Δομημένες Πληροφορίες για Προορισμούς - τη βοήθειά σας

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Λοιπόν στα πλαίσια της προσπάθειας που πάντα θέλαμε να κάνουμε για να έχουμε οργανωμένες πληροφορίες για ταξιδιωτικούς προορισμούς, έφτιαξα μια δοκιμαστική ενότητα για έναν προορισμό (τη Νέα Υόρκη), για να το δοκιμάσουμε και να δούμε αν βολεύει.

Μπορείτε να βρείτε το σχετικό φόρουμ εδώ:

http://www.travelstories.gr/community/forums/Νέα-Υόρκη.219/

Και η γενική "οδηγία" είναι ότι σε αυτό το φόρουμ (όπως και σε αυτά άλλων προορισμών μόλις τα φτιάξουμε), θα βάζουμε δομημένες πληροφορίες, δηλαδή κάθε τόπικ θα αφορά ένα αξιοθέατο , ένα εστιατόριο, μια βόλτα, ένα ξενοδοχείο, κάπως έτσι. Όταν ξεκινάμε ένα τόπικ επιλέγουμε την κατηγορία που ανήκει, και μετά βάζουμε τον τίτλο και την περιγραφή του.

Οι αναγνώστες μπορούν στο πάνω μέρος του φόρουμ να επιλέξουν ποια κατηγορία θέλουν και να βρουν τις σχετικές πληροφορίες.

Αν αυτό το σύστημα μας βολέψει, θα δημιουργηθούν φόρουμ για κάθε προορισμό (θα ξεκινήσουμε από τους δημοφιλείς προορισμούς) και θα τα γεμίσουμε σιγά σιγά.

Γνώμες;

Vegerazaros

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ελβετία ξανά
Πολυ καλο, φτιαξε ενα ακομη για Κωνστανντινουπολη ή για καποιον αλλο δημοφιλη ευκολο προορισμο Πχ Ρωμη που να μπορουν πολλοι να συμετέχουν αμμεσα

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Βολιβία
Τέλειο! Έτσι δε χρειάζεται να "ψαρευεις" τις πληροφορίες που θες μέσα απο τις ιστορίες κ επιπλέον δε θα ανοίγονται 100 θέματα για έναν προορισμό! (Που να φάω, τι να δώ, πως θα πάω κ.τ.λ). Όλα όμορφα συγκεντρωμένα! Μπράβο!

tham

Member
πιστευω οτι για τον καθε προορισμο πρεπει υπαρχει και η κατηγορια μετακινησεις (απο/προς αεροδρομιο, ΜΜΜ, τιμες εισητηριων κλπ)

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Νομίζω ότι καλύτερα είναι να κατατμηθεί σε ενότητες πχ μετακίνηση, προτάσεις ξενοδοχείων, προτάσεις εστιατορίων
Εγώ θα ενέτασα τις προτάσεις των μελών ανα κατηγορία και ίσως αν υπήρχε μια συντακτική επιτροπή θα ήταν καλύτερο να ψάξει παλιότερα μηνύματα και να τα στοιχειοθετήσει ανάλογα
Νομίζω κάτι σαν το wikitravel είναι εύκολο αλλά να μπορεί να γίνεται editing ώστε να ανανεώνονται τα δεδομένα
http://wikitravel.org/en/Paris

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Δε κατάλαβα τι εννοείς για την κατάτμηση. Αυτό δεν έχω κάνει;

demie

Member
Πολύ εξυπηρετικό, ούτε χάνεις χρόνο, ούτε τίποτα. Βλέπεις κατ'ευθείαν αυτό που αναζητάς κ δε θα επαναλαμβάνονται οι ίδιες ερωτήσεις. Όπως είπαν κ πιο πάνω χρήσιμο θα ήταν να προστεθεί κατηγορία "μετακινήσεις" κ "εισιτήρια".

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom