Defkalion
Administrator
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αλάσκα
Εγώ μένω στα νοτιοανατολικά προάστια. Δε ξέρω τι να σου προτείνω χωρίς να γνωρίζω τί ψάχνεις, τί λεφτά θες να δώσεις, τι είναι για σένα σημαντικό κλπ.
Καλησπερα.αποτι μας ειπαν ολοι κοιταμε στην Μελβούρνη για πιο οικονομικα.αν εχεις καποια περιοχη να μας προτείνεις θα το εκτιμουσαμε.βεβαια ο καιρος αποτι μαθαινουμε ειναι πιο βροχερος στην Μελβούρνη. Θέλουμε μια περιοχή να εχει ελληνικο στοιχειο και οικονομικη για αρχη μεχρι να σταθεροποιηθουμε με δουλειες.θα ηθελα να σε ρωτησω απο εδω την μηχανη μας μπορουμε να την φερουμε εκει?και με τα διπλώματα οδηγησης τι γινεται?Εγώ μένω στα νοτιοανατολικά προάστια. Δε ξέρω τι να σου προτείνω χωρίς να γνωρίζω τί ψάχνεις, τί λεφτά θες να δώσεις, τι είναι για σένα σημαντικό κλπ.
Αποτι φαίνεται θα ακολουθησουμε αυτο που προτεινες εσύ. Θα ερθω εγω με τα πςιδια και μετα ο σύζυγος μου.μηπως ξερεις αν ερθουμε με τουριστικές βιζες τα παιδιά μου,απο εκει μπορω να προχωρησω τα χαρτια για μονιμη βιζα?Το ελληνικό προάστιο της Μελβούρνης είναι το Oakleigh, αλλά δεν είναι καθόλου οικονομικά εκεί. Για τιμές ψάξε στο www.realestate.com.au
Τη μηχανή σας χωρίς να το έχω ψάξει, νομίζω ότι θα σας κοστίσει περισσότερα λεφτά να τη φέρετε παρά να αγοράσετε άλλη εδώ. Τα διπλώματα οδήγησης δεν έχουν κάποια σπουδαία διαδικασία, πας στην ΕΛΤΑ και βγάζεις διεθνές δίπλωμα.
Διάβασε το θέμα από την αρχή, αυτά που ρωτάς έχουν συζητηθεί πολλές φορές. Εν ολίγοις, πώς θα έρθεις με "τουριστική βίζα και άμα βολευτείς θα θα μείνεις μόνιμα"? Με τουριστική βίζα δεν έχεις δικαίωμα εργασίας.(την ερωτηση την εκανα και σε αλλο post και με ειπαν οτι εδω θα βρο απαντησης αλα δεν ειχε παρομιες απαντησης στην ερωτηση μου)