travel story
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΠΑΝΤΟΥ!!!!
στο hotel de france quartier latin!το βρηκα σε πολυ καλη τιμη αν σκεφτεις οτι βρισκεται στο κεντρο του Παρισιου!Τελικά σε ποιο ξενοδοχείο έκλεισες?
στο hotel de france quartier latin!το βρηκα σε πολυ καλη τιμη αν σκεφτεις οτι βρισκεται στο κεντρο του Παρισιου!Τελικά σε ποιο ξενοδοχείο έκλεισες?
σε τι τιμη το έκλεισες και για ποια ημερομηνία ( τωρα για δεκέμβρη ??)στο hotel de france quartier latin!το βρηκα σε πολυ καλη τιμη αν σκεφτεις οτι βρισκεται στο κεντρο του Παρισιου!
70 ευρω το δικλινο!νομιζω ειναι πολυ καλα για τα δεδομενα της πολης και για λιγο πριν τα χριστουγεννα!σε τι τιμη το έκλεισες και για ποια ημερομηνία ( τωρα για δεκέμβρη ??)
70 ευρω το δικλινο!νομιζω ειναι πολυ καλα για τα δεδομενα της πολης και για λιγο πριν τα χριστουγεννα!
το εκλεισα απο το site του ξενοδοχειου.ελπιζω να ισχυουν τα σχολια των προηγουμενων πελατων,τα οποια ηταν κατα μ.ο πολυ καλα!Αναμενω με αγωνια τις εντυπωσεις σου απο το ξενοδοχειο γιατι με μια γρηγορη ερευνα στο trip advisor(προσωπικα το εμπιστευομαι)βρηκα οτι ανακαινιστηκε τον Ιουνιο,οποτε με παραξενευει η εκπληκτικη τιμη(το δινουν μ.ο 130ευρω)σε συνδυασμο με την εορταστικη περιοδο κ την προσφατη ανακαινιση.Φιλε αν επιασες λαυρακι θα ειναι χρησιμο για ολους.Ως τοτε ομως διατηρω μια επιφυλαξη.....
ευχαριστω για τις ευχες!!θα επανελθω δριμυτερη!!Το ξενοδοχείο φαίνεται πολύ ωραίο,σε καλή τοποθεσία,100 μέτρα από το μετρό και η τιμή super!Απ' ότι είδα στο google earth,ο δρόμος δείχνει ασφαλής.(η επιλογή "προβολή οδού" είναι φανταστική,βλέπεις τα πάντα σαν να είσαι εκεί!)Σου εύχομαι καλό ταξίδι, να περάσεις υπέροχα και φυσικά περιμένουμε με αγωνία τις εντυπώσεις σου.
μπορεις σε παρακαλώ να μου εξηγησεις πως καταλαβες μεσω του google earth πως ο δρόμος '' δειχνει '' οτι είναι ασφαλής ??Απ' ότι είδα στο google earth,ο δρόμος δείχνει ασφαλής.(η επιλογή "προβολή οδού" είναι φανταστική,βλέπεις τα πάντα σαν να είσαι εκεί!)
Mέσα από τη λειτουργία της φωτογραφίας που έχει το earth (προβολή οδού) ,είδα το δρόμο,το ξενοδοχείο,τα μαγαζιά που υπάρχουν εκεί και γενικά μου έδωσε την εντύπωση της ασφάλειας.Γ'αυτό άλλωστε είπα "δείχνει" και όχι ότι είναι ασφαλής,αν αυτό υπονοείς.
Αυτό φαντάζομαι ότι θα μπορούσαν να το κρίνουν άλλοι,που έχουν πάει στο Παρίσι όπως κι εσύ.Εγώ δεν έχω παέι ακόμα,το προγραμματίζω για το φθινόπωρο.