• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ιταλία Δυο ζωντοχήρες στη Ρώμη !

Ivana

Member
Ταξίδι-Όνειρο
οχ.....όλος ο κόσμος
πως μου ξέφυγε συνεχεια;;; φοβερή μεχρι τώρα!

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Λοιπόν μπαίνω στον πειρασμό να επενδύσω μουσικά την περιπέτεια αυτή. Σκέψου το κάτι σαν Μπόλυγουντ ένα πράγμα!

Last edited by a moderator:

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Κατάλαβα! Πρόκειται για τσετσένες ζωντοχήρες! Εκρηκτικές και μυστηριώδεις!
Μόνο που δεν είναι ζωσμένες με βόμβες αλλά είναι ζωντανές σεξο-βόμβες :haha::haha:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Κάπως έτσι το εννοείτε το θέμα;

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Καθίσαμε λοιπόν στο περιβόητο Tre Scalini για να φάμε το ακόμα πιο περιβόητο tartuffo. Ξάφνου, να κι ο Αντρέας. Όπως τον είχε περιγράψει η Μαρία, ψηλός, γεροδεμένος, μελαχροινός αλλά …. Κάτι δε μου κολλούσε. Είχε μια περίεργη αύρα.

Όση ώρα μας μιλούσε ο Andrea εγώ δε μπορούσα να πάρω τα μάτια μου από μια τόσο υπέρκομψη μα γηραιά κυρία με κορμί θανατηφόρο, μάτια σα τοπάζι, επιδερμίδα σα πορσελάνη, δόντια σα μαργαρτάρια, τόσο λαμπερή, τόσο κομψή, τόσο περιποιημένη . Italiana verra. Αυτά είναι. Άλλους ο θεός τους έπλασε …. ( τώρα που το ξανασκέφτομαι ίσως είχε πολύ καλό πλαστικό χειρουργό. )
Ο Andrea λοιπόν δε ξεκολλούσε από πάνω μας. Μας γύρισε και στα κεντρικά αξιοθέατα, τις κεντρικές οδούς και πλατείες. Από την Piazza Navona στην Piazza di Spagna, via Veneto, via dei Condotti, antico caffe Greco, Pantheon, Louis Vuitton , Piazza del Popolo . Ξαναπεράσαμε από την Fontana di Trevi και συνεχίσαμε τη βόλτα μας. Κάπου εκεί είδα ένα μαγαζί που πουλούσε μινιατούρες vespa. Μπήκα να πάρω μία , μιας και είμαι fun της vespa, και αντικρίζω και πάλι τον Ινδό Σιχ. Ο καημένος έκανε δυο δουλειές για να ανταπεξέλθει.
Συνεχίσαμε τη βόλτα μας, κάναμε έναν τεράστιο κύκλο συνοδεία του Αντρέα ο οποίος μας επέστρεψε σώες και αβλαβείς στο «σπιτάκι μας». Αυτοί είναι άντρες !!! Ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την επομένη , Facebookάραμε ολίγον τι και νάνι …..

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.641
Μέλη
39.380
Νεότερο μέλος
Stagkia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom