gusboc
Member
Ευχαριστώ για την πρόταση αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει διαθεσιμότητα για τις μέρες που θα πάμεΕγω είχα μείνει στο Feronya hotel. Αν θες τσεκαρε το. Το θεωρω τίμιο. Προσωπικά το εκλεισα ξεκαθαρα λογω τοποθεσίας.
Ευχαριστώ για την πρόταση αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει διαθεσιμότητα για τις μέρες που θα πάμεΕγω είχα μείνει στο Feronya hotel. Αν θες τσεκαρε το. Το θεωρω τίμιο. Προσωπικά το εκλεισα ξεκαθαρα λογω τοποθεσίας.
Θα βρεις, μην ανησυχεις! Η Πόλη τα σπάει!Ευχαριστώ για την πρόταση αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει διαθεσιμότητα για τις μέρες που θα πάμε
Nαι ναι ,όπως το λές,πολλάααα ξενοδοχεία ακόμα και με καλές κριτικές σε απογοητεύουν...με το μικρό μέγεθος δωματίων ,κακή ηχομόνωση και υπερβολικό θόρυβο λόγω γειτονικών μπάρ από δίπλα από κάτω κλπ(αυτό συμβαίνει ,τυχαίνει τουλάχιστον εμένα μουχει τύχει στην περιοχή γύρω από Ιστικλάλ)κλπ.Πλάκα πλάκα η Νίκαια με το μετρό είναι 15-20 λεπτά από Μοναστηράκι & Σύνταγμα...
Τώρα που ψάχνω για 2 δωμάτια (3 άτομα το καθένα), για 5 μέρες έκαστο, μεταξύ 2-7 Γενάρη, και παρατηρώ το εξής:
Πολλές κριτικές για απατεωνιές ξενοδόχων αλλά και πολλά άλλα προβλήματα πχ άλλο κλείνεις άλλο σου δίνουν, ακυρώσεις τελευταία στιγμή, ενώ λένε ότι πληρώνεις με κάρτα, πας εκεί και σου λένε μόνο μετρητά, πολύ μικρά δωμάτια, πολλά έχουν θέμα καθαριότητας, ελάχιστα έχουν ανσανσέρ, πολλή υγρασία στα δωμάτια κτλ
Γιατί έτσι στην Κων/πολη βρε παιδιά?
Είμαι 50 ετών κι έχω κάνει εκατοντάδες κρατήσεις στη ζωή μου, πρώτη φορά διαβάζω τετοια πράγματα...
Aπό άποψη περιοχής, εγώ θα προτεινα ξεκάθαρα το 3!Καλημέρα σας !
Μέσω booking blackfriday κατάφερα και τσίμπησα τρεις κρατήσεις για το επικείμενο ταξίδι μας στην Κωνσταντινούπολη απο 8/1-13/1/25.
1) Nuru Ziya Suites (Beyoglu) Το επικρατέστερο για την ώρα λόγω τοποθεσίας κριτικών και παροχών (δωρεάν μεταφορά απο αεροδρόμιο. κουζινα, σουίτα)
2)Peyk Hotel Oldcity ( Sultanahmet) Δεύτερη μας επιλογή λόγω προσβασιμοτητας στα περισσότερα αξιοθέατα αν και δεν είναι πρώτη μας επιλογή σας περιοχή παροχές
3)Mas Suite Karakoy (Karakoy) Λογω τοποθεσίας παροχών και τιμής.
Το ερώτημά μου είναι αν έχετε μείνει σε κάποιο απο αυτά και ποιά περιοχή θεωρείτε καλύτερη για πρόσβαση στα μέσα με καλές και οικονομικές επιλογές φαγητού (όχι τουριστικού) .
Κι εγώ λόγω περιοχής το διάλεξα αλλά το έχω τρίτο σαν επιλογή γιατί δεν παρέχει πρωινό και δεν γνωρίζω αν θα εξυπηρετούσε το τελεφερικ απο εκεί κοντά για μετακινήσεις απο και προς Ταξιμ που είναι το κέντρο των συγκοινωνιών γιατί δεν προτίθεμαι να σκαρφαλώνω με τα πόδια ιδιαίτερα αν ο καιρός μας τα χαλάσει και έχει χιόνια διόλου απίθανο για την εποχή!Aπό άποψη περιοχής, εγώ θα προτεινα ξεκάθαρα το 3!
εγώ είχα μείνει στο Ada Karakoy Hotel - Special Category, Κωνσταντινούπολη (ενημερωμένες τιμές για το 2025), είναι πολύ κοντά στο 3. Μια χαρά μας βολεψε απο θέμα μετακίνησης και ήταν κοντα το τελεφερικ για να ανεβουμε ταξιμ. Γενικά τα μαγαζια της τριγύρω περιοχης μου άρεσαν πιο πολυ σε σχεση με αλλα της ιστικλαλΚι εγώ λόγω περιοχής το διάλεξα αλλά το έχω τρίτο σαν επιλογή γιατί δεν παρέχει πρωινό και δεν γνωρίζω αν θα εξυπηρετούσε το τελεφερικ απο εκεί κοντά για μετακινήσεις απο και προς Ταξιμ που είναι το κέντρο των συγκοινωνιών γιατί δεν προτίθεμαι να σκαρφαλώνω με τα πόδια ιδιαίτερα αν ο καιρός μας τα χαλάσει και έχει χιόνια διόλου απίθανο για την εποχή!