Δομημένες Πληροφορίες για Προορισμούς - τη βοήθειά σας

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή άρθρα για το Παρίσι. Περιμένουμε εσάς να το γεμίσετε με πληροφορίες.
Ναι αλλά θα είναι ατάκτως τοποθετημένα; γιατί εγώ όταν πάτησα το λινκ του Def είδα απλώς μια κενή σελίδα με τίτλο Παρίσι και δημιουργία θέματος. Θα ήταν σκόπιμο να υπάρχει κατηγορία που να επιλέγει αυτός που ποστάρει : Μετακινήσεις, Εστιατόρια, ξενοδοχεία, αξιοθέατα, δραστηριότητες, διασκέδαση κλπ

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Δε καταλαβαίνω τι λες, το Παρίσι είναι άδειο γιατί πολύ απλά δεν έχουμε βάλει τίποτα μέσα. Μπήκες στης Νέας Υόρκης να δεις πώς είναι που έχει 5-6 θέματα δοκιμαστικά;

spor_os

Administrator
Λοιπόν ας γράψω 2-3 πράγματα σαν μικρό οδηγό.
Όταν θέλετε να γράψετε μία νέα πληροφορία τότε πατάτε Νέο Θέμα και μετά καλείστε να επιλέξετε σε ποια κατηγορία ανήκει αυτή.
01.jpg

Κάνοντας αυτό, μπορεί ο κάθε χρήστης έπειτα από το μενού που υπάρχει πάνω από τα θέματα (όπως αυτό που υπάρχει και σε όλες τις αναζητήσεις πληροφορίας)
02.jpg

να διαλέξει ποια κατηγορία τον ενδιαφέρει.
Οπότε από αυτό που φαίνονται όλα τα θέματα...
03.jpg

να καταλήξει σε αυτό που φαίνονται μόνο τα εστιατόρια
04.jpg

Vivi@n

Member
Λοιπόν ας γράψω 2-3 πράγματα σαν μικρό οδηγό.
Όταν θέλετε να γράψετε μία νέα πληροφορία τότε πατάτε Νέο Θέμα και μετά καλείστε να επιλέξετε με ποια κατηγορία ανήκει αυτή.
View attachment 61764
Κάνοντας αυτό, μπορεί ο κάθε χρήστης έπειτα από το μενού που υπάρχει πάνω από τα θέματα (όπως αυτό που υπάρχει και σε όλες τις αναζητήσεις πληροφορίας)
View attachment 61765
να διαλέξει ποια κατηγορία τον ενδιαφέρει.
Οπότε από αυτό που φαίνονται όλα τα θέματα...
View attachment 61766
να καταλήξει σε αυτό που φαίνονται μόνο τα εστιατόρια
View attachment 61767
Καλή ιδέα!

karfitsa

Member
Πολυ χαιρομαι που το αποφασισατε ωστε να εχουμε πιο πολλες πληροφοριες για καθε προορισμο...
1.και εγω θα προτιμουσα να υπαρχει ενας γενικοτερος τιτλος οπως...αξιοθεατα,εστιατορια,ξενοδοχεια,μετακινησεις,κοντινες εκδρομες,διασκεδαση κλπ...
2.Μπορουν τα μελη του φορουμ να συμπληρωνουν με μηνυμα τους κατι που θελουν;
αλλα πως μπορουμε να αποφυγουμε απαντησεις τυπου.."πως παω εκει ;"..."χρησιμη πληροφορια,σε ευχαριστω"..κλπ

ΥΓ...ακυρο το νο 1...απαντηθηκε:)

giannismits

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Επειδή είμαι λίγο ξανθός δεν πολυκατάλαβα:D
Αλλά προσπαθώ!Καλή ιδέα γενικά απλά πιστεύω πως το ιδανικό θα ήταν ότι έχει προταθεί σε συζητήσεις και ιστορίες που αφορούν θέματα όπως φαγητό,αξιοθεατα κτλ να προστεθούν κι αυτά.
Αυτό φυσικά προυποθέτει μια ομάδα που θα έψαχνε παλιά θέματα ή αν το έκανε ο οποιοσδήποτε εθελοντικά και με διάθεση.
Αλλά απ'οτι κατάλαβα το ζητούμενο δεν είναι να γράψουμε ξερά ένα αξιοθέατο.Δηλαδή το άγαλμα της ελευθερίας απλά, αλλά και πως το επισκεπτόμαστε,ωράρια,τιμές κτλ.σωστά?

Κι εγώ πιστεύω πρέπειι να προστεθεί η ενότητα''Μετακινήσεις''.

spor_os

Administrator
2.Μπορουν τα μελη του φορουμ να συμπληρωνουν με μηνυμα τους κατι που θελουν;
αλλα πως μπορουμε να αποφυγουμε απαντησεις τυπου.."πως παω εκει ;"..."χρησιμη πληροφορια,σε ευχαριστω"..κλπ
Γι'αυτό θέλουμε να δούμε πως θα ανταποκριθείτε εσείς σε αυτή την προσπάθεια. Σίγουρα θα υπάρξει κάτι ώστε τα μηνύματα με χρηστική πληροφορία να είναι μαζί με το 1ο μήνυμα για να μη χαθεί η πληροφορία.

Αλλά απ'οτι κατάλαβα το ζητούμενο δεν είναι να γράψουμε ξερά ένα αξιοθέατο.Δηλαδή το άγαλμα της ελευθερίας απλά, αλλά και πως το επισκεπτόμαστε,ωράρια,τιμές κτλ.σωστά?
Σωστά, οτιδήποτε θα είναι χρήσιμο σε κάποιον που οργανώνει ένα ταξίδι σε αυτή την πόλη.

Κι εγώ πιστεύω πρέπειι να προστεθεί η ενότητα''Μετακινήσεις''.
Θα δούμε για τις επιπλέον κατηγορίες. Προφανώς και θα προστεθούν κι άλλες. Απλώς προσπαθούμε να έχουμε κάποιες βασικές για να είναι πολύ εύκολο σε κάποιον να βρει την πληροφορία που θέλει.

Vegerazaros

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ελβετία ξανά
Δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή άρθρα για το Παρίσι. Περιμένουμε εσάς να το γεμίσετε με πληροφορίες.
γμτ δεν εχω για Παρισι θα παω Οκτώβρη θα περιμενω Κωσταντινουπολη ,Ρωμη,Βαρκελώνη,Βενετία,Πραγα,Λονδινο!,Βελιγραδι,Φλωρεντια...ε μα Παρισι βρηκες και συ και ειχα ορεξη.. Συμφωνώ με τις "μετακινήσεις" Επισης οι ενότητες /προορισμοί θα ειναι ανα Πόλη? ή ανα Χωρα?...δλδ θα βγαλεις ενότητα Ελβετία ? ή ενότητες Γενευη, Λουκερνη,Βερνη?

echo2011

Member
+1 για κατηγορία μετακινήσεις/εισητήρια. Μονο τις ερωτήσεις "oyster ή travelcard" να μετρήσουμε φαίνεται ποσο χρήσιμη θα είναι η κατηγορία αυτή!

spor_os

Administrator
Πας εδώ, πατάς Νέο Θέμα και έπειτα δίνεις τίτλο στην πληροφορία σου καθώς και την κατηγορία που ανήκει.
Το κείμενο είναι ελεύθερο.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα