axilleaslarisa
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Δενν πάμε ...έχουμε μωρά.
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ
Λέω για 15/10 με 18/10......το είδα το ξενοδοχείο καλό μου φένεται....κάτι άλλο που πρέπει να ξέρω για διήμερο στις Βρυξέλες?
Αν θες και μουσεια,3.Αλλα αφου πας για διαλειμμα,καντο οπως λεει απο πανω.τις Βρυξελλες τις βλεπεις ανετα σε δυο μερες και πας και Γανδη ημερησια
Τα βλεπεις ολα με αλλα 25 ατομα,στη βαρκουλανα παρεις αδιαβροχο, να διαβασεις τις ιστοριες του φορουμ,μολις βγεις απο τις αφιξεις ,εξω δεξια κοβουν τα εισητηρια για Βρυξελες, θα δεις την ουρα.Στη Γανδη κανε μια βολτα με το καραβακι , σε 45 λεπτα τα βλεπεις ολα με 6,5 ε,ειναι κουκλα.καλα να περασετε!
Ακου,για μεσα στις Βρυξελλες δεν χρειαζεται αυτοκινητο.Βεβαια με το αμαξι γλιτωνεις το να ψαχνεις να βρεις τροπο και δρομολογια να πας απο το αεροδρομιο στις Βρυξελλες και πισω.Χρησιμο θα ειναι αν θες να πας και καμια αυθημερον εκδρομη σε καμια γανδη η στο μπρυζ.Το θεμα ειναι αν μπορεις να αντεξεις το οικονομικο κοστος του αυτοκινητου.(οχι πως ειναι ιδιαιτερα μεγαλο,ειδικα αν το μοιραζεσαι και με αλλους)Αλήθεια....χρειάζεται αυτοκίνητο....για Βρυξέλες....?Βασικά το μόνο που με κολάει για να κλείσω είναι οτι είναι 2 καθαρές ημέρες πιστεύω ότι είναι λίγες καθώς και οι ψιλοακριβές τιμές των ξενοδοχείων....καθώς και γενικά δεν έχω συμβιβαστεί με την ιδέα ταξιδίου στο ΒΕΛΓΙΟ......Οποιος έχει διάθεση ας βοηθήσει...