Δομημένες Πληροφορίες για Προορισμούς - τη βοήθειά σας

thgr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Χαβάη
έκανα και εγώ την αρχή στο Παρίσι με κάτι εύκολο. Εύχομαι να σας αρέσει. Κάντε και σεις τις διορθώσεις/προσθήκες σας.
Παρακαλώ τους πιο έμπειρους της πόλης να γράψουν κάτι για καλό φαγητό!

almond*

Member
ωραία ιδέα!Και εύχρηστο ειδικά για τα νέα μέλη που στην αρχή δεν ξέρουν πως να ψάξουν

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Εγώ θα κάνω το συνήγορο του διαβόλου.
Οι προτάσεις πρέπει να είναι ορθά δομημένες για είναι χρήσιμες.
Πχ σε ένα εστιατόριο να αναφέρονται τα στοιχεία διεύθυνσης, να περιγράφεται τι προτείνεται να φάει κανείς και το κυριότερο το κόστος κατ'ατομο (φαγητό ποτό)
Σε ένα ξενοδοχείο τιμή, παροχές, θέση κλπ κλπ
Τώρα στα αξιοθέατα/μουσεία είδα να γράφονται απλώς περιγραφές: καλώς αναφέρονται (αν και νομίζω ότι γκουγκλάροντας μια χαρά τα βρίσκω κι αλλού) αλλά θα πρέπει να αναγράφονται πώς πας, ώρες λειτουργίας, κόστος, αν έχει ουρά για να μπεις, τι αξίζει να δεις, τι ώρα αξίζει να το επισκεφθείς κλπ κλπ
Τέλος ο τρόπος που έχει γίνει είναι καλός μεν αλλά θα συσσωρευτούν πολλά μηνύματα ανά κατηγορία και δεν ξέρω αν θα μπορεί να γίνει update: τα εστιατόρια αλλάζουν διευθύνσεις ή και κλείνουν, τα ξενοδοχεία γνωρίζουν τα πάνω τους και τα κάτω τους, τα μουσεία
Τέλος θα ήθελα μια διαφοροποίηση σε σχέση με τη τιμή: αν έχω 50 επιλογές για εστίαση στη ΝΥ γιατί να μην μπορώ να φιλτράρω ποιές είναι οι οικονομικές πχ αλλά να πρέπει να διαβάσω όλα τα μηνύματα;
(ΥΓ Σήμερα στραβοξύπνησα και είμαι γκρινιάρης)

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Ορισμένα από τα πράγματα που γράφεις είναι πολύ εύστοχα, όπως πχ η ταξινόμηση εστιατορίων ανά κατηγορία τιμής. Αυτό είναι κάτι που μπορούμε να το δούμε, αφού όμως προχωρήσει λίγο το πράγμα και δούμε ότι το εργαλείο αυτό χρησιμοποιείται (έχω τις αμφιβολίες μου).

Για μερικά από τα άλλα που λες, δε μπορούμε να επιβάλουμε το τί θα γράφει ο καθένας στο κείμενό του, εξάλλου μπορείς να απαντήσεις από κάτω και να προσθέσεις πληροφορίες σε κάθε τόπικ.

coco

Member
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
Μια κατηγορια που νομιζω ενδιαφερει ειναι τα τιπς για καθε προορισμο,πχ τα εστιατορια στο παρισι σχεδον διπλασιαζουν τις τιμες το βραδυ..εκει θα μπορουσαν εμπειροι ταξιδιωτες να βοηθησουν ουσιαστικα.Το πως θα μετακινηθεις η αξιοθεατα κλπ μπορεις να τα ψαξεις σε χιλιαδες ιστοτοπους η βιβλια.Πολυτιμα ειναι τα εκτος της πεπατημενης παθηματα που μπορει να γινουν μαθηματα.
Σε προσφατο ταξιδι μου προεκυψε διαφωνια αν τα ρεστωραν σε μουσεια προσφερουν καλο και φτηνο φαγητο.Ηταν απο υποτιθεται αξιοπιστη πηγη..εγω πολυ θα ηθελα να την ειχα διασταυρωσει...

demie

Member
Τώρα στα αξιοθέατα/μουσεία είδα να γράφονται απλώς περιγραφές: καλώς αναφέρονται (αν και νομίζω ότι γκουγκλάροντας μια χαρά τα βρίσκω κι αλλού) αλλά θα πρέπει να αναγράφονται πώς πας, ώρες λειτουργίας, κόστος, αν έχει ουρά για να μπεις, τι αξίζει να δεις, τι ώρα αξίζει να το επισκεφθείς κλπ κλπ
Εμείς πρέπει να τα συμπληρώσουμε αυτά. Αν έχεις πάει Παρίσι ή Νέα Υόρκη πόσταρε κ δώσε όσες πληροφορίες γνωρίζεις σχετικά με ώρες, δρομολόγια, κτλ.

Κάπως πρέπει να ξεκινήσει κ αυτό, γιατί όλοι διστάζουν :confused:

thgr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Χαβάη
Συμφωνώ και εγώ να υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με το κόστος, τις ώρες λειτουργίας και την πρόσβαση. Ωστόσο, αυτά (εκτός του τρόπου πρόσβασης) αλλάζουν συχνά και θα χρειάζονται συνεχή ενημέρωση.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Παιδιά, τί νόημα έχει να βάζουμε εδώ τις ώρες λειτουργίας ενός αξιοθέατου ή ενός εστιατορίου; αυτά μπορεί να αλλάζουν από μήνα σε μήνα, καμία λογική δεν έχει αυτό.

Σκοπός μας εδώ είναι να μεταφέρουμε ταξιδιωτικές πληροφορίες που προέρχονται από τις εμπειρίες μας. Σίγουρα αν κάποιος διαβάσει για ένα εστιατόριο που θέλει μετά να πάει, πανεύκολα πάει στο site του εστιατορίου και βλέπει τις ώρες λειτουργίας.

Θέλουμε να συγκεντρώσουμε προσωπικές πληροφορίες για ταξίδια, όχι πράγματα που με ένα απλό googlάρισμα τα βρίσκει κανείς σε 2 δευτερόλεπτα.

echo2011

Member
Πιστεύω θα είναι χρήσιμο να βάζουμε και κάποια αντιπροσωπευτική φωτογραφία από το αξιοθέατο, εστιατόριο κτλ. που περιγράφουμε..

thgr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Χαβάη
Υπάρχει η δυνατότητα να βάλω φωτογραφία σε αυτό που έγραψα ή να το επεξεργαστώ?

coco

Member
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
Παιδιά, τί νόημα έχει να βάζουμε εδώ τις ώρες λειτουργίας ενός αξιοθέατου ή ενός εστιατορίου; αυτά μπορεί να αλλάζουν από μήνα σε μήνα, καμία λογική δεν έχει αυτό.

Σκοπός μας εδώ είναι να μεταφέρουμε ταξιδιωτικές πληροφορίες που προέρχονται από τις εμπειρίες μας. Σίγουρα αν κάποιος διαβάσει για ένα εστιατόριο που θέλει μετά να πάει, πανεύκολα πάει στο site του εστιατορίου και βλέπει τις ώρες λειτουργίας.

Θέλουμε να συγκεντρώσουμε προσωπικές πληροφορίες για ταξίδια, όχι πράγματα που με ένα απλό googlάρισμα τα βρίσκει κανείς σε 2 δευτερόλεπτα.
Ακριβως,αυτο λεω κι εγω,,μπορεις να βρεις οτι πληροφορια ψαχνεις πολυ ευκολα,ας ειμαστε εδω για τα δυσκολα και τα ψαγμενα

karfitsa

Member
Θα συμφωνησω με τον Def...πχ τα ξενοδοχεια εχουν τιμες διαφορετικες καθε εποχη.
Καλο θα ειναι,επισης,σε οτι και να αναφερομαστε να βαζουμε την επισημη ιστοσελιδα του.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom