giannoula
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- who knows???
Ο Φοίνικας είναι η πιο κοντινή και μετά ο Φανός!
Δεν έχει οργανωμένο στο πάνω. Στο Κάτω μπορείς να κάνεις ελεύθερο αλλά με προμήθειες θα έχεις πρόβλημα. Νερό είχε στην ομώνυθμη παραλία.Παιδιά ξέρετε αν παίζει οργανωμένο camping στα κουφονήσια; ή μόνο ελεύθερο;
είχα ακούσει ότι σε μια καντινα δίπλα στο χωράφι σε άφηνε ο ιδιοκτήτης να στήσεις αλλά κάτι μου λέει ότι μπορει να ειναι και στο κάτω κουφονήσι...
Καλησπέρα.Καλησπέρα κ από εμένα,
Σκεφτόμαστε φέτος να επισκεφτούμε το Κουφονήσι. Πέρυσι είχα την τύχη να πάω Ικαρία, η οποία με μάγεψε για τον κόσμο και το ρυθμό της, οπότε ψάχνουμε κάτι κοντά σε αυτό (σαν την Ικαρία πουθενά βέβαια). Το Κουφονήσι ενδείκνυται για κοριτσοπαρέα; Το νησί έχει διασκέδαση για παρέες ή είναι περισσότερο για ζευγάρια;
Με εκτίμηση, η παρέα των 5
Καλησπέρα.
Καμία σχέση με Ικαρία. Πρόκειται για ένα μικρό νησάκι με εκπληκτικές παραλίες που το γυρνάς σε 2 μέρες....
Από την όποια εμπειρία μου θα σου έλεγα ότι πιο κοντά στα δεδομένα Ικαρίας είναι η Αμοργός, οπότε μπορείς να ξεκινήσεις για εκεί την έρευνα σου..
Συνδυάζεται άψογα και με τα Κουφονήσια που θέλεις!!
Αν οι κακές κριτικές αφορούν μόνο στην τοποθεσία του, κάνε κράτηση. Η απόσταση από το χωριό περπατιέται άνετα, άσε που είσαι και πιο κοντά στις παραλίες.Εδω και μια βδομάδα παίρνω σε οτι δωμάτια και ξενοδοχεία εχω βρει στο google για Κουφονήσια. Πρεπει να τα εχω εξαντλήσει όλα. Μόνο σε ενα βρήκα διαθεσιμότητα. Ανεμόμυλος λέγεται και με ενα search που έκανα βρήκα πολλές κακές κριτικές , οτι είναι μακριά απο το κέντρο και σε δύσβατο σημείο. Τι να κάνω ρε παιδιά; Θέλω σαν τρελή να παω Κουφονήσια, 5 χρόνια το περίμενα. Να παω σε αυτό το δωμάτιο και οτι γίνει;