Defkalion
Administrator
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αλάσκα
Κατ αρχήν να διαβάσεις το παρόν θέμα από την αρχή , γιατί έχει πάρα πολλές πληροφορίες. Αν μετά έχεις κάποια συγκεκριμένη ερώτηση εδώ είμαστε.
Τα Αγγλικά σου θα βελτιωθούν αμέσως αν δεν περιστοιχίζεσαι από Έλληνες. Η χώρα έχει τόσες μας τόσες ευκαιρίες που πρέπει να προσπαθήσεις πολύ σκληρά για να αποτύχεις.Συγχαρητήρια για τις ωραίες πληροφορίες πους μας δίνεις.Είμαι καινούργιος και εγω στο φόρουμ και θα ήθελα να μάθω ενας ο οποίος ειναι 23 χρονών με
απολυτήριο λυκείου
και έχει και την Αυστραλέζικη υπηκοότητα τα αγγλίκα του ειναι σε επίπεδο lower μπορεί να στεριώσει στην Αυστραλία.Σε μερικούς μήνες θα κανόυμε το μεγάλο βήμα με την μητέρα μου να πάμε Στη χώρα των καγκουρώ.
Γεια χαρά,
Πριν από λίγο καιρό έγιναν μεγάλες αλλαγές όσον αφορά το sponsor και η 457 visa που χρησιμοποιούνταν γι'αυτό το σκοπό υποβαθμίστηκε πάρα πολύ. Εάν βρήκες το επάγγελμά σου στις λίστες, τότε ίσως αξίζει τον κόπο να ψάξεις την 189 ή 190 visa. Δες εδώ: https://www.border.gov.au/Trav/Work...sessing-authorities/skilled-occupations-lists
Δεν ξέρω για τα υπόλοιπα, πάντως 500 δολλάρια Αυστραλίας τη μέρα προ φόρων είναι κάπου €5000 το μηνα καθαρά. Όσο ακριβή κι αν είναι η Αυστραλία...Γεια σας,
Διάβασα όλες τις σελίδες και κατάλαβα τους τροπους εισόδου στην χώρα. Ομως έχω ένα φίλο που ισχυρίζεται πως μπορεί ο θείος του να τον προσκαλέσει, ο οποίος έχει υπηκοότητα. Εγώ του λέω πως δεν παίζει τέτοιο πράγμα και πως κάτι άλλο θα εννοεί ο θείος. Σωστά;; Μετά μου λέει πως του είπε ο θείος πως το χαρτί που έχει από τα ΤΕΕ (τεχνικο επαγγελματικο εκπαιδευτηριο) για μηχανοτεχνίτης αυτοκινήτων μετράει πολύ στην Αυστραλία κτλ... Εγω απ'ό,τι κατάλαβα από δω, ούτε αυτό ισχύει. Λέει πως θα πάει σε έναν γνωστο του θειου και θα δουλέψει εκεί και θα βγάζει 500 δολάρια την μέρα.. Ολα αυτά του τα είπε ο θείος!!! Ρε παιδιά παίζει τέτοιο πράγμα;; μήπως τον πιάσουν κορόιδο;;