marioulita
Member
πολυ καλο το λεξικο.Επομένως ο σωστος τιτλος θα ήταν: με την διδυμη αδελφή μου στο Βερολίνο.
πολυ καλο το λεξικο.Επομένως ο σωστος τιτλος θα ήταν: με την διδυμη αδελφή μου στο Βερολίνο.
εννοειται οτι πιστεύεις πως ειναι σωστό...αλλιως δεν θα το εγραφες και δεν θα ασχολιομασταν τωρα με αυτόΕγώ πάλι πιστεύω πως είναι σωστό.
Αυριο θα βρεθούμε κοπελιά ;;;; Έχουμε να σχεδιάσουμε ταξίδι
ΚΙΚΙ, συγνώμη που θα στη χαλάσω αλλά είμαι μία δίδυμη και βρίσκομαι κάποια χιλιόμετρα μακριά από την αδερφή μου. Είμαι ολομόναχη στο σπίτι, οπότε όπως καταλαβαίνεις ο όρος μία δίδυμη είναι δόκιμος. Στη Γερμανία βρέθηκα με την δίδυμη αδερφή μου, οπότε 1+1=2 δίδυμες στο Βερολίνο.Φιλολογος δεν ειμαι , αλλά ειναι πλεονασμος ...
οι δυο διδυμες σημαινει 4 ατομα .
Που είσαι ρε συνοδοιπόρε ! Πέστα γιατί θα με τρελλάνουν εδώ !ΚΙΚΙ, συγνώμη που θα στη χαλάσω αλλά είμαι μία δίδυμη και βρίσκομαι κάποια χιλιόμετρα μακριά από την αδερφή μου. Είμαι ολομόναχη στο σπίτι, οπότε όπως καταλαβαίνεις ο όρος μία δίδυμη είναι δόκιμος. Στη Γερμανία βρέθηκα με την δίδυμη αδερφή μου, οπότε 1+1=2 δίδυμες στο Βερολίνο.
Εκτός από τις φιλολογικές απορίες εμένα μου έχουν δημιουργηθεί κοινωνικές. Πώς είναι δυνατόν να εξομοιώνονται δύο άτομα που απλά έτυχε να έχουν παρόμοια φάτσα;
Σκέψου να πήγαινες με την Βίκυ ή την Δώρα (από το Ηράκλειο). Θα ήσασταν δυο δίδυμες στο Βερολίνο, εσύ μαζί μου και η Βίκυ με την Δώρα (ή το ανάποδο). Κάνω λάθος;Που είσαι ρε συνοδοιπόρε ! Πέστα γιατί θα με τρελλάνουν εδώ !
Αλλωστε εγώ το χρησιμοποίησα σαν επιθετικό προσδιορισμό στη λέξη αδερφές η οποία εννοείται .
Δε μπορώ αλλο πλέον,Σκέψου να πήγαινες με την Βίκυ ή την Δώρα (από το Ηράκλειο). Θα ήσασταν δυο δίδυμες στο Βερολίνο, εσύ μαζί μου και η Βίκυ με την Δώρα (ή το ανάποδο). Κάνω λάθος;
Σωστά τα λες, μόνο που αυτός που ροχάλιζε καθόταν στο πίσω κάθισμα, όχι μπροστά.Δε μπορώ αλλο πλέον,
πες μου, καλά τα λέω μέχρι στιγμής ?
Μην το βλεπεις ετσι....Bαγγέλη σε ευχαριστώ, με σκλαβώνεις !