tolismark
Member
Ευχαριστω και πάλιΣυμφωνώ και τα δύο είναι πολύ κεντρικά οπότε κρίνε σε σχέση με τις υπόλοιπες παροχές πιο είναι πιο vfm.
Ευχαριστω και πάλιΣυμφωνώ και τα δύο είναι πολύ κεντρικά οπότε κρίνε σε σχέση με τις υπόλοιπες παροχές πιο είναι πιο vfm.
Καλησπέρα. Έχω πάει λίγο από εκεί. Μου άρεσε σαν γειτονιά, αλλά δεν θα την επέλεγα. Θυμάμαι μια ταλαιπώρια στην πρόσβαση.Kαλησπέρα παιδιά,
ξέρει κανείς αν ειναι οκ η περιοχή που ειναι το συγκεκριμένο διαμέρισμα;
Graça Charming Apartment, Λισαβόνα, Πορτογαλία
Είσαστε στην άνω πόλη με ότι αυτό συνεπάγεται. Η περιοχή έχει πολλά καταστήματα εστιατόρια μπαρ.
Ευχαριστώ πολύ. Όχι δεν έχω ιδιαίτερο θέμα με τις ανηφορες και μου αρέσει γενικά το περπάτημα.Είσαστε στην άνω πόλη με ότι αυτό συνεπάγεται. Η περιοχή έχει πολλά καταστήματα εστιατόρια μπαρ.
Το πάρκο πριντσιπε ρεαλ είναι πολύ κοντά στα αριστερά σας, ακριβώς μπροστά σας είναι το τραμ που ανεβοκατεβάζει κόσμο. 4 εύρω η διαδρομή αν δεν κάνω λάθος για λίγα μετρά.
Αν δεν το έχετε με τις ανηφόρες δεν είναι το κατάλληλο μέρος.
Άρα είσαι στο καλύτερο μέρος της πόλης γεμάτο ζωή το βράδυ με πάρα πολλές επιλογές. Θα περάσετε όμορφα.Ευχαριστώ πολύ. Όχι δεν έχω ιδιαίτερο θέμα με τις ανηφορες και μου αρέσει γενικά το περπάτημα.
Ευχαριστώ πολύ για την πρόταση, αλλά τις μέρες που ψάχνω είναι σχεδόν 400€ πάνω από το άλλο!Δες κι αυτό με λίγο παραπάνω χρήματα αλλά κεντρικότατο...
The Visionaire Apartments, Lisbon, Portugal
Καλημέρα. Από άποψη τοποθεσίας, δεν θα έχετε κάποιο πρόβλημα. Μπορείτε μάλιστα με περπάτημα να φτάνετε και σε πιο κεντρικά σημεία, αλλά έχει και μετρό δίπλα.Καλησπέρα πάμε λισαβωνα Οκτωβρίο..πως σας φαίνεται αυτό το ξενοδοχείο
Καλημέρα. Από άποψη τοποθεσίας, δεν θα έχετε κάποιο πρόβλημα. Μπορείτε
Βρήκαμε κ το turim...θα έχουμε πολύ λιγότερο περπάτημα πιστευω για να παμε κεντρο? Με τα πόδια το πρώτο ξενοδοχείο πόσο μακριά είναι από το κέντρο? 20 λεπτά?Καλημέρα. Από άποψη τοποθεσίας, δεν θα έχετε κάποιο πρόβλημα. Μπορείτε μάλιστα με περπάτημα να φτάνετε και σε πιο κεντρικά σημεία, αλλά έχει και μετρό δίπλα.