• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Διαμονή Ηράκλειο Κρήτης

kriti

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Σουηδία
Καλησπέρα σας.
Έχω σκοπό το καλοκαίρι να πάω διακοπές στο Ηράκλειο της Κρήτης,και αναζητώ κάποιο φθηνό ξενοδοχείο. Κάπου 20-30 ευρώ την βραδιά.Έχω ακούσει ότι έχει στο κέντρο της πόλης,που λειτουργούνε όλον τον χρόνο.
Αν κάποιος ξέρει κάτι παρακαλώ να με βοηθήσει.:lol:

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Καλησπέρα σας.
Έχω σκοπό το καλοκαίρι να πάω διακοπές στο Ηράκλειο της Κρήτης,και αναζητώ κάποιο φθηνό ξενοδοχείο. Κάπου 20-30 ευρώ την βραδιά.Έχω ακούσει ότι έχει στο κέντρο της πόλης,που λειτουργούνε όλον τον χρόνο.
υπάρχουν τέτοια αλλά ονόματα δεν θυμάμαι . ξαναρώτησε λίγο πριν έρθεις.

kriti

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Σουηδία
Ετοιμάζομαι να έρθω αρχές του άλλου μήνα.
Ξέρεις κάτι παραπάνω?:lol:

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Ετοιμάζομαι να έρθω αρχές του άλλου μήνα.
Ξέρεις κάτι παραπάνω?:lol:
οικογενειακή πανσιόν 15 λεπτά από το κέντρο με τα πόδια, η τιμή στα 20.
να σου στείλω ινφος;;
στο κέντρο με 30 δε θα βρεις. έχει όμως χοστέλ με 10 αν σ ενδιαφέρει.

kriti

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Σουηδία
Στείλε μου τα ινφος.
Δώσε μου περισσότερες πληροφορίες για αυτό με τα 10.

Ευχαριστώ για τον κόπο σου.

periigitis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πράγα!!!
Ταξίδι-Όνειρο
ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ...
Καλησπέρα σας.

Ειδικά για το Ηράκλειο να ξέρεις ότι για να βρεις αξιοπρεπές κεντρικό ξενοδοχείο πρέπει να δώσεις τουλάχιστον πάνω από 50 ευρώ! Και μια συμβουλή, πρόσεξε πάρα πολύ καλά τι επιλογή θα κάνεις… Στο Ηράκλειο τα πράγματα είναι πολύ υπερεκτιμημένα, σου μιλάω εκ πείρας!;)

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Καλησπέρα σας.
Καλα με αυτο το νικ και ρωτας εμας πληροφοριες για Κρητη; Ντροπη!

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Καλα με αυτο το νικ και ρωτας εμας πληροφοριες για Κρητη; Ντροπη!
Μα μπορεί να είναι από τα Χανιά και να θέλει να πάει διακοπές στο Ηράκλειο. 2 ολόκληρους νομούς παραπέρα. Δύσκολο είναι? Εσύ αν είναι να πας π.χ. στην Ξάνθη δε θα ζητήσεις πληροφορίες?

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Καλησπέρα σας.
Για τα χρηματα που ζητας ειναι αρκετα δυσκολο να βρεις καλοκαιρι στη πολη μεσα
Εκτος και αν επιλεξεις καποιο της μαυρης ωρας που θα σε πιανει σκοτοδεινη μολις μπεις μεσα.Αν εχεις δελτια κοινωνικου τουρισμου μπορεις να τα εκμεταλευτεις για να κερδισεις τη διαφορα
Στη θεση σου θα εμενα λιγο εξω απο το Ηρακλειο γιατι εχει πολλη και φασαρια.Χθες ημουν Ηρακλειο και το κεντρο θυμιζε Αυγουστο. Ζεστη πολλη εκατονταδες τουριστες,απο τα αραγμενα κρουαζιεροπλοια, και απο τις 3 Γερμανικες φραγατες με τους ναυτες

Δες αυτο το λινκ
Welcome to Hotel Olympic Iraklion | Hotel Olympic
Κεντρικοτατο χωρις φασαρια πεντακαθαρο,και ανακαινισμενο.Γυρω στα 50 ευρω με πρωινο ειχα δωσει
Αν παλι το μπατζετ σου δεν φτανει....καλλιτερα μεινε σε ενα αξιοπρεπες και καθαρο καταλυμα, λιγοτερες μερες

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Μα μπορεί να είναι από τα Χανιά και να θέλει να πάει διακοπές στο Ηράκλειο. 2 ολόκληρους νομούς παραπέρα. Δύσκολο είναι? Εσύ αν είναι να πας π.χ. στην Ξάνθη δε θα ζητήσεις πληροφορίες?
Πετυχες την πολη. Οχι, εχω περασει πολλους μηνες της ζωης μου στην Ξανθη:D
Αλλα να 'ναι απ' τα Χανια και να θελει να παει στο Ηρακλειο ακομα μεγαλυτερη Ντροπη!

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Πετυχες την πολη. Οχι, εχω περασει πολλους μηνες της ζωης μου στην Ξανθη:D
Αλλα να 'ναι απ' τα Χανια και να θελει να παει στο Ηρακλειο ακομα μεγαλυτερη Ντροπη!
tipakia ξεκολα!!
μην ξεχνάς οτι η Κρήτη ειναι "πλανήτης":D

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
renata δεν το ξεχνω... απλα αναφερομουν στη διαμαχη των δυο πολεων. Ειναι λογικο να παει Χανιωτης διακοπες στο Ηρακλειο;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom