Boxeraki
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Χαβάη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αλασκα
επιβεβαιώνω ότι ακόμα και σήμερα είναι με διαφορά οι αγενέστεροι υπάλληλοι που μπορείς να πετύχεις..αποφεύγω τις αμερικάνικες εταιρίες όσο μπορώ αλλα αν πετύχω καλή τιμή όπως πέτυχα φέτος το καλοκαίρι με 800$ το αρπάζω και κάνω υπομονή 10 ώρες είναι θα περάσουν!επίσης έχουν ένα θέμα με τις βαλίτσες και το βάρος..δεν περνάς εύκολα ακόμα και για 1 κιλό διαφορά..ειδικά από Aμερική προς ευρώπη.Δε ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι από τότε που ταξίδεψα. Πάντως και φίλοι που έχω Αμερικάνοι και έρχονται κάθε χρόνο Ελλάδα, αποφεύγουν πάντα τη Delta (και γενικότερα τις αμερικάνικες αεροπορικές) και πετάνε με άλλες.
Κακή εξυπηρέτηση, εντελώς άβολα καθίσματα και πολύ μικρός χώρος για τα πόδια (δεν είμαι και κανείς ψηλέας, 1,80 είμαι), το εντελώς μίνιμουμ προσωπικό (εμένα μου φάνηκε ανεπαρκές, τώρα άλλοι μου λένε ότι καθορίζει ο νόμος το μίνιμουμ προσωπικό, δε ξέρω αν ήταν η αίσθηση μου ή όντως οι άλλες εταιρείες έχουν παραπάνω άτομα στη καμπίνα), επειδή είχαν περιορισμούς στις αποσκευές και όλοι είχαν παραπάνω πράγματα μέσα το αεροπλάνο ήταν σα τσαντίρι - χειρότερο από Ryan Air, σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού ένα γεύμα (σε άλλες εταιρείες για τόση διάρκεια πτήσης είναι τουλάχιστον ένα γεύμα και σνακ ή δύο γεύματα και σνακ), πολύ κακό σύστημα flight entertainment (εντάξει το μικρότερο κακό, αλλά μετράει για τόσες ώρες πτήση).
Στο αεροδρόμιο πολύ κακή εξυπηρέτηση και ελλιπεστατη πληροφόρηση, σε σημείο που και οι ίδιοι οι Αμερικάνοι διαμαρτύρονταν.
Τέλος πολύ προκλητική και αγενέστατη διαφορά στην εξυπηρέτηση μεταξύ απλών επιβατών και business class (έγινε ένα περιστατικό κατά την αποβίβαση, που ακόμα και αυτοί που ήταν business class την είπαν στην αεροσυνοδό).
Επαναλαμβάνω ότι ταξίδεψα το 2010 (η πτήση ήταν code share με την Ολυμπιακή). Ενδεχομένως να έχουν αλλάξει πολλά από τότε, οπότε ότι έγραψα να μην ισχύει. Απλά εγώ με τη Delta δεν είμαι διατεθιμένος να ξαναταξιδέψω - ειδικά για τόσες ώρες ταξίδι που μετράει. Το δεύτερο ταξίδι για Αμερική που έκανα ήταν με την British μέσω Λονδίνου. Χωρίς να είναι τίποτα wow, ήταν μια χαρά.