Αχ, κριμα...Δυστυχως το πλανο για Σαλονικα ακυρο.. παντως παιδες οι πληροφοριες καταγραφονται για καποια αλλη φορα.. σας ευχαριστω που γραψατε στο θρεντ..
Γραφουμε και περιοδικο μονο και μονο με τα εστιατορια που μαζευτηκανε .
Tnx
Αχ, κριμα...Δυστυχως το πλανο για Σαλονικα ακυρο.. παντως παιδες οι πληροφοριες καταγραφονται για καποια αλλη φορα.. σας ευχαριστω που γραψατε στο θρεντ..
Γραφουμε και περιοδικο μονο και μονο με τα εστιατορια που μαζευτηκανε .
Tnx
Ερση για ξενοδοχειο μάλλον σε κάποιο καλό 4* και μάλλον κεντρικόΜες τον Αύγουστο λογικό είναι οτι θα έχεις άνετο πάρκιγκ και ελάχιστη κίνηση, οπότε και ένα ημικεντρικό ξενοδοχείο είναι καλά, άρα παίζει, αλλά αν δε θέλεις να χάσεις ακόμη και ελάχιστο χρόνο στις μετακινήσεις τότε σε βλέπω σε κεντρικό. Για τι κατηγορία ξενοδοχείο αναφέρεσαι ωστε να δούμε; Εκείνη την εποχή μάλλον θα έχουν και προσφορές τα ξενοδοχεία πόλης.
Χρήστο δες το Standard Triple Room φαίνεται καλό deal. Και φυσικά πιο κεντρικά δεν γίνεται! Εγώ θα πρότεινα να μείνετε στο κέντρο και να μετακινείστε μόνο προς τα έξω.Ερση για ξενοδοχειο μάλλον σε κάποιο καλό 4* και μάλλον κεντρικό
τιμή γύρω στα 150 ευρώ για τρίκλινο τήν βραδυά πιστέυω είναι καλά ?
καλα φιλεναδα τι ταυτιση αποψεων ειναι αυτη !!Χρήστο δες το Standard Triple Room φαίνεται καλό deal. Και φυσικά πιο κεντρικά δεν γίνεται! Εγώ θα πρότεινα να μείνετε στο κέντρο και να μετακινείστε μόνο προς τα έξω.
Με αυτά τα χρήματα μένεις και στο Μακεδονία Παλλάς....πήρα τηλέφωνο στο city hotel μου έδωσαν τιμή για 2 κλινο 100 ευρώ και για το family room 130 ευρώ και τα δυο με πρωινό
θα μιλήσω και με το ηλέκτρα παλάς και θα σας ενημερώσω ......
μίλησα με ηλέκτρα παλάς
2 κλινο 130 θέα πίσω η 160 θεα πλατεία
3 κλινο 160 θεα πίσω η 185 θεα πλατεία