bl4ckwar
Member
Βασικα βλακια ειπα.. Η μια πτηση ηταν Utah- Παρισι και η αλλη παρισι-αθηνα...καθυστερησε 6 ωρες απο utah μεχρι το παρισι και συνολικα 8 ωρες διοτι απο παρισι πηραμε αλλο αεροπλανο. Η Delta μου εδωσε επιταγη 150 δολλαρια για να την εξαργυρωσω για αεροπορικα εισητηρια. Εστειλα μηνυμα και στην Airfrance γιατι συνεργαζοντουσαν στις πτησεις και τους ειπα οτι εχασα καποιες δουλειες κλπ και θελω την αποζημιωση 600 ευρω. Ayτη ειδαν οτι χρησιμοποιησα την εξαργυρωση 150 δολλαριων και μου ειπαν οτι απο τη στιγμη που δεχτηκα ενα δωρακι τους δεν μπορουν να μου δωσουν την αποζημιωση της Ε.Ε. Εκανα παραπονα και ειπαν τελικα να τους πω τι εξοδα εκανα λογω της καθυστερησης και ειπα οτι χαλασα 70 ευρω νυχτερινο ταξι γιατι δεν ειχε λεωφορειο και μου τα εδωσαν. Δηλαδη γλυτωσα ~ 220 ευρω. Αποζημιωση της ΕΕ δεν πηρα. Αμα τους πιεζα θα μου δινανε νομιζω γιατι 99% διεκδικουσα. Τωρα ο νομος αλλαξε και εγινε πιο ξεκαθαρος διοτι τοτε ο νομος ηταν τελειως "μπερδευτικος"Elenik said:Ποια πτήση είχε καθυστέρηση;; Δηλαδή και πέταξες και πήρες αποζημίωσης; ή μία πτήση δεν έγινε καθόλου;; Γιατί πιο πάνω νομίζω διάβασα ότι παίρνεις αποζημίωση το αντίτιμο του εισητηρίου για το τμήμα της πτήσης που δεν πραγματοποιήθηκε. Πες λεπτομέρειες για να ξέρουμε, να μαθαίνουμε.