Καλημέρα σε όλους σας και Χρόνια Πολλά με πολλά ταξείδια.Θέλω να γιορτάσω και να κάνουμε δώρο στον εαυτό μας ενα ταξείδι για τα εικοσι πέντε χρόνια γάμου μας.Εχετε καμμιά ιδέα.Θέλουμε να έχει κάτι ερωτικό και ομορφο .:xmas_rolleyes:
Mε τόσες απαιτήσεις μια ειναι η ταξιδιωτική πρόταση:Θέλω να γιορτάσω και να κάνουμε δώρο στον εαυτό μας ενα ταξείδι για τα εικοσι πέντε χρόνια γάμου μας.Εχετε καμμιά ιδέα.Θέλουμε να έχει κάτι ερωτικό και ομορφο
Παρτον στο γαμο σου να σου πει και του χρονου:xmas_mrgreen::xmas_mrgreen::xmas_mrgreen:Mε τόσες απαιτήσεις μια ειναι η ταξιδιωτική πρόταση:
ΜΗΝ πάτε μαζί:xmas_mrgreen:
Μπα! Στις επετειους κτυπαει!Παρτον στο γαμο σου να σου πει και του χρονου:xmas_mrgreen::xmas_mrgreen::xmas_mrgreen:
Mε τόσες απαιτήσεις μια ειναι η ταξιδιωτική πρόταση:
ΜΗΝ πάτε μαζί:xmas_mrgreen:
Βιεννη εχετε παει; Αλλα εγω πιστευω οπου και να πατε μαζι θα περασετε τελεια, για να ειναι μαζι 25 χρονια ενα ζευγαρι θα'ναι σιγουρα πολυ αγαπημενοι. Ευχομαι να ζησετε αλλα τοσα!!!!!!!!!!!Καλημέρα σε όλους σας και Χρόνια Πολλά με πολλά ταξείδια.Θέλω να γιορτάσω και να κάνουμε δώρο στον εαυτό μας ενα ταξείδι για τα εικοσι πέντε χρόνια γάμου μας.Εχετε καμμιά ιδέα.Θέλουμε να έχει κάτι ερωτικό και ομορφο .:xmas_rolleyes: