Bahari
Member
Επισκέφθηκα για πρώτη φορά την περιοχή αυτή (Bercy) την τελευταία φορά που πήγα στο Παρίσι και αυτό γιατί οι Γάλλοι φίλοι που με φιλοξενούσαν είχαν φίλους που έμεναν στην περιοχή. Εμένα μου φάνηκε μια χαρά όλη η περιοχή και μάλιστα μου άρεσε πολύ το bercy village (http://www.bercyvillage.com/) και το πάρκο. Στην περιοχή πηγαίνουν δυο γραμμές μετρό (η 6 και η 14) οπότε μπορείς να πας όπου θες με το μετρό στο οποίο ποτέ δεν αντιμετώπισα το παραμικρό πρόβλημα. Εντάξει χρειάζεται προσοχή, αλλά νομίζω ότι το ίδιο κάνεις και κάνουμε όλοι όχι μόνο όταν ταξιδεύουμε αλλά και εδώ… Οπότε μην ανησυχείς!!! Καλό ταξίδι!!!Γεια χαρα,
Μηπως ξερει κανεις κατι για την περιοχη του Μπερσυ (διαμερισμα 12)?? Θα παμε με το αυτοκινητο μια εβδομαδα (Χριστουγεννα) Στρασβουργο και μια εβδομαδα (πρωτοχρονια) Παρισι και ειμαστεενα ζευγαρι με παιδι 7 ετων.
Ειναι πολυ δυσκολο στα κεντρικα ξενοδοχεια να δεχτουν το παιδι!! και ψαχνουμε κατι πιο εξω και για το παρκιν.
Επειδη διαφοροι φιλοι, μας εχουν ηδη αγχωσει με το μετρο και την ασφαλεια γενικοτερα
ψαχνουμε "ασφαλης" περιοχες.
Σας ευχαριστω
Χρηστος
Last edited by a moderator: