• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Πορτογαλία Διαμονή στη Λισαβόνα

DimiBiri

Member
Επόμενο Ταξίδι
Pending...
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Πρόπερσι ήταν και ο κοβιντ που βοηθούσε να βρεθούν καλές τιμές. Για τις μεγάλες και τουριστικές πολεις στη Δυτική Ευρώπη 100ευρω είναι πλέον φθηνή τιμή για ένα βασικό κατάλυμα τον περισσότερο καιρό. Ειδικά η Πορτογαλία έχει ακριβύνει ιδιαίτερα.
Συμφωνω και επαυξανω. Ακριβη..Περυσι Φλεβάρη σε καταλυμα μακρια απο κεντρο, κοντα σε μετρο και χωρις πρωινό δωσαμε αδικαιολογητα πολλα.

tatooine

Member
Καλημέρα σας, μια γνώμη για αυτά τα 3 από άποψη περιοχής (ασφάλεια, ανηφόρες, κλπ)? Ευχαριστώ!
Sete Colinas
Ramada
VIP Executive
Μόνο αυτό. Δεν γνωρίζω το καταλημα αλλά η θέση είναι ότι πρέπει. Μετρό ακριβώς έξω, λεωφορείο 744 για αεροδρόμιο ακριβώς απέναντι. Τραμ αναρρίχησης για μπαιρο αλτο 100 μετρά στην ίδια πλευρά του δρόμου. Πολύ ωραίο εστιατόριο με θαλασσινά και όχι μονό απέναντι........ είναι όλα στα πόδια σας.
IMG_D1C3E68B2151-1.jpeg

marquis

Member
Μόνο αυτό. Δεν γνωρίζω το καταλημα αλλά η θέση είναι ότι πρέπει. Μετρό ακριβώς έξω, λεωφορείο 744 για αεροδρόμιο ακριβώς απέναντι. Τραμ αναρρίχησης για μπαιρο αλτο 100 μετρά στην ίδια πλευρά του δρόμου. Πολύ ωραίο εστιατόριο με θαλασσινά και όχι μονό απέναντι........ είναι όλα στα πόδια σας.
View attachment 452888
Συμφωνώ κι επαυξάνω. Μακράν καλύτερη τοποθεσία από τις άλλες δυο επιλογές. Ειδικά το Ramada ξεχάστε το από αυτή την άποψη.

tolismark

Member
Παιδιά καλημέρα σε όλους!!!
Έχω ήδη κλείσει ένα ταξίδι για Λισαβώνα και έχω βρει το παρακάτω καταλυμα.
Apartment Five Stars Apartments Combro 7 Lisbon - new 2024 prices, reviews, book now
Το έχω βρει σε πολύ χαμηλή τιμή και φαίνεται φανταστικό. Όσοι έχετε επισκεφθεί την Λισαβώνα πως είναι η συγκεκριμένη περιοχή?
Είμαστε δυο άτομα και γενικα δεν έχουμε θέμα με το περπάτημα αλλά γενικά βολεύει σαν περιοχή?

tatooine

Member
Apartment Five Stars Apartments Combro 7 Lisbon - new 2024 prices, reviews, book now
Το έχω βρει σε πολύ χαμηλή τιμή και φαίνεται φανταστικό. Όσοι έχετε επισκεφθεί την Λισαβώνα πως είναι η συγκεκριμένη περιοχή?
Είμαστε δυο άτομα και γενικα δεν έχουμε θέμα με το περπάτημα αλλά γενικά βολεύει σαν περιοχή?
Θα δείτε τον χριστό φαντάρο άλλα θα παραμείνετε φιτ.
Η περιοχή δεν κάνει ούτε κρύο ούτε ζέστη,
Παραμένει λίγο μακριά από την πάνω πόλη και λίγο μακριά από την κάτω.

Extra muros

Member
Θέμα με το περπάτημα ούτε εγώ είχα, αλλά η Λισαβόνα είναι άλλη πίστα. Επίσης μην ξεχνάς ότι ειναι φουλ στα πλακόστρωτα, άφησα 2 ζευγάρια σε μια εβδομάδα, να πάρετε γερά παπούτσια. Βλέπω το ξενοδοχείο σας γράφει 850 μέτρα από μετρό Baixa Chiado (δηλ. με στρογγυλοποίηση 1 χλμ μες στο νερό) που για μένα είναι όχι αν έχετε βαλίτσες ή βαριά backpack, καλύτερα κάτι πιο απόμακρο από το κέντρο αλλά σε απόσταση κάτω από 500 μ. από μετρό, το οποίο εξάλλου δεν είναι και κανά ατελείωτο δαιδαλώδες δίκτυο, σαν το αθηναϊκό περίπου και μάλλον με λιγότερους σταθμούς ανά γραμμή (έχει βέβαια 4). Όσο ωραία πόλη κι αν είναι, πιστεύω ότι θα έρθει η στιγμή που θα θέλετε απλά να πάτε για ξεκούραση χωρίς έξτρα ανηφοροκατηφόρες πέρα από αυτές που αναπόφευκτα θα κάνετε για τα αξιοθέατα. Όλα αυτά υψώνονται στον κύβο αν έχετε κλείσει καλοκαίρι, που έτσι κι αλλιώς δεν τη θεωρώ και ιδανική εποχή για την πόλη, όχι πριν τη δύση του ήλιου τουλάχιστον.

tolismark

Member
Θα δείτε τον χριστό φαντάρο άλλα θα παραμείνετε φιτ.
Η περιοχή δεν κάνει ούτε κρύο ούτε ζέστη,
Παραμένει λίγο μακριά από την πάνω πόλη και λίγο μακριά από την κάτω.
Ευχαριστω πολύ!!!

Θέμα με το περπάτημα ούτε εγώ είχα, αλλά η Λισαβόνα είναι άλλη πίστα. Επίσης μην ξεχνάς ότι ειναι φουλ στα πλακόστρωτα, άφησα 2 ζευγάρια σε μια εβδομάδα, να πάρετε γερά παπούτσια. Βλέπω το ξενοδοχείο σας γράφει 850 μέτρα από μετρό Baixa Chiado (δηλ. με στρογγυλοποίηση 1 χλμ μες στο νερό) που για μένα είναι όχι αν έχετε βαλίτσες ή βαριά backpack, καλύτερα κάτι πιο απόμακρο από το κέντρο αλλά σε απόσταση κάτω από 500 μ. από μετρό, το οποίο εξάλλου δεν είναι και κανά ατελείωτο δαιδαλώδες δίκτυο, σαν το αθηναϊκό περίπου και μάλλον με λιγότερους σταθμούς ανά γραμμή (έχει βέβαια 4). Όσο ωραία πόλη κι αν είναι, πιστεύω ότι θα έρθει η στιγμή που θα θέλετε απλά να πάτε για ξεκούραση χωρίς έξτρα ανηφοροκατηφόρες πέρα από αυτές που αναπόφευκτα θα κάνετε για τα αξιοθέατα. Όλα αυτά υψώνονται στον κύβο αν έχετε κλείσει καλοκαίρι, που έτσι κι αλλιώς δεν τη θεωρώ και ιδανική εποχή για την πόλη, όχι πριν τη δύση του ήλιου τουλάχιστον.
Ευχαριστω!!!

tatooine

Member
Παιδιά καλησπέρα,
δυο ακόμα στο πλάνο….γνωμες για αυτά από θέμα περιοχής?
Lisbon Serviced Apartments - Madalena, Λισαβόνα, Πορτογαλία
The Central House Lisbon Baixa, Λισαβόνα, Πορτογαλία

Ευχαριστω εκ των προτερων
Και τα δυο έχουν εξερετικη τοποθεσία. Θα διάλεγα το δεύτερο, πιο κεντρικό.
Αλλα οποίο και να διαλέξετε είναι μια χαρά. Δείτε και όλες τις άλλες επιλογές ανάμεσα σε αυτά τα δυο αλλά να μην φύγετε πολύ αριστερά δεξιά γιατί θα πάτε σε ανηφόρες πάλι. Μσνοντας κεντρικά σας δίνετε η επιλογή να επιστρέφετε όποτε θέλετε σπίτι για ξεκούραση χωρίς το άγχος της ανηφόρας.

tolismark

Member
Και τα δυο έχουν εξερετικη τοποθεσία. Θα διάλεγα το δεύτερο, πιο κεντρικό.
Αλλα οποίο και να διαλέξετε είναι μια χαρά. Δείτε και όλες τις άλλες επιλογές ανάμεσα σε αυτά τα δυο αλλά να μην φύγετε πολύ αριστερά δεξιά γιατί θα πάτε σε ανηφόρες πάλι. Μσνοντας κεντρικά σας δίνετε η επιλογή να επιστρέφετε όποτε θέλετε σπίτι για ξεκούραση χωρίς το άγχος της ανηφόρας.
Ευχαριστω πολύ

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.637
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
vagelis.kar

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom