• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Διημερο στη Θεσσαλονικη

axinos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βελιγραδι ισως...
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Υορκη
Δυστυχως το πλανο για Σαλονικα ακυρο.. παντως παιδες οι πληροφοριες καταγραφονται για καποια αλλη φορα.. σας ευχαριστω που γραψατε στο θρεντ..
Γραφουμε και περιοδικο μονο και μονο με τα εστιατορια που μαζευτηκανε :haha:.

Tnx
Αχ, κριμα...:(

XRISTOS71

Member
παιδια θέλω τήν γνώμη σας για το θέμα του ξενοδοχείου

να κλέισω κεντρικό ,παραλία η ημικεντρικό και να μετακινουμαι με ιχ εντός τής πόλης
η σε ποια γειτονιά θα έιναι καλά απο άποψη βόλτας με τα πόδια μαγαζιών καφε εστιατορίων thanks

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Μες τον Αύγουστο λογικό είναι οτι θα έχεις άνετο πάρκιγκ και ελάχιστη κίνηση, οπότε και ένα ημικεντρικό ξενοδοχείο είναι καλά, άρα παίζει, αλλά αν δε θέλεις να χάσεις ακόμη και ελάχιστο χρόνο στις μετακινήσεις τότε σε βλέπω σε κεντρικό. Για τι κατηγορία ξενοδοχείο αναφέρεσαι ωστε να δούμε; Εκείνη την εποχή μάλλον θα έχουν και προσφορές τα ξενοδοχεία πόλης.

XRISTOS71

Member
Μες τον Αύγουστο λογικό είναι οτι θα έχεις άνετο πάρκιγκ και ελάχιστη κίνηση, οπότε και ένα ημικεντρικό ξενοδοχείο είναι καλά, άρα παίζει, αλλά αν δε θέλεις να χάσεις ακόμη και ελάχιστο χρόνο στις μετακινήσεις τότε σε βλέπω σε κεντρικό. Για τι κατηγορία ξενοδοχείο αναφέρεσαι ωστε να δούμε; Εκείνη την εποχή μάλλον θα έχουν και προσφορές τα ξενοδοχεία πόλης.
Ερση για ξενοδοχειο μάλλον σε κάποιο καλό 4* και μάλλον κεντρικό
τιμή γύρω στα 150 ευρώ για τρίκλινο τήν βραδυά πιστέυω είναι καλά ?:shock:

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Αχ αχ αχ...Θεσσαλονίκη!

Τουριστικές πληροφορίες ζήτησε η κοπέλα...και είχαμε δεν είχαμε το κάναμε οδηγό gourmet τελικά! :clap::clap::clap:

Πάντως, ωραίες οι περισσότερες πληροφορίες. ;)

erminathess

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αργεντινη,μεξικο
Χρηστο αν διαθετεις τοσα, ακομη και στο Electra Pallas 5 * μενεις που εχεις πιατο την Αριστοτελους! booking thessaloniki hotels, thessaloniki accommodations, Electra Palace Thessaloniki Hotel

Πιο οικονομικα, μπορεις να μεινεις στο http://www.cityhotel.gr/6CD92F4F.en.aspx που προτεινε και η σκιουρινα, είναι πολυ κεντρικό και αξιοπρεπέστατο 4*

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Ερση για ξενοδοχειο μάλλον σε κάποιο καλό 4* και μάλλον κεντρικό
τιμή γύρω στα 150 ευρώ για τρίκλινο τήν βραδυά πιστέυω είναι καλά ?:shock:
Χρήστο δες το Standard Triple Room φαίνεται καλό deal. Και φυσικά πιο κεντρικά δεν γίνεται! Εγώ θα πρότεινα να μείνετε στο κέντρο και να μετακινείστε μόνο προς τα έξω.

erminathess

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αργεντινη,μεξικο
Χρήστο δες το Standard Triple Room φαίνεται καλό deal. Και φυσικά πιο κεντρικά δεν γίνεται! Εγώ θα πρότεινα να μείνετε στο κέντρο και να μετακινείστε μόνο προς τα έξω.
καλα φιλεναδα τι ταυτιση αποψεων ειναι αυτη !!
εχω παθει πλακα:haha:

XRISTOS71

Member
πήρα τηλέφωνο στο city hotel μου έδωσαν τιμή για 2 κλινο 100 ευρώ και για το family room 130 ευρώ και τα δυο με πρωινό

θα μιλήσω και με το ηλέκτρα παλάς και θα σας ενημερώσω ......

μίλησα με ηλέκτρα παλάς

2 κλινο 130 θέα πίσω η 160 θεα πλατεία
3 κλινο 160 θεα πίσω η 185 θεα πλατεία

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Αν θέλεις κάτι λίγο έξω από την πόλη, αλλά αρκετά κοντά με την πλατεία Αριστoτ;eλους θα σου πρότεινα το Porto Palace.
Για κάτι πιο κεντρικό από το προηγούμενο θα έλεγα το Mediteranean Palace :: MEDITERRANEAN PALACE Ξ˜Ξ•Ξ£Ξ£Ξ‘Ξ›ΞŸΞΞ™ΞšΞ— - ΞšΞ±Ξ»ΟŽΟ‚ ορίσατΡ
Αν φυσικά βρεις συμπαθητική τιμή για το Electra Palace μη το συζητάς. Το καλυτερο.
Το City είναι πολύ καλό ξενοδοχείο, αλλά βλέπει στην Κομνηνών που είναι μικρός δρόμος και δεν έχει την ανοικτωσιά των προηγουμένων.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
πήρα τηλέφωνο στο city hotel μου έδωσαν τιμή για 2 κλινο 100 ευρώ και για το family room 130 ευρώ και τα δυο με πρωινό

θα μιλήσω και με το ηλέκτρα παλάς και θα σας ενημερώσω ......

μίλησα με ηλέκτρα παλάς

2 κλινο 130 θέα πίσω η 160 θεα πλατεία
3 κλινο 160 θεα πίσω η 185 θεα πλατεία
Με αυτά τα χρήματα μένεις και στο Μακεδονία Παλλάς....

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom