Πορτογαλία Διαμονή στη Λισαβόνα

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Kαλησπέρα παιδιά,

ξέρει κανείς αν ειναι οκ η περιοχή που ειναι το συγκεκριμένο διαμέρισμα;

Graça Charming Apartment, Λισαβόνα, Πορτογαλία
Καλησπέρα. Έχω πάει λίγο από εκεί. Μου άρεσε σαν γειτονιά, αλλά δεν θα την επέλεγα. Θυμάμαι μια ταλαιπώρια στην πρόσβαση.

tatooine

Member
Πως σας φαίνεται το παρακάτω σαν τοποθεσία για Λισαβόνα?

Local House Lisbon - Recherche Google
Είσαστε στην άνω πόλη με ότι αυτό συνεπάγεται. Η περιοχή έχει πολλά καταστήματα εστιατόρια μπαρ.
Το πάρκο πριντσιπε ρεαλ είναι πολύ κοντά στα αριστερά σας, ακριβώς μπροστά σας είναι το τραμ που ανεβοκατεβάζει κόσμο. 4 εύρω η διαδρομή αν δεν κάνω λάθος για λίγα μετρά.
Αν δεν το έχετε με τις ανηφόρες δεν είναι το κατάλληλο μέρος.

Arwindan

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Είσαστε στην άνω πόλη με ότι αυτό συνεπάγεται. Η περιοχή έχει πολλά καταστήματα εστιατόρια μπαρ.
Το πάρκο πριντσιπε ρεαλ είναι πολύ κοντά στα αριστερά σας, ακριβώς μπροστά σας είναι το τραμ που ανεβοκατεβάζει κόσμο. 4 εύρω η διαδρομή αν δεν κάνω λάθος για λίγα μετρά.
Αν δεν το έχετε με τις ανηφόρες δεν είναι το κατάλληλο μέρος.
Ευχαριστώ πολύ. Όχι δεν έχω ιδιαίτερο θέμα με τις ανηφορες και μου αρέσει γενικά το περπάτημα.

tatooine

Member
Ευχαριστώ πολύ. Όχι δεν έχω ιδιαίτερο θέμα με τις ανηφορες και μου αρέσει γενικά το περπάτημα.
Άρα είσαι στο καλύτερο μέρος της πόλης γεμάτο ζωή το βράδυ με πάρα πολλές επιλογές. Θα περάσετε όμορφα.
Αριστερά το πάρκο, μπροστά σας ο κεντρικός δρόμος και το τραμ που οδηγεί κάτω. Η κλίση εδάφους μπορεί να είναι 45%.
Στιγμιότυπο οθόνης 2024-06-14, 09.09.30.jpg

Last edited:

Arwindan

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Καλησπέρα πάμε λισαβωνα Οκτωβρίο..πως σας φαίνεται αυτό το ξενοδοχείο
Καλημέρα. Από άποψη τοποθεσίας, δεν θα έχετε κάποιο πρόβλημα. Μπορείτε μάλιστα με περπάτημα να φτάνετε και σε πιο κεντρικά σημεία, αλλά έχει και μετρό δίπλα.

EFIE

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλτα,βαρκελωνη,φλωρεντια
Ταξίδι-Όνειρο
παρισι,αιγυπτο
Καλημέρα. Από άποψη τοποθεσίας, δεν θα έχετε κάποιο πρόβλημα. Μπορείτε
Καλημέρα. Από άποψη τοποθεσίας, δεν θα έχετε κάποιο πρόβλημα. Μπορείτε μάλιστα με περπάτημα να φτάνετε και σε πιο κεντρικά σημεία, αλλά έχει και μετρό δίπλα.
Βρήκαμε κ το turim...θα έχουμε πολύ λιγότερο περπάτημα πιστευω για να παμε κεντρο? Με τα πόδια το πρώτο ξενοδοχείο πόσο μακριά είναι από το κέντρο? 20 λεπτά?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom