• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γερμανία Δυο δίδυμες στο Βερολίνο

McElk

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Novaya Zemlya
Εννοώ μήπως το «δυο» είναι πλεονασμός. Θα μπορούσαν οι δίδυμες να είναι κάτι άλλο από δυο ; :rolleyes:

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Φιλολογος δεν ειμαι , αλλά ειναι πλεονασμος ...
οι δυο διδυμες σημαινει 4 ατομα .

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Α... άρα Φένια ο τίτλος πρέπει να αλλάξει :bleh:

danev

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αυστρια-Τσεχια-Σλοβακια.
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΚΑ ΦΙΟΡΔ
Εννοώ μήπως το «δυο» είναι πλεονασμός. Θα μπορούσαν οι δίδυμες να είναι κάτι άλλο από δυο ; :rolleyes:
Μηπως κρυβεται πίσω από τον τιτλο αυτό, οτι αν και δυο, αξιζουν για τεσσερεις ? :haha:

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Νομίζω ότι ο τίτλος είναι σωστότατος... δύο δίδυμες στο Βερολίνο, δηλ. δύο άτομα που τυχαίνει να είναι δίδυμα πήγαν στο Βερολίνο... ο τίτλος θα μπορούσε να είναι τέσσερις δίδυμες στο Βερολίνο, δηλ. η Φένια, η δίδυμη αδελφή της και άλλες δύο δίδυμες φίλες τους...

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Αν η Φένια πήγαινε στο Βερολίνο όχι με τη δίδυμη αδελφή της αλλά με μια δίδυμη φίλη της από το Ηράκλειο και μια δίδυμη φίλη της από την Αλεξανδρούπολη, δηλ. σύνολο τρεις δίδυμες... τότε θα ήταν λάθος να γράψει τρεις δίδυμες πήγαν στο Βερολίνο, επειδή η λέξη δίδυμος εμπεριέχει την έννοια του δύο?

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
ωραίο θέμα προέκυψε,μ'αρέσει να δώ που θα καταλήξει.:haha::haha:

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Αν η Φένια πήγαινε στο Βερολίνο όχι με τη δίδυμη αδελφή της αλλά με μια δίδυμη φίλη της από το Ηράκλειο και μια δίδυμη φίλη της από την Αλεξανδρούπολη, δηλ. σύνολο τρεις δίδυμες... τότε θα ήταν λάθος να γράψει τρεις δίδυμες πήγαν στο Βερολίνο, επειδή η λέξη δίδυμος εμπεριέχει την έννοια του δύο?
ο νορθ όπως πάντα έχει δίκαιο:clap:
και έχω και δίδυμες φίλες από το Ηράκλειο:haha:
δεν υπάρχεις !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:clap:

σαιτας

Member
Σαφως και ειναι λαθος. το δυο ειναι αριθμητικο. Θα ελεγαν τρεις γυναικες στο βερολινο. Αν δηλαδη η φιλη απο το ηρακλειο ηταν τριδυμη , τοτε πως θα το περιεγραφες ? μια τριδυμη και δυο διδυμες ? ποσες ηταν τελικα ?:bleh:

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
βρε θα μας τρελλάνεις;;:bleh:παρέα με μια "δίδυμη"φίλη στέκει σαν κουβέντα;;το δίδυμος πάει στα αδέλφια ,είναι προσδιορισμός για αδέλφια,,
και το "τρεις δίδυμες"κι αυτό λάθος μου ακούγεται,,η εννούμε τρείς γυναίκες τρίδυμες ή τρία ζευγάρια διδύμων αδελφών,
στην περίπτωση που αναφέρεις θα έλεγε απλώς πήγε ταξίδι με μιά φίλη,εκτός και αν η φίλη συνοδευόταν από την δίδυμη αδελφή της οπότε θα έλεγε παρέα με δίδυμες φίλες της,
φιλόλογος δεν είμαι αλλά τελικά ίσως έχει δίκιο ο σαίτας;μήπως είναι πλεονασμός το δύο δίδυμες;;αλλά ούτε και λάθος μου ακούγεται είναι σα να λέμε δυό αδελφές στο βερολίνο που εν προκειμένω τυχαίνει να είναι δίδυμες ...παραλείπουμε το αδελφές και μένει το δύο δίδυμες στο βερολίνο:roll:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.629
Μέλη
39.370
Νεότερο μέλος
jsjsjsjs13

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom