Καλησπέρα, τον Δεκέμβριο πήγα και εγώ στις ΗΠΑ και έμεινα σε συγγενικό πρόσωπο. Προσωπικά έβγαλα ΈΣΤΑ που κόστισε όπως είπαν και οι υπόλοιποι γύρω στα 14 δολάρια . Όταν έκανα την αίτηση δεν συμπλήρωσα την διεύθυνση που θα εμένα γιατί την έκανα πολύ καιρό πριν. Στο αεροδρόμιο όμως μου ζητήθηκε να δωσω την διεύθυνση που θα μείνω και την έδωσα εκεί. Οπότε να έχεις μαζί σου την διεύθυνση του φίλου σου σίγουρα. Όταν φτάσεις θα σε ρωτήσουν και στο immigration σχετικές πληροφορίες. Όλα με το καλό!!Καλησπερα στην παρεα.
Ειμαι φοιτητης και σκεφτομαι το καλοκαιρι να επισκεφθώ εναν φιλο μου στην Φλοριντα για περιπου 1 μηνα. Οι λόγοι μου είναι καθαρα τουριστικοι.
Μου προτεινετε να βγαλω Visa or Esta? Και επισης εφοσον θα μεινω στον φιλο μου, τι συμπληρωνω στην αιτηση του ESTA ως τοπο διαμονης κτλπ? And last question, στο επισημο site του ESTA αναφερει οτι η εκδοση κοστιζει 80 δολαρια. Δεν ειμαι πολυ γνωστης επι του θεματος αλλα αποτι ειδα και σε προηγουμενες απαντήσεις, κόστιζε μολις 14 δολάρια .
Έχει αλλαξει τωρα ή τιμη? Ή προκειται για κάποιο λαθος. Ευχαριστώ κ των προτερων.