evi01
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Η γη ολάκερη!
Δεν δηλώνεις τίποτα εφόσον δεν εργάζεσαι.Ναι αλλα στο πεδιο εργασια για προηγουμε εργοδοτη τι δηλωνεις?
Με ποιά λογική απαγορεύεται η είσοδος σε φοιτητές;
Δεν δηλώνεις τίποτα εφόσον δεν εργάζεσαι.Ναι αλλα στο πεδιο εργασια για προηγουμε εργοδοτη τι δηλωνεις?
Πρώτη φορά πηγαίνεις με την ΕΣΤΑ που έβγαλες;Εισιτήριο επιστροφής υπάρχει;Γνώμη μου είναι ότι καλύτερα να μην αναφέρει τα περί δουλειάς από την αρχή.Μόνον αν χρειασθεί.Σε 4 μέρες πετάω με ESTA και διαβάζω πολλά πράγματα.
Εγώ πάω ηια δουλεια με έχουν καλέσει αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα με κρατήσουν(πάντα έχω μια πισινή)
Θα έχω κάποιο πρόβλημα ? Θα έχω και αποδείξεις μαζί μου από τα email που έχουμε ανταλλάξει , φυσικά και θα μου κάνει VISA αν τελικά συμφωνήσουμε
Θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα να περάσω τα σύνορα επειδή κοιτάζω για επάγγελμα ; Δεν κοιτάζω μόνος ονως με έχουν καλέσει.
Ευχαριστώ
Λογικά θα είσαι εντάξει.Μην αγχώνεσαι.Πρώτη φορά και έχω και εισιτήριο επιστροφής
Μα δεν έχω κάποιον άλλον σκοπό ταξιδιού
Esta χρειάζεσαι. Και μάλλον έχεις μπει σε σάιτ μεσαζόντων ή σε σάιτ μουφα.Καλησπερα στην παρεα.
Ειμαι φοιτητης και σκεφτομαι το καλοκαιρι να επισκεφθώ εναν φιλο μου στην Φλοριντα για περιπου 1 μηνα. Οι λόγοι μου είναι καθαρα τουριστικοι.
Μου προτεινετε να βγαλω Visa or Esta? Και επισης εφοσον θα μεινω στον φιλο μου, τι συμπληρωνω στην αιτηση του ESTA ως τοπο διαμονης κτλπ? And last question, στο επισημο site του ESTA αναφερει οτι η εκδοση κοστιζει 80 δολαρια. Δεν ειμαι πολυ γνωστης επι του θεματος αλλα αποτι ειδα και σε προηγουμενες απαντήσεις, κόστιζε μολις 14 δολάρια .
Έχει αλλαξει τωρα ή τιμη? Ή προκειται για κάποιο λαθος. Ευχαριστώ κ των προτερων.
Το κοστος για την ανανεωση του ESTA(οταν ληξει) ειναι παλι 14 δολαρια?
Τώρα αυτή είναι η τιμή.Το κοστος για την ανανεωση του ESTA(οταν ληξει) ειναι παλι 14 δολαρια?