τείχη.

Ivana

Member
Ταξίδι-Όνειρο
οχ.....όλος ο κόσμος
κάθε εμπειρία κλή είναι, η Κροατία σύντομα θα μπει ΕΕ και τα πράγματα δείχνουν προς το καλύτερο.

Εγώ θα προθυμούσα Σπλίτ. ;) η την Οπατία :lol:

natalia_

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κροατια
Ταξίδι-Όνειρο
Αγιος Μαυρικιος
κοιτα δεν εχω παει ζαγκρεμπ αλλα ειμαι απο θεσσαλονικη και νομιζω οτι δεν εχουν καμια σχεση:)και μονο οτι λειπει η θαλασσα ειναι βασικο..εγω δεν θα θελα παντως να εχουν σχεση..

οι πολεις της αδριατικης νομιζω εχουν μεγαλυτερο ενδιαφερον απ την πρωτευουσα..οποτε Ριεκα,Πουλα,Ζανταρ,Σπλιτ θα ηταν καλες περιπτωσεις..

γιαννη εχεις δικιο...ακομα δεν πηγα και μπερδευω τις πολεις!!και γω απο θεσσαλονικη ειμαι αλλα αυτο που ξερουμε σιγουρα ειναι πως θα ειμαστε σε μια απο τις 2 παραθαλασσιες......

natalia_

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κροατια
Ταξίδι-Όνειρο
Αγιος Μαυρικιος
κάθε εμπειρία κλή είναι, η Κροατία σύντομα θα μπει ΕΕ και τα πράγματα δείχνουν προς το καλύτερο.

Εγώ θα προθυμούσα Σπλίτ. ;) η την Οπατία :lol:
Ναι Ιβανα θα μπει 1/7/2013 εχω κανει απιστευτη ερευνα στο ιντερνετ για την Κροατια....;) απο κει και περα ομως συμφερει απο τι ειδα αρκετα και με την παρουσα κατασταση που εχουν το δικο τους νομισμα....
Σχετικα με την πολη...σε λιγες μερουλες θα ξερουμε!!:p

panpan

Member
Το Ζάγκρεμπ όντως μοιάζει πολύ με τη Θεσσαλονίκη, έχουν και οι δύο πόλεις μια καταπληκτική παραλία από άκρη σε άκρη, ένα μεγάλο λιμάνι, πευκόφυτους λόφους και βουνα γύρω-γύρω και πολλές παλαιοχριστιανικές -βυζαντινές εκκλησίες και ατέλειωτα τείχη.
Σημερα κατι δεν παει καλα με μενα :roll:

GKCAPO

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΑΝΑΔΑΣ-Η.Π.Α.
Νομίζω έχετε, μια καλή ευκαιρία να ζήσετε σαν κεντρο-ευρωπαίοι!! Οι Κροάτες είναι σε όλα τους...."Γερμανοί" (μέχρι το '90 που ταξίδευα συχνά, μετά τα Σλάβικα, δεύτερη γλώσσα ήταν τα Γερμανικά και δεύτερο νόμισμα το Γ. Μάρκο) !! Αγαπημένο παιδί της Γερμανίας, που έχει μεγαλα ερείσματα στη χώρα.
Αν σας ταιριάζει αυτή η νοοτροπία, θα αισθανθήτε οικεία.
Αγάπη στη Φύση, στη Τέχνη, στην Έννομη Τάξη, στη Πειθαρχία, στον Αλληλοσεβασμό. "Στρωμένος" λαός με όρεξη για το καλύτερο, που όμως ξέρει πως πρέπει να κοπιάσει γι αυτό (δεν ξέρει από δανεικά και επιδοτήσεις, σαν κάποιους άλλους).
Προσωπικά θα έτρεχα με χίλια.
Καλή τύχη.:)

dimosf

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Αγάπη στην Έννομη Τάξη, στη Πειθαρχία, στον Αλληλοσεβασμό. "Στρωμένος" λαός
Είσαι σίγουρος γι αυτό; Το 2003 που έκανα εκεί ένα ταξίδι για μια εβδομάδα μου έδωσαν την ακριβώς αντίθετη εικόνα. Ειδικά στην οδήγηση τι να πω. Μέχρι τότε δεν είχα συναντήσει χειρότερους οδηγούς. Αλλά και στο κάμπινγκ για παράδειγμα που μέναμε. Να βγάλουν από τη μύγα ξύγκι χωρίς να λογαριάζουν τον πελάτη. Δεν ξέρω αν από τότε άλλαξαν τόσο πολύ αλλά η εντύπωση που μου άφησαν ήταν "Βαλκάνιοι 100%". Φυσικά αυτό δεν σημαίνει οτι οι συνθήκες εκεί δεν είναι καλύτερες από εδώ.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.641
Μέλη
39.380
Νεότερο μέλος
Stagkia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom