Τουρκία Διαμονή στην Κωνσταντινούπολη

gusboc

Member
Εγω είχα μείνει στο Feronya hotel. Αν θες τσεκαρε το. Το θεωρω τίμιο. Προσωπικά το εκλεισα ξεκαθαρα λογω τοποθεσίας.
Ευχαριστώ για την πρόταση αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει διαθεσιμότητα για τις μέρες που θα πάμε :(

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Πλάκα πλάκα η Νίκαια με το μετρό είναι 15-20 λεπτά από Μοναστηράκι & Σύνταγμα... :)

Τώρα που ψάχνω για 2 δωμάτια (3 άτομα το καθένα), για 5 μέρες έκαστο, μεταξύ 2-7 Γενάρη, και παρατηρώ το εξής:
Πολλές κριτικές για απατεωνιές ξενοδόχων αλλά και πολλά άλλα προβλήματα πχ άλλο κλείνεις άλλο σου δίνουν, ακυρώσεις τελευταία στιγμή, ενώ λένε ότι πληρώνεις με κάρτα, πας εκεί και σου λένε μόνο μετρητά, πολύ μικρά δωμάτια, πολλά έχουν θέμα καθαριότητας, ελάχιστα έχουν ανσανσέρ, πολλή υγρασία στα δωμάτια κτλ
Γιατί έτσι στην Κων/πολη βρε παιδιά?
Είμαι 50 ετών κι έχω κάνει εκατοντάδες κρατήσεις στη ζωή μου, πρώτη φορά διαβάζω τετοια πράγματα...
Nαι ναι ,όπως το λές,πολλάααα ξενοδοχεία ακόμα και με καλές κριτικές σε απογοητεύουν...με το μικρό μέγεθος δωματίων ,κακή ηχομόνωση και υπερβολικό θόρυβο λόγω γειτονικών μπάρ από δίπλα από κάτω κλπ(αυτό συμβαίνει ,τυχαίνει τουλάχιστον εμένα μουχει τύχει στην περιοχή γύρω από Ιστικλάλ)κλπ.
Πολύ καλή επιλογή θεωρώ (και εφαρμόζω πλέον όποτε πηγαίνω κι έχω βρεί την ησυχία μου!)την περιοχή παραδίπλα από το sultanahmet δηλ μεταξύ των στάσεων του τράμ Gulhan και sirkeci!!
Εισαι δίπλα στο Sultanahmet,επίσης δίπλα στην αποβάθρα !!για τα καραβάκια για kadikoy,
..κοντά στη γέφυρα του Γαλατά που τη διασχίζεις και βρίσκεσαι karakoy τουνελ ταξίμ
είναι δηλ περιοχή πολύ βολική για όλα....
και παράλληλα έχεις την ησυχία σου και οι τιμές είναι σίγουρα πιό οικονομικές από karakoy και από Ταξίμ σίγουρα

Thalassaki

Member
Επόμενο Ταξίδι
........
Καλημέρα σας !

Μέσω booking blackfriday κατάφερα και τσίμπησα τρεις κρατήσεις για το επικείμενο ταξίδι μας στην Κωνσταντινούπολη απο 8/1-13/1/25.

1) Nuru Ziya Suites (Beyoglu) Το επικρατέστερο για την ώρα λόγω τοποθεσίας κριτικών και παροχών (δωρεάν μεταφορά απο αεροδρόμιο. κουζινα, σουίτα)

2)Peyk Hotel Oldcity ( Sultanahmet) Δεύτερη μας επιλογή λόγω προσβασιμοτητας στα περισσότερα αξιοθέατα αν και δεν είναι πρώτη μας επιλογή σας περιοχή παροχές

3)Mas Suite Karakoy (Karakoy) Λογω τοποθεσίας παροχών και τιμής.

Το ερώτημά μου είναι αν έχετε μείνει σε κάποιο απο αυτά και ποιά περιοχή θεωρείτε καλύτερη για πρόσβαση στα μέσα με καλές και οικονομικές επιλογές φαγητού (όχι τουριστικού) .

coco_

Member
Επόμενο Ταξίδι
on the beach!
Ταξίδι-Όνειρο
Guatemala
Καλημέρα σας !

Μέσω booking blackfriday κατάφερα και τσίμπησα τρεις κρατήσεις για το επικείμενο ταξίδι μας στην Κωνσταντινούπολη απο 8/1-13/1/25.

1) Nuru Ziya Suites (Beyoglu) Το επικρατέστερο για την ώρα λόγω τοποθεσίας κριτικών και παροχών (δωρεάν μεταφορά απο αεροδρόμιο. κουζινα, σουίτα)

2)Peyk Hotel Oldcity ( Sultanahmet) Δεύτερη μας επιλογή λόγω προσβασιμοτητας στα περισσότερα αξιοθέατα αν και δεν είναι πρώτη μας επιλογή σας περιοχή παροχές

3)Mas Suite Karakoy (Karakoy) Λογω τοποθεσίας παροχών και τιμής.

Το ερώτημά μου είναι αν έχετε μείνει σε κάποιο απο αυτά και ποιά περιοχή θεωρείτε καλύτερη για πρόσβαση στα μέσα με καλές και οικονομικές επιλογές φαγητού (όχι τουριστικού) .
Aπό άποψη περιοχής, εγώ θα προτεινα ξεκάθαρα το 3!

Thalassaki

Member
Επόμενο Ταξίδι
........
Aπό άποψη περιοχής, εγώ θα προτεινα ξεκάθαρα το 3!
Κι εγώ λόγω περιοχής το διάλεξα αλλά το έχω τρίτο σαν επιλογή γιατί δεν παρέχει πρωινό και δεν γνωρίζω αν θα εξυπηρετούσε το τελεφερικ απο εκεί κοντά για μετακινήσεις απο και προς Ταξιμ που είναι το κέντρο των συγκοινωνιών γιατί δεν προτίθεμαι να σκαρφαλώνω με τα πόδια ιδιαίτερα αν ο καιρός μας τα χαλάσει και έχει χιόνια διόλου απίθανο για την εποχή!

coco_

Member
Επόμενο Ταξίδι
on the beach!
Ταξίδι-Όνειρο
Guatemala
Κι εγώ λόγω περιοχής το διάλεξα αλλά το έχω τρίτο σαν επιλογή γιατί δεν παρέχει πρωινό και δεν γνωρίζω αν θα εξυπηρετούσε το τελεφερικ απο εκεί κοντά για μετακινήσεις απο και προς Ταξιμ που είναι το κέντρο των συγκοινωνιών γιατί δεν προτίθεμαι να σκαρφαλώνω με τα πόδια ιδιαίτερα αν ο καιρός μας τα χαλάσει και έχει χιόνια διόλου απίθανο για την εποχή!
εγώ είχα μείνει στο Ada Karakoy Hotel - Special Category, Κωνσταντινούπολη (ενημερωμένες τιμές για το 2025), είναι πολύ κοντά στο 3. Μια χαρά μας βολεψε απο θέμα μετακίνησης και ήταν κοντα το τελεφερικ για να ανεβουμε ταξιμ. Γενικά τα μαγαζια της τριγύρω περιοχης μου άρεσαν πιο πολυ σε σχεση με αλλα της ιστικλαλ

Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ
Δεν τα ξερω τα ξενοδοχεια ,αλλα αποψης περιοχης το καλυτερο το τριτο το Καρακοι.
Εισαι διπλα στη Γεφυρα του Γαλατα,εχεις τραμ,φερρυ ,τελεφερικ και ολα τα μεσα στα ποδια σου και εισαι ακριβως στη μεση και απο Ταξιμ αλλα και απο Sultanahmet ,πας και με ποδια ακομα αλλοως,τραμ και εισαι κομπλε.Πολυ καλη επισης νυχτερινη ζωη.Εισαι σε πιο βολικο σημειο απο ολα.
Sultanahnet το θετικο του ειναι οτι εισαι σε αποσταση βολης απο ολα τα πολυ βασικα αξιοθεατα της Πολης Αγια Σοφια,Τοπκαπι,Παζαρια,Υδραγωγεια παρολα αυτα ομως το βραδυ ερημωνει λιγο ,τα μαγαζια ειναι αρκετα τουριστικα και καποια σημεια ειναι και ολιγον υποβαθμισμενα ειδικα εαν εισαι πισω απο το Grand Bazaar.
Tο Βeyoglou το λατρεψα εαν θες να εισαι,σε,μια τερμα ευρωπαικη περιοχη και ασφαλεσταση ,που θυμιζει με,τα νεοκλασσικα της κεντρικη Ευρωπη.Εισαι διπλα Ταξιμ,Ιστικλαλ ,Πυργος Γαλατα αλλα λιγο πιο μακρυα απο ολα τα αλλα και πρεπει να ανεβοκατεβαινεις.
Διαλεγεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.740
Μέλη
39.474
Νεότερο μέλος
Dio1985

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom