• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Κόσοβο Κόσοβο-Πρίστινα!!!!!

connosp

Member
Είδα έναν διαφορετικό κόσμο!!!!!τρομερή ανοικοδόμηση και ανεξήγητο πλούτο!!!!!

Attachments

el de abajo

Member
και γω δεν ξέρω από που τόσο χρήμα...και στη Χαλκιδική το καλοκαίρι τα περισσότερα αυτοκίνητα Κοσοβάρων είναι πανάκριβα και μου έχει κάνει εντύπωση...

connosp

Member
και γω δεν ξέρω από που τόσο χρήμα...και στη Χαλκιδική το καλοκαίρι τα περισσότερα αυτοκίνητα Κοσοβάρων είναι πανάκριβα και μου έχει κάνει εντύπωση...
Εμένα με έπεσε το σαγόνι με αυτά που είδα.....

Anemos-T

Member
Είναι κέντρο για πολλές δραστηριότητες - ξέπλυμα χρήματος, διακίνηση/πώληση οργάνων, ανθρώπων, κέντρο διακίνησης ναρκωτικών, κτλ. Ας είναι καλά αυτοί που έφτιαξαν αυτό το κρατίδιο... :)

Crime in Kosovo - Wikipedia

geodimi10

Member
Με αυτά που βλέπω μου έπεσαν τα σαγόνια πραγματικά. Δε το περίμενα πραγματικά. Θα ήθελα να πάω προς τα εκεί κάποια στιγμή στα πλαίσια ενός τουρ στα Δυτικά Βαλκάνια. Και δεν είναι και μακριά καθόλου από την Βόρεια Ελλάδα βλέπω. Ερώτηση: πλέον γίνεται να πας με ταυτότητα νέου τύπου (βιομετρικές) ή μόνο με διαβατήριο όπως ξέρουμε τόσα χρόνια; Έχει πάει κάποιος έστω να επιχειρήσει να μπει με ταυτότητα νέου τύπου να μας πει τι γίνεται;

connosp

Member
Με αυτά που βλέπω μου έπεσαν τα σαγόνια πραγματικά. Δε το περίμενα πραγματικά. Θα ήθελα να πάω προς τα εκεί κάποια στιγμή στα πλαίσια ενός τουρ στα Δυτικά Βαλκάνια. Και δεν είναι και μακριά καθόλου από την Βόρεια Ελλάδα βλέπω. Ερώτηση: πλέον γίνεται να πας με ταυτότητα νέου τύπου (βιομετρικές) ή μόνο με διαβατήριο όπως ξέρουμε τόσα χρόνια; Έχει πάει κάποιος έστω να επιχειρήσει να μπει με ταυτότητα νέου τύπου να μας πει τι γίνεται;
Όχι διαβατήριο χρειάζεται και ασφαλίζεις το αυτοκίνητο μπαίνοντας στο τελωνείο τους. Δρόμοι αεροδρόμιο καμμιά σχέση με τους καρόδρομους μας!!!!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.641
Μέλη
39.380
Νεότερο μέλος
Stagkia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom