mariath
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Όλη η Νότια Αμερική
Αν δεν υπάρχει άλλη πρόταση ας το κάνουμε στις 9 Ιουνίου.Μαρια απο συμμετοχες καλα παμε, η ημερομηνια θα ειναι η επομενη Τεταρτη 9/6 τελικα?
Αν δεν υπάρχει άλλη πρόταση ας το κάνουμε στις 9 Ιουνίου.Μαρια απο συμμετοχες καλα παμε, η ημερομηνια θα ειναι η επομενη Τεταρτη 9/6 τελικα?
Ακριβώς ,9/6 cafe del arte στις 9:00 ώρα και με τέτιοι ταξιδιωτικό χάρτη είμαι βέβαιος οτι θα έχεις πολλά να μας διηγηθείς .kαλησπέρα είμαι η λίλιαν καινούργια στη παρέα και θα ήθελα να έρθω και εγώ.τί ώρα στις 9/6 στο del arte;
Τρέλλανέ μας τώρα κι εσύ! Το Βασιλικό Θέατρο δεν ξέρεις? Στην ταράτσα του. Είσοδος απ' το πλάι, όχι μέσα απ' το θέατρο.Cafe del Arte στο Βασιλικό Θέατρο?
Ποιο ειναι αυτο ρε παιδια;
Τι, δεν ξέρεις το σύνθημα;Εφτασα σημερα απο ταξιδι, ελπιζω να πανε οοοοολα καλα και να ερθω γιατι ηταν να φυγω την Τεταστη αλλα αν καταφερω θα το ακυρωσω για πεμπτη!!!χρειαζεται να γνωριζω καποιες επιπλεον πληροφοριες για την συναντηση??ξερω μονο ωρα και σημειο συναντησης!!
Λοιπόν αυτή η Τετάρτη 9/6, πρέπει να είναι καρμική Εσείς εκεί, οι Πατρινοί στη Ναύπακτο...ε κι εμείς στην Αθήνα, μια μάζωξη θα την έχουμε... Να βάλουμε skype, βρε παιδιά, να ειδωθούμε, να χαιρετηθούμε και να τρωγοπίνουμε παρέααα...ε ?????Την Τετάρτη στις 9.00 στο Cafe del Arte στο Βασιλικό Θέατρο συναντιόμαστε για να τα πούμε και να τα πιούμε. Την Τρίτη λέω να περάσω για να κάνω κράτηση.
Ναι, θα σας στέλνουμε φορουμικούς χαιρετισμούς!!!Λοιπόν αυτή η Τετάρτη 9/6, πρέπει να είναι καρμική Εσείς εκεί, οι Πατρινοί στη Ναύπακτο...ε κι εμείς στην Αθήνα, μια μάζωξη θα την έχουμε... Να βάλουμε skype, βρε παιδιά, να ειδωθούμε, να χαιρετηθούμε και να τρωγοπίνουμε παρέααα...ε ?????
Μαρία, ο Κατερινιώτης μπορεί να πέφτει λίγο μακριά, αλλά "το έτση" δίπλα είναι!Εσείς θα τρωγοπίνετε ε; Εμείς πάλι ξεροσφύρι θα την βγάλουμε
Θα σας στέλνουμε πάντως καλή θετική ενέργεια έτσι όλοι μαζί που θα είμαστε.