tol_pap
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αγγλία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Πανόραμα Β. Αμερικής!!!
Είχαμε επισκεφτεί το Κουφονήσι αρχές Ιουλίου 2011 για τρεις ημέρες αλλά πληρώσαμε 4 διανυκτερεύσεις αφού το πλοίο φτάνει περίπου 01:00. Είχαμε μείνει στο Keros Hotel με 90€ τη βραδιά με πρωινό. Εκπληκτικό ξενοδοχείο με υπερόχη θέα από όλα τα δωμάτια προς τη θάλασσα και το ομώνυμο νησί, πισίνα (άχρηστη), υπέροχη διακόσμηση (θύμιζε σαντορίνη μέσα), πεντανόστημο πρωινό με ποικιλία και πεντακάθαρο, απλά σχετικά ακριβό.Καλησπέρα, επαναφέρω το post μετά από μεγάλο διάστημα και ο λόγος γιατί σκέφτομαι να επισκεφθώ το κουφονήσι. Έχω κοιτάξει σε διάφορα ξενοδοχεία- δωμάτια , πήρα και διάφορα τηλέφωνα και έχω καταλήξει σε κάποια και θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας όσοι έχετε πάει, ή αν έχετε κάτι να προτείνετε. Αυτά που εντόπισα είναι το "όστρια" (75 το βραδυ) και το "christina's house" (με 80 το βραδυ )
Για φαγητό είχαμε πάει δύο φορές στο εστιατόρειο Αταίριαστοι. Ο ιδιοκτήτης ο Κινήτας ο οποίος ήταν πολύ ευγενικός έχει και τα δωμάτια Οστρια, αν κρίνω από το μαγαζί του και τα δωμάτια του θα είναι τέλεια. Με το που καθίσαμε μας κεράσανε τσίπουρο. Το φαγητό εκπληκτικό σε πάρα πολύ καλές τιμές. Παραγγείλαμε αστακομακαρονάδα για την επόμενη πολύ φτηνά, αφού τελειώσαμε μας κεράσανε γλυκό, ψημένη αμοργού ή μαστίχα και η γυναίκα μου ζήτησε καφέ και δεν μας τον χρέωσαν. Ο ιδιοκτήτης ήρθε δύο φορές να μας ρωτήσει εάν όλα ήταν ΟΚ και όταν τον καλέσαμε να καθίσει μας μιλούσε για το νησί και ήταν πολύ ευχάριστος.
Κρίνοντας από αυτή την εμπειρία θα πρότεινα το Οστρια.